Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No to miałabyś 11 dzień po owu. Mi na początku mojej ciąży test wyszedł pozytywny w 12dniu, ale kreska była bardzo słaba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 15:40
Ewelcia lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Mi 2 dni po terminie @ bardzo wyraźna kreska wyszła, więc moim zdaniem możesz robić teściora
Miru przykro mi, dziwne rzeczy te nasze organizmy potrafią. Ale cieszy mnie Twoje pozytywne podejście, może wyluzujecie i będziecie mieli niespodziankę -
Ja na twoim miejscu zrobiłabym jutro z pierwszego moczu. Podobno większa szansa że wykryje i będzie to już 12 dzień jak u mnie i Ewelci
Ewelcia, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
Marlena mi wykrył 3 dni przed @, nie pamiętam już ile dpo. Kreska byla słaba.
Miru przykro mi bardzo. No ale to dziwne jest, że miałaś pozytywne testy. Aż nie chce sie wierzyc, że "to" mogłoby się "zadziać" tylko w mózgu...
Taa ja też wolę bete ale ostatnio zrobilam też ok. 10 testow.
Gosia ja tez wiem coś o ocenach okresowych i rzygac mi sie chce na samą mysl, bo już słyszałam, że się zbliżaja. Ja planuje posiedziec na L4 jakos do połowy lipca, może uda mi sie z tego wywinąć.
A tak w ogóle to musimy myslec pozytywnie i wierzyc w to, że długo nie bedziemy czekać na zmiany. Do września ?gosia86 lubi tę wiadomość
-
Może i tak zrobię. Ale boje się negatywnego testu.
Stwierdziliśmy ostatnio z mężem (w zasadzie to ja stwierdziłam), że jeśli teraz się nie udało to na razie poczekamy. W sierpniu jest pielgrzymka, ja jestem fotografem. A fotograf w zagrożonej ciąży to słaby fotograf. -
Marlena co by się nie działo musi być dobrze :*
ja też się bałam testu w 2 cykulu w którym się udało, że wyjdzie negatywny się bałam ale bałam się też że wyjdzie pozytywny to już chyba był wpływa hormonów
a i ja zamawiam u Ciebie sejsę zdjęciową z Kalisza nie tak daleko a i przeciesz do Wrocławia jeździsz
a jutro będziecie na Linkin Park?
Iza ja też miałam nadzieję że po L4 to trochę poczeka, no ale niestety nie udało się
Marlena lubi tę wiadomość
-
Powiem wam, że ja się już nie mogę doczekać testowania a jeszcze okres mi się nie skończył Na szczęście na allegro są testy po złotówkę, bo bym zbankrutowała
Ewelcia, Iza75 lubią tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
Dziewczyny z facebokiem: znalazłam dzisiaj jakiś konkurs - wygraj tatuaż za "lajki"
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=587813861316246&set=gm.1428361377434416&type=1
Przyznajcie że śliczny i aniołkowy. A poniżej zdjęcie dla Tych bez faceboka. I ten komentarz "Tatuaż z dedykacją dla mojej córki mieszkającej u Aniołków!...."
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/890700ce834c.jpgMartaAlvi, Iza75, gosia86, Marlena lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Marlena co by się nie działo musi być dobrze :*
ja też się bałam testu w 2 cykulu w którym się udało, że wyjdzie negatywny się bałam ale bałam się też że wyjdzie pozytywny to już chyba był wpływa hormonów
a i ja zamawiam u Ciebie sejsę zdjęciową z Kalisza nie tak daleko a i przeciesz do Wrocławia jeździsz
a jutro będziecie na Linkin Park?
Iza ja też miałam nadzieję że po L4 to trochę poczeka, no ale niestety nie udało się
Będę będę Już nie mogę się doczekać Choć bardziej czekam na monster truck!
Za to w piątek jestem na koncercie Kazika, tego za to mój mąż nie może się doczekaćgosia86 lubi tę wiadomość