Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do teściów całe szczescie nie moge narzekac. Wole tescia od tesciowej. Tesciowa czasem wychodzi dwulicowa ale daje sie wytrzymac.
Paula pamiętam że po porodzie ciezko mi bylo usiasc na d......ale to trwało ze 2-3 dni, potem spokój. A co do samego porodu to dlaczego masz nie dac rady urodzic sn? Wiadomo, jedna rodzi szybko, inna dluzej, ból okropny..ale jakie szczescie potem -
Iza dobre- kurcze ja miałam kiedyś na komendzie praktyki, o4 wstawałam żeby na 6 dojechać 30 km autobusem do pracy.
W końcu dostałam dzień wolny i ? rano o 3 wstałam-"spóźnienie godzinne" autobusu mnie nie zdziwiło bo to zima- kij z tym że gogdz wczesniej poszłam na przystanek...
Dojechałam na 4.45 i...okazało sie ze mam wolne
ZOstałam a do koleżanki zadz żeby nei przychodziła bo miała 5 min drogi a ja 1,20 h ...Iza75 lubi tę wiadomość
-
Ale mogla sie przesunac ovu wtedy bedzie pozniej.... nie wiem jak to z.tymi plamieniami... slyszalam ze niektore maja plamienia przez pierwsze pare tyg i jest ok... ja w zdrowych ciazach plamien nie mialam...a w obumarlych plamienie zaczynalo sie w 10 tyg. nie pamietam czy mnie cos bolalo... nie martw sie , nos do gory i mysl pozytywnie.. nic nie poradzisz, a tylko dodatkowo sie stresujesz,.
Miru lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
No bo jakby nie mozna bylo normalnie zajsc.. cieszyc sie ciaza.. urodzic i byloby git... a nie same stresy i zmartwienia... poki nie jestesmy w ciazy to liczymy i sie nerwujemy... jak juz sie uda to kolejny stres... nie da sie normalnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 17:05
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie...