Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinka,każda z nas zasługuje na szczęście i ja na pewno się nie poddam!
Mam czasem chwile zwątpienia,staram się wtedy nie rozpisywać za bardzo,ale chwile,w których mam wolę walki muszę wykorzystać-dawać sobie nadzieję i innym wspaniałym aniołkowym mamom!Malinka32, Iza75, gosia86, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Nie papletylko jesteśmy inteligentne i mamy zawsze dużo do powiedzenia, nasz zasób słów jest bardzo szeroki przez co budujemy dłuższe zdania tak aby użyćchoć 1/100 słów których znamy
ewcia21k, Malinka32, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie, masz absolutną rację. Dlatego musimy wychodzić do ludzi, i w realu i tu- na forum a szczególnie właśnie tu bo mamy świadomość, że wszystkie czujemy to samo i dzięki temu zawsze trochę łatwiej
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Dzis mam ten lepszy dzien... przez ostatni tydzien bolala mnie glowa... bol byl nieznosny... dzien w dzien.... a dzis nagle przestala.... jupi... jakis przyplyw energii i entuzjazmu i wiary ze kiedys sie uda i zaswieci slonce... mimo ze dzis u nas parszywa pogoda....
gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
A mi chce sie zyc... moze dzieki mojemu tacie, ktory jest dla mnie opoka...zawsze pomoze, wyslucha... doradzi.... a jest bardzo chory ... boje sie ze odejdzie... zanim bede na to gotowa....9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie...