Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczyny:) Paula nikt na tym forum nie doprowadzil mnie do lez tyle razy co Ty, bardzo ci wspolczuje kochana, ale podziwiam cie jestes bardzo silna, i nawet nie mysl o tym zeby nas tu zostawic same
miru przesliczne ciuszki ja tez sie juz pisze na sukieneczke dla coreczki:)
Magic piekne slowa poetko nasza:)
a co do wakacji to ja wlasnie rok temu mowilam ze to nasze ostatnie wakacje wiec niech to beda" wakacje zycia" a ze bylismy w Bulgarii i (dupy nie urwalo) to teraz sie smieje ze byly srednie wakacje to i dzidzi nie ma w tym roku jedziemy na "wakacje zycia" i bedzie dzidziusWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 18:20
eM, Magic, Ewelcia, Iza75, gosia86 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Hejka
Magic jak byłam w ciąży to też z daleka wyczuwałam papierosy
Byłam przed chwilą w biedronce i przede mną stała dziewczyna z bobaskiem w wózku, dzidzia była odwrócona w moją stronę i zaczęła się do mnie uśmiechać No zaczarowała mnie, przez cały czas się uśmiechała do mnie, no a ja oczywiście do niej
Mówiłam wczoraj że moja @ coś słaba to dzisiaj się rozkręciła jak nigdy przedtem. -
PauLLa wrote:Lelitka kciukasy zacisniete :*
U nas od poludnia bardzo cieplo, i bawilam sie znowu w murarza no i oczywiscie teraz czarne chmury sie zbieraja i pewnie burza jakich malo bedzie....
No i na dzisiaj fest, zmeczona jestem...a przyszla do nas babcia chlopaka jak murowalismy i mowila, ze nic nam nie wolno przez co najmniej 6tygodni, ze zakaz jest a moj kochany chlopak powiedzial, ze zakazy sa po to zeby je lamac kurcze nawet nie uwierzycie jak mi humor wrocil jak moj R nie poszedl do pracy. Nie musialam sama siedziec.
Powiem Wam tak po cichutku, ze bardzo....eeee napalony on jest. Wyzywalam go, ze dzisiaj.?kiedy jego mama wrocila?... zawsze bedzie ten czlowiek dla mnie zagadka....
To chyba dobrze, że ty jeszcze w połogu a on i tak na Ciebie leci mój to ma takie adhd seksualne, że masakra...
Bardzo się cieszę, że masz lepszy humor
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Dziewczyny co my wszystkie wczoraj albo dzisiaj dostałyśmy @?
Jakiś zbieg tych małp
No to teraz wszystkie się ścigamy na dzidzie
Co do zdjęć to na tym blogu mało jest- na mojej stronie z fb jest więcej
a za ciuszki dziękujęCzarnaa94 lubi tę wiadomość
-
To będziemy my za 8m-cy
http://bebzol.com/pl/8-miesiecy-po-wakacjach.150937.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 19:20
Czarnaa94, Thalia, Mimi86, Iza75, MartaAlvi, gosia86, Kitaja, Miru lubią tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
A jak jadę na wakacje na początku lipca jeszcze nie wiem gdzie co i jak ale jadę
U mnie zbliżają się płodne więc oby po wakacjach wyszedł + Troszkę się martwię bo jak się uda to co mam leciec samolotem? Och tyle rozterekeM, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
Ewelcia ja bym chyba nie leciała, jak bym zobaczyła test dodatni, ale popytaj lekarza.
"Niektórzy lekarze radzą, by raczej nie wsiadać do samolotu w pierwszych trzech miesiącach ciąży – duże zmiany ciśnienia podczas startu i lądowania mogłyby niekorzystnie wpłynąć na kształtujące się organy wewnętrzne dziecka, a nawet wywołać poronienie."
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/czy-w-ciazy-mozna-latac-samolotem_35124.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 20:03
Maks - ur 08.09.2015
Malinka32 wrote:Moja szwagierka latala w obu ciazach samolotem co 2 mce... dziewczyny urodzily sie zdrowe o czasie
Jasne, ale wyobrażasz sobie co poczujesz jeżeli ciąża nie skończy się dobrze? Zwłaszcza z naszą historią ja bym nie ryzykowała, ale każdy robi wg siebieAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
ej Czarnaa bo zacznę znowu kierować myśli w nieodpowiednią stronę ;P
Mimi bo ja jestem taką niepoprawną romantyczką...lubię czytać książki o miłości, happy endach i wogóle
jestem już po pracy...ehh...tylko cztery dziewczyny, ale czuję się jakby mnie coś rozjechało... chyba mnie choroba pobiera, bo czuję wypieki na twarzy. Idę się kąpać i spać, bo jutro znowu od 9.30 praca niestety do późniego wieczora UWIELBIAM!
Ja po zeszłym roku z mężem nie planujemy już żadnych zagranicznych wakacji :)lepiej na spontanie
Trzymajcie się kochane moje :*
PS. Bez Was już mój dzień nie jest juz taki samMimi86 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018