Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyeM trzymam kciuki!
Po jakim czasie od poronienia wyzerowała Ci się bHCG (rozumiem, ze sprawdzałaś)? U mnie tydzień temu jeszcze było prawie 10 uIU/ml, teraz pewnie jest już niziutka. Na okres się jeszcze nie doczekałam
Mandragora trzymam kciuki, żeby temperatura nie spadła.
Miru trzymam kciuki za betę w pon
Czy któraś z Was miała posiewy na mycoplasmy, ureaplasmy i chlamydie po poronieniu? -
no bo kto jak nie MY
Maluszku moja beta też rosła po mimo obumarcia ciąży
na pewno jeszcze jakiś czas będziesz sobie zadawać pytania a co by było gdyby... ale i tak już nie uzyskamy odpowiedzi takiej jaką byśmy chciały usłyszeć
Szczęśliwe aniołkowe mamy piękneewcia21k, Maluszek lubią tę wiadomość
-
Nie sprawdzałam wcześniej bety ale od początku miesiąca robiłam co 2 dzień testy owu. Na początku kreski były 2 choć 2 jaśniejsza, podejrzewam że to jeszcze z ciąży było. Potem już nie było wcale, a to było z 3tyg temu. Potem dopiero przy owu się pojawiła mocna. Powtórzę bete w poniedziałek to będe miała pewność A na dzień dzisiejszy mam nadzieje i wskazówkę, żeby nie pić w sobotę.
ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Ostatnio wyczytałam dlaczego maluszki w nocy płaczą?
Ku mojemu zdziwieniu naukowcy odkryli że to jest antykoncepcja- ooczywiście nie na każego działa
Dzidzi do 12 miesięcy swojego życia często w nocy płacze ponieważma instynkt, który jest egoistą ponieważ zabezpiecza się przed pojawieniem się rodzeństwa. Rodzice są wykończeni,zmęczeni często ze sobą nei sypiają. Instynkt ten odzywa się po to by maleństwo otrzymało od mamy jak najwięcej czasu potzrebnego i opieki:)
Więc natura płata różne figle,może nie byłyśmy odpowiednio przygotowane...
Takie artykuły wprawiają mnie w osłupienie- siedzę i myślę- mój chomik w głowie kręci się na kółku jak opętanyewcia21k, gosia86, Marlena lubią tę wiadomość
-
Miru... dobra antykoncepcja... ale jak sie rodzice zapra... to nie ma mocnych... moj najstarszy mial 8mcy jak zaszlam w ciaze... jak mial 17mcy urodzila sie jego siostra.... i mimo przejsc wszystko bylo dobrze.... bylam mloda silna... dalam rade...
gosia86 lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
eM trzymamy kciuki |
Malinka ja Ci powiem,że to nie wtsyd bo u mnei to koszt 30 zł- to jakaś masakra i jeszcze 2-3 dni na wynik czekasz.
Też mi szkoda dlatego czekam na USG.
Moja gin bierze 150 zł za wizytę plus 50 zł USG plus 25 zł recepta plus 30 zł L4
koszt z kosmosu. 2-3 razy wizyta w miesiącu. Ceni się bo dobra jest.
Na szczęście jest też człowiekiem i wiedząc że szef pozbawił mnie przez ciążę pracy kasuje mnie tylko 25 zł za L4.Jest niesamowitą kobietą- dzięki takim ludziom wierzę w człowieczeństwoewcia21k, eM, gosia86 lubią tę wiadomość