Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ja dziś odebrałam badania kardiolipidowe IgM/IgG, mutacje protrombiny, białka itd... Wszystko w normie, więc wygląda na to, ze problemu z krzepnięciem nie ma. Mam pytanie do was związane z badaniem progesteronu. Mam nieregularne i długie cykle, ciężko wyznaczyć owulacje. Obaj lekarze u których się konsultowałam nie widzą w tym nic niepokojącego. Czy któraś z Was też miała tego typu problem? czy byłyście na luteinie, badałyście progesteron? Poradźcie coś proszę w tym temacie.
Miło Was widzieć w dobrych humorach. To krzepiące.
Trzymam kciuki za wszystkie nasze zafasolkowane i życzę powodzenia!!!peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinka32 wrote:Peppapig gdzie sie podzialas?
Jestem jestem dzisiaj coś mnie brzuch boli i jakoś mi słabo...
Zaczynają mi się płodne dni,może z nerwów? nie wiem co robić zupełnie, chce tego dzieciaczka a tak się boję jak cholera!..... buuuuuuuuuuuu -
peppapig wrote:Oo jak miło pamiętasz o mnie
Zaczynają mi się płodne dni,może z nerwów? nie wiem co robić zupełnie, chce tego dzieciaczka a tak się boję jak cholera!..... buuuuuuuuuuuupeppapig lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Oo jak miło pamiętasz o mnie
Zaczynają mi się płodne dni,może z nerwów? nie wiem co robić zupełnie, chce tego dzieciaczka a tak się boję jak cholera!..... buuuuuuuuuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 20:03
ewcia21k, peppapig, Iza75 lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Peppapig nie bój się! Ja wielkimi krokami zmierzam do 38 urodzin, ale mam nadzieję... I wiem, że jeśli tobie się uda, to nam, innym "dojr
załym" trzydziestkom też musi!peppapig, Malinka32, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Boże dziewczyny miałam ze 3 godziny przerwy od forum i musiałam nadrabiać chyba ze 3 strony
ja uwielbiam słodycze ale w ciąży mnie odrzuciło
ja to tęsknię za tym jak mi się cudnie spało na początku ciąży, Glowa do poduszki i juz spałam:)
Miru Twoja siostra jest mega gigantką uśmiałam się
Ewcia z Twojego mówienia od którego bolały Cię ręce też
Malinko człowiek nigdy nie jest gotowy na odejście bliskiej osoby, sama nie wiem co jest gorsze czy czekanie na śmierć i patrzenie jak bliski odchodzi, czy nagla śmierć. Mój tato zmarł na raka patrzylam jak umiera, plakalam tak aby nie widzial on i mama, wujek pojechal do pracy,już nie wrocil,miał zawal, ciotka po wszystkim nieźle sfiksowała, sama nie wiem co gorsze
ale chyba jednak lepiej jak ma się czas na przygotowanie, choć nigdy nie jest sie w pelni na to gotowym, ale stracic kogoś nagle, gdy czeka sie ze śniadaniem ze zaraz wróci z pracy jest chyba jednak gorsze
coś nie tak z moim tsh, wlasnie dzwonila do mnie jakias pani dr z Lux Med ze konieczna wizyta u Endo, dobrze ze na jutro jestem umówiona
mąż się cieszy ze idę do psychologa, nie chciał mi tego proponować bo obawiał się że mogłabym pomyśleć że on myśli że zwariowałam;) on uważa że takie wizyty powinny być normą po takich przejściach, powinny być zlecane przez lekarza prowadzącego
ale się rozpisałam uff -
Malinka sama się dziwię, ze on tak podszedł do tego problemu długich cykli. To jest bardzo uznany w trójmieście lekarz i szef kliniki leczenia niepłodności, ale może już za dużo tam u niego fabryki a za mało indywidualnego podejścia do pacjenta. ja wam powiem dziewczyny, ze przez to, ze nie mogę trafić na lekarz, który mi odpowiada jestem ciągle w wielkim stresie i niepokoju. słyszę jak tyka zegar...
-
nick nieaktualnyDziewczyny też chce dobrze myśleć i wezmę co Bóg da...ale czuję się zestresowana, serio, nerwy, ból brzucha, żeby tylko było ok wszystko, boję się może jeszcze raz pójdę do gina... chce sprawdzić progesteron w 7 dni po owulacji, w razie czego mam duphaston i progesteron... kurdeee....
-
Holly go wrote:Malinka sama się dziwię, ze on tak podszedł do tego problemu długich cykli. To jest bardzo uznany w trójmieście lekarz i szef kliniki leczenia niepłodności, ale może już za dużo tam u niego fabryki a za mało indywidualnego podejścia do pacjenta. ja wam powiem dziewczyny, ze przez to, ze nie mogę trafić na lekarz, który mi odpowiada jestem ciągle w wielkim stresie i niepokoju. słyszę jak tyka zegar...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Wiem, wiem i dlatego szukam wciąż.
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Dziewczyny też chce dobrze myśleć i wezmę co Bóg da...ale czuję się zestresowana, serio, nerwy, ból brzucha, żeby tylko było ok wszystko, boję się może jeszcze raz pójdę do gina... chce sprawdzić progesteron w 7 dni po owulacji, w razie czego mam duphaston i progesteron... kurdeee....
peppapig lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie...