Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Marlenko szerokiej drogi
zapisałam się na jutro do psychologa, tak jak piszecie jeśli nie pomoże to nie zaszkodzi
u mnie to jednak nie @ dzisiaj jest czysto tylko brzuch nadal boli
Miru daty na pewno mają znaczenie
mi pozytywny test wyszedł 01.04 taki żart prima aprilisowyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 08:41
ewcia21k, Marlena lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:zapisałam się na jutro do psychologa, tak jak piszecie jeśli nie pomoże to nie zaszkodzi
u mnie to jednak nie @ dzisiaj jest czysto tylko brzuch nadal boli
Miru daty na pewno mają znaczenie
mi pozytywny test wyszedł 01.04 taki żart prima aprilisowy
Gosiu nie smuć sie prosze, to akurat głupi zbieg okolicznosci.
Daj znac jak po wizycie u psychologa. No i co z wynikiem bo chyba jutro odbierasz
Ja dzwonilam dzis do szpitala i jest moj wynik do odebrania, niestety dopiero w poniedzialek mąż bedzie mogl podjechac.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Wizytę mam dopiero na 19.
To tyle czasu jeszcze.
Eh dziewczyny dlaczego my w życiu mamy tak trudno.
Wczoraj się śmiałąm do swojego Ł że jak dojdzie do zapłodnienia to pępek momentalnie powinien na zielono świecić Bez testów, bez czekania ..Jakie to łatwe by było...ziolko, gosia86, ewcia21k, Iza75, Marlena lubią tę wiadomość
-
A wiecie ze kazdy szpital za porod dostaje od nfz pieniadzw na znieczulenie zewnatrzoponowe? Tylko szkoda ze jak przychodzi co do.czego to trzeba znalezc i oplacic anestezjologa koszt 600...
Miru lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Co do porodu to jest szansa ,że niedługo będzie bardzo szybko i bezbolesny.
Kto słyszał o facecie- mechaniku samochodowym- który skonstruował maszynę - próżnię która dziecko wyciąga jak kore- bezboleśnie i bardzo szybko w kilka minut maluch jest cały i zdroy w ramionach may.
Jest opatentowany i pracują nad udostęnieniem go w innych krajach. Póki co działa w Afryce gdzie porody są trudne i nie ma warunków.
Koszt konstrukcji maszyny wyniósł kilkanaście dolarów. I ma służyć kilkanaście dobrych lat, ciekawe ile ta przyjemność będzie kosztowała pacjentki ...ewcia21k, Marlena lubią tę wiadomość
-
Odebrałam wynik dzisiaj, tak jak mówiły giny wcześniej nic tam nie ma wynik jest dobry.
zapytałam p.dr która wydawała mi wynik czy teraz muszę czekać te 3 miesiące, odpowiedziala że nie, że już po @ miesiączce ona nie widzi przeszkód
co lekarz to inna opinia
-
gosia widzisz?? po co czekać? Mi moja gin powiedziała,że dla każdej kobiety, która straciła ciąże/dziecko to powinna nie czekać za długo, bo kolejna ciąża jest lekiem na cały smutek.
Marlenka udanego pobytu wypocznijcie
Ja wiem, że każda z nas będzie mamą i to już niedługo u mnie co prawda nic nie wskazuje na ciąże ale nie skupiam się za bardzo na tym, mam mnóstwo pracy
wyjazd juz jutro a ja nie mam nic spakowanego jutro się spakuję z karteczką, którą zawsze sobie robie przed wyjazdem spisuje na niej wszystko co muszę zabrać i robie ja na tydzień przed wyjazdem, wisi na lodówce i co dzień dopisuję coś nowego co mi sie przypomnigosia86, ewcia21k, eM, Marlena lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Miru-pomysł z pępkiem extra!
Malinka-ja akurat na porody narzekać nie mogę,za każdym razem 3 parcia i dzieciątko już było na świecie
Gosia-mi gin kazała od razu się starać po pierwszej @ ale ja to co innego,bo normalny poród miałam.
Magic-widzę,że taki sam sposób mamy na pakowanie
Ja robię zawsze 2 karteczki,bo zawsze mężowi i jego kolegom robię zakupy i co dzień coś dopisuję bo chłopaki sklerozę mająMagic lubi tę wiadomość