Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się własnie dowiedziałam, że chrzciny mam w przyszła niedzielę mówiłam kuzynce, żeby w miarę szybko te chrzciny robiła, bo później jak zajdę w ciążę (a zajdę przecież już niedługo nie? ) to mogę się źle czuć czy coś. Chciałam szybko, ale nie sądziłam, że aż tak!!!
eM, Ewelcia, Mimi86, Iza75, gosia86 lubią tę wiadomość
-
u mnie jest pieknie, choć są chmury, ale burzy ani widu... założyłam pamietanik, polecam każdej... pamiętam jak byłam młodsza to pisałam i chyba do tego wróce.... a no em przepadło, mój mąż był trochę zły, bo jak w czwartek się obudzilismy i pamiętam, że strasznie padało, on podniósł głowę i mówi:
" Nie kur*a, to nie jest Teneryfa " i tak pare razy...płakałam, bo wiedziała, jak mu na tym zależało. Ale powtarzam mu to samo co on mnie, to że nigdzie za granicą nie bylismy na piaszczystej plaży to nie czyni nas gorszymiLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też poproszę na maila te książeczki jak można [email protected]
-
inessa ogóreczki to bym zjadła...hymmm alez mi smaka narobiłaś :* napiszę do męża by mi kupił ogórki konserwowe przed chwilą zjadłam dwie kostki czekolady, ale odrazu uprzedzę spostrzeżenia zaznaczam - JA TAK MAM OD ZAWSZE, zajadam torty weselne ogórkami
inessa lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Znalazłam chwile aby napisac:-)
A wiec pęcherzyk w 10 DC mam Uwaga!!!!Uwaga!!!AZ 19,3 mm lekarz mówił ze owulacja bedzie raczej w niedziele i dziś i jutro rano tylko sexik i dalej AZ do poniedziałku post!!
W poniedziałek ide ocenić czy była faktycznie owulacja,
Wiecie my planujemy corcie bo dwóch synów juz nam,choć jak będzie synek to będę go kochała równo mocno,ale chce spróbować spełnić swoje marzenie.....
Może się uda!!!Licze na to:-)
A i dobrze się składa bo maz ma dziś i jutro wolne a później znow cały tydz.w pracy:-(
Jestem pełna nadziei......
Aaa i wiecie co tak mnie ten lekarz zawstydzil bo mowie mu to i tamto a on ze uwielbia współpracować z tak doświadczonymi pacjetkami i moja wiedza jest badzo duża:-)
I był w lekkim szoku ile wiem.....Magic, ziolko, eM, inessa, MartaAlvi, Mimi86, Iza75, gosia86, Marlena lubią tę wiadomość
-
Magic wrote:" Nie kur*a, to nie jest Teneryfa " i tak pare razy...płakałam, bo wiedziała, jak mu na tym zależało. Ale powtarzam mu to samo co on mnie, to że nigdzie za granicą nie bylismy na piaszczystej plaży to nie czyni nas gorszymi
Wizyta na teneryfie nie bardzo zmieniła by to z piaszczystą plażą te plaże były kamieniste, co najwyżej taki czarny drobniutki żwirek. Poza tym, nie ma sie co przejmować. Macie jeszcze czas i na teneryfę spokojnie można się wybrać z dzieckiem, to nie Egipt czy Turcja.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Lelitka super wieści!! to teraz będziemy wszystkie czekały ze zniecierpliwieniem i trzymały kciuki, żeby się Wam udało a uda się na pewno, żadnych innych informacji nie przyjmujemy
a ja dostałam właśnie brązowego plamienia.. być może to zapowiedź @, choć nic mnie nie boli, czuję się normalnie.. i wydaje mi się, że trochę za wcześnie- sama nie wiem pewnie za parę dni się wszystko wyjaśni. -
oby nie @ ;P ja też nie mam żadnych zapowiedzi na @...choć nie pamiętam jak to było ale dotarłam do notatek które robiłam w cyklu w którym sie nam udało i temp był równa 38*C Także nici z dwóch kresek
em wiem my mielismy hotel od drugiej strony jak los to zupełnie inny obraz, góry, zielono i czarna plażaLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Kochane ja juz weekendu nie mogę się doczekać...odpocząć chcę dużo pracy, a ja chciałabym miec błogie lenistwo, jak @ przyjdzie to będę się opierdzielać, boję się, że będzie bolało. Już mnie pachwiny ciągną i pieką cycuszki najlepsze jest to, że ktoś w promieniu 10m pali fajki a ja je czuje...a w domu jestem sama?? O.O zwariowałam??Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Miru wrote:A to jest mój sposób na smuty
szyję sobie dla dzieciaczków ...
http://s12.flog.pl/media/foto/8802415_bawelniana-sukienka-recznie-szyta-.jpg
http://s12.flog.pl/media/foto/8655001_rozm-47-m-.jpg
http://s8.flog.pl/media/foto/8620570.jpg
http://s8.flog.pl/media/foto/8589329_pudrowy-roz.jpg
Matko, jak będę mieć moja wymarzoną córeczkę, to wpadam po tą ostatnią spódniczkę - prze cu do wna! Ależ Ty masz talent Dziewczyno
-
Ja mam 2 corki... starsza jak patrzy na sukienki i spodnice to az sie krzywi... mlodsza z kolei modelka, przebiera sie ze 12 razy na dzien.... kupilam starszej ostatnio piekna kiecke... powiedziala oddaj Lenie ja jej w zyciu nie zaloze....9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Lelitka kciukasy zacisniete :*
U nas od poludnia bardzo cieplo, i bawilam sie znowu w murarza no i oczywiscie teraz czarne chmury sie zbieraja i pewnie burza jakich malo bedzie....
No i na dzisiaj fest, zmeczona jestem...a przyszla do nas babcia chlopaka jak murowalismy i mowila, ze nic nam nie wolno przez co najmniej 6tygodni, ze zakaz jest a moj kochany chlopak powiedzial, ze zakazy sa po to zeby je lamac kurcze nawet nie uwierzycie jak mi humor wrocil jak moj R nie poszedl do pracy. Nie musialam sama siedziec.
Powiem Wam tak po cichutku, ze bardzo....eeee napalony on jest. Wyzywalam go, ze dzisiaj.?kiedy jego mama wrocila?... zawsze bedzie ten czlowiek dla mnie zagadka....eM lubi tę wiadomość