Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was dziewczyny.
Amy i Natalka przykro mi, ze musialyscie tu dolaczyc oczywiscie tutaj wsparcie macie murowane :* no i jak juz ktoras wspomniala, kopniaki tez tutaj dostaje sie wiec glowa do gory :*:*
No i napchalam sie tyloma truskawkami, bo takie piekne i slodkie za 2zl i musik i same jedzone...az bokiem mi wychodza
Ahhh no a dzisiaj poranek powitany i tak mi lepiej troszke przyjemnie zaczac w ten sposob dzien
Moj R jak dowiedzial sie, ze kolejne dziewczyny stracily dzieciatka to taki smutny byl, a chwile wczesniej wszedl do pokoju i cieszyl sie prezentem od wujka, az mam wyrzuty sumienia ze tak radosc zabralam jemu
Lece robic dzemik z R a potem znowu jade do rodzicow a ze sloneczko to humor dopisuje
Ojj Miru piekne te rzeczy
eM trzymam kciuki :*anet525, eM, inessa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Ja dopiero ucze sie szyc na maszynie,.ale Miru podziwiam... hmmm teraz z latwoscia obcinam wlosy.... alejak przypomne sobie poczatki to az smiech mnie bierze... jak maz.chodzil obciety na 3 mm bo mi sie maszynka omskla.... teraz po tylu latach obcinam tez dziewczyny nozyczkami.. na luzie i bez stresu...
inessa lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
eM wrote:A u mnie dziś test ovu, chyba pozytywny. Tzn ta druga kreseczka tak ciut ciut jaśniejsza trzymajcie kciuki, bo ja już jakoś zaczynam wątpić że może się udać tak od razu. No nic, będzie co ma być .
eM lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b46dcfbe188d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb78c675fb8f.jpg
może nie są za piękne ale są mojeMalinka32, gosia86, eM, Iza75, inessa, anet525 lubią tę wiadomość
-
Malinka32 wrote:Na pewno badanie na tarczyce... tsh, ft3 , ft4... glowna przyczyna poronien jest wlasnie tarczyca..
robiłam i wyszły ok.
Mianowicie wyszły mi podwyższone ATPO przy normie do 34 ja mam 90.
Lekarka wypisująca mnie ze szpitala powiedziała, że to trochę dziwne skoro hormony wyszły ok.sierpień 2013- ciąża biochemiczna
czerwiec 2014- ciąża biochemiczna
-
Tsh, ft3,ft4 robiłam kilka razy i zawsze były ok.
Ale ostatnio zrobili mi je dwa dni przed plamieniami czyli na początku ciąży.
ATPO tak samo.
Malinka myślisz, że wysokie ATPO mogło wyjść takie ze względu na ciąże??
sierpień 2013- ciąża biochemiczna
czerwiec 2014- ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Amy to juz nawet nie chodzi o to, czy prywatnie czy panstwowo. I wsrod tych pierwszych jak i wsrod tych drugich zdarzaja sie konowały i jełopy. To zalezy w duzej mierze po prostu od człowieka...W kazdym razie straszne jest to, że nie byłąś badana co najmniej po 4 tygodniach od poprzedniej wizyty. Przynajmniej ja tak miałam w poprzednich ciążach, jesli nic sie nie działo to nastepna wizyta za 4 tyg. i zawsze usg. Ja chodze prywatnie i oczywiscie płące za wizyte ale mój gin jest przy tym naprawde wspaniałym człowiekiem i nie zmienie go na pewno.
Współczuje Ci, że trafiłas na idiote (mało powiedziane). Ale skad mogłas wiedziec, że tak sie to skonczy. Jak to Malinka wczoraj napisała - gdyby człowiek wiedział, że sie przewróci to by sie położył.
-
Amy ja chodziłam na nfz i usg miałam na każdej wizycie wszystko zależy od lekarza
Gogusiu bardzo mi przykro z powodu Twojej straty
eM trzymam kciuki za ten cykl :*
Ewcia śliczne firany, zazdroszczę bo u mnie puste okna bo mąż nie chce firan
jestem zła bo nie kupiłam butów niby coś znalazłam, ale sknera ze mnie i nie kupiłam
najeździłam się po mieście jak nigdy męża auetczkiem bo ma fajniejsze i lubię nim jeżdzić i byłam w takich miejscach gdzie sama nigdy bym nie pojechała, bo ja niby mobilna jestem ale jak mam gdzieś jechać gdzie wcześniej nie byłam to mocno się stersujęeM, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Amy ja też chodziłam na nfz jak byłam w ciąży z Madzią i usg miałam na każdej wizycie.
Ja za godzinkę uciekam na tego Piaska,rozerwę się trochę
Gosia ja za to nie mam zasłon,mąż chciał zasłony a ja rolety i mamy rolety
Dobrze,że chociaż pojeździłaś sobie trochęgosia86 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, to naprawdę wiele dla mnie znaczy, że trzymacie kciuki, dziękuje :*
Ja za was też trzymam!!!ewcia21k, gosia86, Iza75 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]