Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
O Ewcia właśnie o Tobie myślałam Chciałam Cię poprosić żebyś mi tą książkę "O dziecku które odwróciło się na pięcie" wysłała: [email protected] Pewnie nie doczytałaś że prosiłyśmy bo nie miałaś czasu, a ja bym bardzo chciała przeczytać tę książkę
-
Co do mieszkania z rodzicami to tylko przed ślubem ok pół roku mieszkałam u teścia,przed ślubem remontowaliśmy domek i zaraz po ślubie się tam przeprowadziliśmy,a potem w Hiszpanii też sami mieszkaliśmy,po powrocie pół roku z moimi rodzicami bo nasz domek nie był jeszcze gotowy i teraz od 2 lat mieszkamy u siebie ale z babcią męża,aha i rodziców mam po drugiej stronie ulicy Czasem fajnie a czasem mam dość.
-
Tez mysle ze foch byl bo mu glupio bylo no coz ja mowie zwykle do trzech razy sztuka. Jak za trzecim razem nie zrobi o co prosze to ide sama albo olewam to....czasami leci mi pomoc jak sama juz cos zrobie...
Ale wychodzi na to ze faceci sa poprostu niedomyslni...
Malinka dlugo jestescie razem...my tylko 1/3 tego a juz takie kryzysy mamy ze normalnie wylaze ze skory czasami...boje sie, ze chlopak bedzie jak jego stary...moze pijakiem nie zoatanie ale znecanie psychiczne to dla niedoszlego tescia mego, kaszka z mleczkiem...i czasami czuje jakby chlopak robil to samo.. -
Ewa pieknie wygladasz i rowniez chcialaby, te ksiazke... [email protected] bede miala zajecie na leniwe popoludnie
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2014, 21:29
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Ja nie mogę na mojego męża narzekać, jasne zostawia śmieci naokoło zlewu, a pod zlewem oczywiście kosz, ale jest naprawdę kochamy. Czasem zastanawiam się czym na niego zasłużyłam, bo jestem potwornie uparta i pedantyczna. A on biedny robi na 2 etaty, jeden w pracy, drugi w domu, bo troszkę sobie remontujemy. Więc czy naprawdę mogę się czepiać, że moskitierę wiesza już 2 tydzień, skoro cały czas coś robi?
Paula może wyjazd do rodziców choć na tydzień faktycznie Ci pomoże. Mama to zawsze mama, a i za facetem się trochę stęsknisz. A mój mąż też często pytał co się stało gdy płakałam, ale nauczyłam go już że ja po prostu muszę się wypłakać. Facet po prostu jak widzi że płaczesz to chce Cię naprawić, bo boli go to że płaczesz i stąd te ich złote rady. Mój kiedyś powiedział 'ja Ci to przypomnę jak będzie trzeba wstawać w nocy' nie miał oczywiście na myśli straty, ale to że po stracie dobijało mnie czekanie na staranie. Oni chcą dobrze, tylko tak jakoś nie zawsze wychodzi.ewcia21k, MartaAlvi, Iza75, gosia86 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Ewcia ja też chcę tą książkę o dziecku co się odwróciło na maila [email protected]Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Em ja też nie mogę narzekać na mojego męża,też czasem czekam na niektóre rzeczy ale jak mam nie czekać jak on w domu jest tak rzadko?
Bez niego dopiero bym miała nudno,kiedyś zapytał mnie czy ja się z nim nudzę,bo naoglądał się jakiegoś programu jak kobiety opowiadały,że zostawiły mężów bo miały z nimi nudne życie-ja nigdy nie narzekałam na nudęeM lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
Trzeba ruszyć wreszcie z miejsca,mojemu aniołkowi już nic życia nie wróci,nie może patrzeć ciągle na zapłakaną mamę. KONIEC z tym! Niech moje dzieciątko będzie dumne ze mnieMartaAlvi, Czarnaa94, Iza75, Magic lubią tę wiadomość
-
Ewcia, widzę że doszłyśmy dzisiaj do tych samych wniosków ) Nasze Aniołeczki się do nas uśmiechają z góry, a my uśmiechajmy się dla nich
Ja na męża pod tym względem też narzekać nie mogę. Jak proszę żeby coś zrobił to zwykle jest grzeczny i to robi. Jego szczęścieewcia21k lubi tę wiadomość