Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Może którejś z was się przyda taka informacja, jeżeli spłacacie kredyt hipoteczny i dostaniecie w spadku mieszkanie czy jego część i to mieszkanie sprzedacie, to możecie od wartości odliczyć 24 raty kredytu i ewentualne koszty remontu tej waszej nieruchomości przez 2 lata od sprzedaży. A dopiero z reszty płacić te 18% podatku.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
No i to jest najbardziej zastanawiające- każdy innej firmy.
A testy owu nadal mocno czerwone
ale już nie patzre,nie robię.
Gin twierdzi że różne rzeczy widziała, różne historie- kazała wyluzować i powiedziała że zrobi wszytsko by ta ciąża pojawiła się wcześniej czy później.
No cóż cierpliwie czekam na @ która złaaałą focha
Kurde nie sądziłam że będę na nią tak czekać -
nick nieaktualny
-
A co się nie uda
Uda się tylko nie dzisiaj
Nie mam siły na płacz, wczoraj sobie popłakałam ale teraz sobie pójdę do fryzjera,na solarium , a póxniej bedę się starać- muszę odpocząć psychicznoie- a moze akurat w te 3 miesiące się udaIza75, Magic lubią tę wiadomość
-
Witajcie!!
Ale mam zje......humor!!!
Jade do mechanika zaprowadzić auto i jak mówił koszt od 2-5 tys za naprawę!!!
Masakra!!,
Mam nadzieje ze będzie ta niższa kwota bo tyle kasy!!!Szkoda gadać!!!,
Do miłego dziewczyny...... -
Dobra, to tak na rozluźnienie atmosfery coś wam pokażem
To sem ja:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fce6f3c906f4.jpginessa, gosia86, ziolko, Ewelcia, Thalia, Iza75, Magic, Mimi86, Maluszek lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
eM ale ostra focia
Miru tak bardzo mi przykro, ale jeszcze wszystko przed Wami, dajcie sobie czas
ja dzisiaj w pracy złapałam doła bo nie wiem co z sobą począć, mam taką samą sytuacje jak Iza, ze względu na plany rodzicielskie nie jest to odpowiedni moment na zmianę pracy, no i dochodzi ten pakiet medyczny z lux med który mnie w tym momencie trzyma w tej chorej firmie, ale tak to bym szukała czegoś innego, za chwilę minie mi 7 lat w tej firmie i nie ma tam możliwości jakiegoś rozwoju, awansu od 6 lat robię to samo, przeraża mnie perspektywa czekania na ciążę, na starania nie wiem ile to potrwa, nie mam punktu zaczepienia, jakiegoś wydarzenia na które czekam i mogłabym odliczac dni
co roku mamy oceny okresowe w pracy, ja mam jutro aż mi się flaki przewracają że muszę przez to przejść, tak się cieszyłam będąc w ciąży że mnie to omineło
jeśli chodzi o sprawy spadkowe to moi rodzice przepisali dom i działkę na moją siostrę, teraz reszta rodzeństwa chce żeby ich spłaciła lub podzieliła działki i sprzedała, ona tego nie chce zrobić, a mi się nawet nie chce w to mieszać bo mam ile mam i więcej nie chcę tym bardziej czyimś kosztem
u teściów też sytuacja po śmierci dziadków dom nie przepisany na nikogo, oni tam mieszkają prosi się o remont, kanalizę trzeba robić i takie rozdarcie, ja to na ich miejscu miałabym gdzieś ten dom, nawet mieszkanko bym wynajeła i miała spokój od remontów i walki o spadek
idę do mamy na obiadek
-
Kurczę Miru aż nie wierzę co czytam... już normalnie chodzi mi po głowie błąd laboratorium albo coś...takie rzeczy się zdarzają
Ja wiem że można sobie brzydko mówiąc "uroić" ciążę, ale jakoś w to nie wierzę Ale ten nasz organizm jest zrypany lekko
Masz rację kochana uda się na pewno tylko nie w tym cyklu :* -
A ja czuje się coraz gorzej. Temperatura rośnie. Do bólu głowy dochodzą nudności.
W dodatku mąż mi przed chwilą powiedział że jego bratanica ma ospę! O zmoro! Już myślałam że wyszłam z kręgu podejrzenia zarażenia się ospą.
Ten brat Ł pracuje z nim w jednej firmie. Może zarazić Ł a on mnie.
Wiecie jak szybko testy są w stanie wykryć ciąże? Bo jeśli znowu jestem w kręgu podejrzanych zarażonych ospą to wypadałoby sprawdzić czy nie mam jeszcze jakiegoś lokatora