Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Miru wrote:Moja sis to jest w ogóle gigant. Wzięła L4 (pracowała w przychodni) pojechała do pracy na tyg do Niemiec z Koleżanką.Spakowałasiędo torebki i poleciały doBarcelony na 3 dni. Bez bagaży bez hotelu
W osatni dzień biegła na autobus i przebiegłąna czerwonym,złapałjąpolicjant a ona :w pl tak się robi" nie dostałamandatu tylko ją spisał. Fote na pamiątkę i wróciła do Pl.On jąna fb znalazł i wkurzył się z e dodała zdj z nim. Pisali a po miesiącu wyleciałado neigo i została:D
Znalazła pracę i kłociła się po polsku. Szef coś gadała ta do niego po pl psioczyła na niego.
Szczęściara życiowa
Ja też lubię słone Pierwsze dni walczyłam ze sobą o tą czekoladęMalinka32, Miru lubią tę wiadomość
-
Wiecie co mi się podoba, że ostatnio coraz mnei wpisów przepełnionych bólem, żalem, coraz więcej uśmiechu siępojawia,żartów i innych tematów.
A to znaczy że stajemy na nogi Idziemy do przodu.Nasz pierwszy sukces. I oby tak dalej:)ewcia21k, Malinka32, ziolko, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Ewcia tez o tej kawie mysle,tylko siez astanawiam czy to nie byloby za duzo kwasu foliowego? bo lykam codziennie
-
Miru wrote:Wiecie co mi się podoba, że ostatnio coraz mnei wpisów przepełnionych bólem, żalem, coraz więcej uśmiechu siępojawia,żartów i innych tematów.
A to znaczy że stajemy na nogi Idziemy do przodu.Nasz pierwszy sukces. I oby tak dalej:)
Masz rację Też bardzo mnie to cieszyMiru, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Miru wrote:Moja sis to jest w ogóle gigant. Wzięła L4 (pracowała w przychodni) pojechała do pracy na tyg do Niemiec z Koleżanką.Spakowałasiędo torebki i poleciały doBarcelony na 3 dni. Bez bagaży bez hotelu
W osatni dzień biegła na autobus i przebiegłąna czerwonym,złapałjąpolicjant a ona :w pl tak się robi" nie dostałamandatu tylko ją spisał. Fote na pamiątkę i wróciła do Pl.On jąna fb znalazł i wkurzył się z e dodała zdj z nim. Pisali a po miesiącu wyleciałado neigo i została:D
Znalazła pracę i kłociła się po polsku. Szef coś gadała ta do niego po pl psioczyła na niego.
Szczęściara życiowa
Ja też lubię słone Pierwsze dni walczyłam ze sobą o tą czekoladę
Miru ale się uśmiałam z tej historii Twoja siostra widzę udana jest.
I odważna!! wyjechać po miesiącu pisania? i co najlepsze zostać? jestem fanką Twojej siostry -
Malinka32 wrote:no a do Anglii to bym poleciala i zostala.... szkoda tylko ze mam kredyt na dom pod Lublinem....
-
Miru wrote:Brać kwas foliowy szybciej się zajdzie w ciążę,ja od poronienia biorę codziennie.
Nie zaszkodzi nam na pewno.
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Ona jest gigantem
Jest tam już 1,5roku.
Ale muszę przyznać że faceta ma bardzo dobrego- jak na takie ziółko jak ona jest byłai na pewno będzie
Dlaczego faceci wolą zołzyewcia21k, ziolko, Iza75, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Trzeba łykać co kazali:)
Ja też miałąm fochy na tabletki ale biorę bo akurat kwas foliowy jest potzrebny dziecku w rozwoju. A nigdy nie wiadomo kiedy ten Nasz Aniołek zechce się pojawić w Nas...ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość