Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bardziej zostal zal... teraz moj brat najmlodszy sie zareczyl... a moi rodzice tak serdecznie ja przyjeli... chyba jestem zazdrosna... o to ze moi rodzice przyjeli wszystkie drugie polowy do rodziny... a mnje trafila sie Gangrena....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 20:32
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
o booosze Malinka masz niezły kwas. Ale najważniejsze, żeby mąż był po Twojej stronie.
Ha tak mi sie skojarzyło...ja oglądam namiętnie programy typu ID albo CI Polsat Na któryms z nich jest cykl "Tesciowe z piekła rodem". Tam sie zwykle konczy jakims zabójstwem ale czesto wlasnie przez to, że małżonkowie nie sa zgodni w kwestii tesciowej/mamy. Oczywiscie nie mam nic złego na myśliMalinka32, inessa lubią tę wiadomość
-
Iza ja bym ja chetnie spakowala w kapsule i w kosmos... zeby inni sie meczyli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2014, 20:37
Iza75, inessa, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Kiedys naukladal wzdluz plota dzielacego dzialki szyby... potem jego pies mu sie o te szyby pocial, bo przechodzil do naszych psow... przylecial z morda, zeby mu za weterynarza i szycie oddac.... nie oddalismy... obrazil sie na prawie 3 lata....9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Potem pogodzilismy sie bo jego zona jest chrzestna naszego syna... a do komunii sie szykowal.... teoretycznie zapomnielismy... wyciagnelismy reke... na zgode.. przyszli na komunie wszystko krytykowali a po pol roku zrobili awanture, ze zegarek co mu dali , sprzedalismy... bo on znalazl taki sam na allegro... ktos sprzedawal jako nietrafiony prezent... awantura na calego....9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
My właśnie z moim Ł wróciliśmy od znajomych bo byliśmy podziwiać nowego członka rodziny- mianowicie 2 tygodniowego Szymonka
Kurcze taki okruszek 3 kg i 57 cm... Ale serducho ścisnęło, jeszcze do tego dwie znajome pojawiły się nowej mamy z brzuszkami
Eh niech zarażają
Co do rzeczy to pracuje nad tym aby dla chłopców się coś pojawiło
A co do szycia to dopiero te kołderki powstały za pomocą maszyny do szycia- której w życiu w ręce nie posiadałam A pozostałe rzeczy to ja igłą ręcznie szyłam
Iza75, inessa, ewcia21k lubią tę wiadomość