Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Sama nie wiem skąd się wziął tak naprawdę we mnie ten spokój, że wszystko będzie dobrze, ale jest.
Ja trzymam kciuki za nas wszystkie, bo musi być dobrze! Będziemy wspaniałymi mamami, więc jaki Bóg zmarnowałby takie materiały na mamy nie dając im dziecka i kolejnego dziecka i jeszcze ile tam chcemygosia86, ewcia21k, peppapig lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
gosia86 wrote:ja się tylko boję żeby to nie był zaśniad u mnie bo ciąża się nie rozwijała a beta rosła, gdyby się okazało że to zaśniad to wtedy długo trzeba czekać z kolejnymi staraniami
eM masz świetne podejście do sprawy ciązy, ważne że się mocno nie nakręciłaś że uda się od razu, ale oczywiście trzymam kciuki żeby jak najszybciej i przede wszystkim zdrowo przez 9 miesięcy :*9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
eM wrote:Gosiu myślę, że mąż powinien zrozumieć i nawet się ucieszyć, bo w końcu stabilizacja psychiczna też jest ważna. Bo jeżeli my kobiety za bardzo się wkręcimy czy w stratę czy w staranie, to nic z ewentualnej ciąży może nie wyjść.
Gosiu eM ma racje - nic dodac nic ujac. Mysle, że Twój mąż to zrozumie a może nawet po cichu odetchnie z ulga.
eM ma bardzo dobre podejscie do ciąży. Mam nadzieje, że my wszystkie w koncu tez podejdziemy do staran ze spokojemgosia86, eM, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Malinka32 wrote:Gosia a o ile rosla? Przy zasniadzie rosnie.expresowo.... u mnie w niecale 30 godzin z 1557 na 68000....tez sie stresuje...
02.04 323
coś koło 16.04 2900
23.04 5003 tu już ciążą prawdopodobnie przestała się rozwijać
06.05 6103
ekspres to nie był, ale rosła po mimo zatrzymania ciąży i to mnie martwi, no chyba że luteina i duphaston miały na to wpływ -
Ja o tym zaśniadzie to w necie wyczytałam, żaden z lekarzy nic mi nawet nie wspominał, dzięki Malinka uspokoiłaś mnie trochę
się zastanawiam na jakie badania wyżebrać skierowanie od endo,mam w pakiecie sporo badań za które nie muszę płacić niż jakbym miała je robic na nfz -
U mnie jak zobaczyli przyrost bety to mi jeszcze na cito 2 razy robili i po glowach sie drapali... ciaza zatrzymala sie na etapie 6/7 tyg, w jajowodzie na poziomie 4/5 tyg, a beta rosla jak szalona.... diagnozowalo mnie 6 lekarzy a 3 bylo przy zabiegu....9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Dziewczynki syn dostał wierszyk na Dzień Matki,który będzie w szkole w sobotę razem z dniem dziecka:
Żyj mamusiu długie lata,
niech Ci anioł wieniec splata z białej róży,
żyj mamusiu jak najdłużej.
I ja mam to w szkole wytrzymać przy tylu osobach?
Dobrze,że mogłam go dziś usłyszeć,w domu nit nie widział mojej łezki. -
Dzisiaj spojrzałam w kalendarz gdzie zaczęłam notować wszystko związane z ciążą.
Dzisiaj byłyby równe 27 tygodni życia Dzidzi.
Na 2 czerwca miałam koniec 2 trymestru i USG.
Spojrzałam na telefon i teraz tą potwierdzającą lub wykluczającą ciążę też mam na ten sam dzień... Jakiś zbieg okoliczności..
Oby mój Aniołek dawał mi jakiś znak,że będę się cieszyć w tym dniu zdjeciem - kolejnym...tylko tym razem jego rodzeństwaewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny:-)
Ja juz od 4 w drodze, minelismy juz Wroclaw i powoli widac pagorki
Ale za to pogoda masakryczna, pada caly czas i jest duze zachmurzenie.
Dziewczyny trzymam za was kciuki! Miru chyba caly poniedzialek bede co chwile zagladac na forum zeby zobaczyc czy sie maluszek pokazalewcia21k lubi tę wiadomość