Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja tez mysle ze w tych datach cos jest. Moja babcia miala corke ktora zmarla(nie pamietam czy po urodzeniu czy miala juz kilka miesiecy) i jej kolejne dziecko urodzilo sie tego samego dnia i miesiaca. Pozniej miala syna ktory tez zmarl, a moja mama urodzila sie tego samego dnia i miesiaca co jej brat ktory zmarl.
-
Troche chaotycznie pisze ale z tel
Kurcze mimo ze jestem w Karpaczu to nie moge sie oprzec zeby do Was nie zagladac.
Dobra wychodze z forum i biore sie za męża
Milego weekendu dziewczyny :-*ewcia21k, gosia86, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Świat jest niesprawiedliwy.
Marlena co do dat- mam nadzieję,że się sprawdzą mi i Wam i wielu innym kobitką.
Właśnie wróciłam od kosmetyczki- byłam poprawić sobie humor.
Wchodzę a ona biegnie , łapie mnie za brzuch i mówi: "jest tam coś? Bo mi nigdy się nic nie śni, a dzisiaj mi się śniłaś że jesteś w ciąży, ateraz do mnie przyszłaś. Przyznaj się jeste tam dzidzia:)"
Tak mnie zatkała że na fotel nie umiałam usiąść Prorok jakiś czy coewcia21k, Marlena, gosia86, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Oby się udało,ja też miałam taką niską a idzie w dobrą stronę.
Mam nadzieję tylko,że ta beta bedzie rosła- a nie utrzymuje się jeszcze po poronieniu. Mi w 9 dni po owulacji wyszło 2,0 teraz. Dziś jest 16 dzień ale czekam cierpliwie na poniedziałekeM, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Malinka32 wrote:i kazda chciala by byc teraz w skorze eM
Będziemy sobie wszystkie nawzajem zazdrościć jak już nam się dzieci urodzą, na razie nie ma jeszcze czego ale muszę być dobrej myśli. W poniedziałek może powtórzę bete.ewcia21k lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]