Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja teraz zagladam, bo od 20:00 mnie nie ma juz najpierw filmik, potem male przytulanko i spac
U nas rano byla paskudna pogoda ale jakos zaczelo slonko wychodzic i swieci ladnie. Jesli jutro tez tak bedzie to pranie bedzie mozna zrobic...
Juz trzeci dzien moj R robi tylko z moim ojcem a w robocie szef ciagle mowi, ze towaru brak...gdyby nie praca z moim tata to za co mielibysmy zyc? Ludzie nic nie mysla no wazne zeby o swoj tylek zadbac....
Jutro wraca tesciowka z corka, wiec koniec spokoju...ahhh a tak pieknie bylo...jeden dzien spokoju a tyle radosci...gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Gosiu gdyby ten moj chlopok chcial a on nie chce i nie chce...oczywiscie to post tylko dla mnie...i musze czekac ciagle...
Wiecie mialam taka ochote na pizze, ze wczoraj chlopak kupil i przed chwilka maly kawalek wszamalam a jakos ochota na lody przeszla mi i czekolada tez malo mnie kusi...pamietam jak w polowie ciazy chodzily za mna zwykle wafelki z czekolada...myslalam ze oszaleje i w koncu po miesiacu je dostalam i przeszla mi chec
-
Miru bbardzo mi przykro, ale tak ja mowisz nie ten cykl to nastepny
Magic ja tez caly czas ie moge pozbyc sie mysli ze moj jeden jajnik jest dziwny dlatego śmiem trierdzic ze w tym cyklu raczej nic nie wyjdzie z tego, ale zobaczymy. a co do spadku temp to nie bralabym tego do siebie bardzo bo roznie moze byc. buziaki dla wszystkich pamaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
mnie jakoś odrzuciło od słodyczy ale za to dużo mięsa jadłam bo miałam ochotę
a pierwsza zachcianka to był majonez mąż się śmiał że kupiłam dla siebie cały słoik majonezu
a później paprzykarz feee teraz bym nie zjadała, a mężuś się cieszył bo na codzień może to jeść tylko jak mnie nie ma w domu, a wtedy jedliśmy razem
u mnie ciacho siedzi w piekarniku i idę mamie rower napompować, uroki mieszkania 200 metrów dalej
ostatnio musiałam iść ją ratować bo się zaplątała kolczykiem w ubranie i nie mogła głową ruszać, teraz się z tego śmieję ale biedna się męczyła zanim nie przyszłamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 19:39
Iza75, Czarnaa94, ewcia21k, Marlena lubią tę wiadomość
-
eM no właśnie u mnie z @ na odwrót. Jakieś pojedyncze plamienia... Ze 2 razy w ciągu dnia odrobinka poleci, jakiś żart normalnie Nie wiem nawet czy traktować to jako @ no ale jest tak jak być powinna i drugi dzień dziś.
-
Czarnaa94 wrote:eM no właśnie u mnie z @ na odwrót. Jakieś pojedyncze plamienia... Ze 2 razy w ciągu dnia odrobinka poleci, jakiś żart normalnie Nie wiem nawet czy traktować to jako @ no ale jest tak jak być powinna i drugi dzień dziś.
U mnie też raczej małe plamienia, tylko przy wizycie w toalecie leciało nawet sporo
Teraz dopiero włączyłam film i chyba nie wiem o czym jest hah ale leci...
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny