Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
dzieki dziewczyny )
szkoda że grono się powiększa, ale super, że takie jest, bo jednak wsparcie jest potrzebne )
Miru i eM Gratulacje ))
bedziemy Was dzielnie gonić w drodze do celu i miejmy nadzieje predzej czy później wszystkie dołączymy do grona tych "szcześliwych" AniołkowychAniołek [*] 27.V.2014 6tc.
-
Ona (cytj moja gin) mnie zaskakuje takimi wieściami że czasmai mam wrażenie że ona tylko naukowe badania prowadzi.
Nadmiar cukru w organizmie powoduje stany zapalne w pochwie.. nie jem i nei mam A zawsze przed @ męczyłam się. Czyli odstawiamy wszystkie czekolady i do dziełaziolko lubi tę wiadomość
-
ewcia21k wrote:Malinka mój syn przez 3 lata chodził do szkoły w Hiszpanii,mieszkaliśmy pod miasteczkiem i dojazd miał za darmo,autobus zabierał go spod domu i pod dom go odwoził,obiady za darmo,książki za darmo,strój szkolny i na wf za darmo. ża nic nie płaciłam,syn miał książki w szkole,które widziałam 3 razy do roku na indywidualnym spotkaniu z wychowawczynią,raz w tyg wyjście do kina i teatru za darmo oczywiście,żadnych zadań domowych i miał 4 języki w szkole:Hiszpański,Kataloński,Angielski i Francuski.Tam dbają o dzieci.
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
ewcia21k wrote:Ja od dawna jestem na diecie............cukrowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 17:01
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Miru wrote:Kurcze ona tam ma mało znajomych-dobzre że język opanowałw 3 miesiące.
Aż Wam zazdroszępięknie w Hiszpani- meiszkać na codziengosia86 lubi tę wiadomość
-
wiecie bo ja jestem na diecie.... chcialam schudnac.... ale jakas totalna lipa.... zeżarłabym lodowke bez otwierania... hehe wszystko szkodzi a co pomaga?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 17:04
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Iza75 wrote:No z ta czekolada to nie wiedzialam. Miru dzieki. Ja uwielbiam, dzis zjadlam tylko pół tabliczki;-)...ale w takim razie czekolade odstawiam9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Moja sis to jest w ogóle gigant. Wzięła L4 (pracowała w przychodni) pojechała do pracy na tyg do Niemiec z Koleżanką.Spakowałasiędo torebki i poleciały doBarcelony na 3 dni. Bez bagaży bez hotelu
W osatni dzień biegła na autobus i przebiegłąna czerwonym,złapałjąpolicjant a ona :w pl tak się robi" nie dostałamandatu tylko ją spisał. Fote na pamiątkę i wróciła do Pl.On jąna fb znalazł i wkurzył się z e dodała zdj z nim. Pisali a po miesiącu wyleciałado neigo i została:D
Znalazła pracę i kłociła się po polsku. Szef coś gadała ta do niego po pl psioczyła na niego.
Szczęściara życiowa
Ja też lubię słone Pierwsze dni walczyłam ze sobą o tą czekoladęewcia21k, ziolko, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Malinka32 wrote:wiecie bo ja jestem na diecie.... chcialam schudnac.... ale jakas totalna lipa.... zeżarłabym lodowke bez otwierania... hehe wszystko szkodzi a co pomaga?