Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula przypomnialy mi się czasy tulaczki od jednych rodziców do drugich oj też zawsze pełno tobołów;) mieszkaliśmy etapami u moich rodziców później u teściów i znów u moich i w końcu u siebie ale 6 lat taka tułaczka była
to samo pomyślałam że to źle że tak przeżywa ale to taki ludzki odruch i jakoś sobie nie wyobrażam że ktoś mógłby nie zapłakać w takim momencie -
Ewel mojej znajomej po cesarce powiedzieli że rok przerwy. To smutne, że musisz tyle czekać, bardzo Ci współczuje.
Magic ja ostatnio uczę się traktować ludzi z wzajemnością. Miałam taką przyjaciółkę, od podstawówki. Nasz kontakt troszkę się urwał w szkole średniej i na studiach, ale raz na jakiś czas się widywałyśmy. Potem jej urodziło się dziecko i kilka razy ją odwiedziłam i zdecydowałam się zaprosić ją na ślub. Ostatecznie powiedziała, że nie przyjdzie bo nie ma za bardzo kasy, a poza tym to chyba na obóz pojedzie w tym czasie . Zabolało, zwłaszcza to o kasie. Przecież ja wiem, że ona z małym dzieckiem, w zasadzie to wpadli z chłopakiem i dopiero układają sobie jakoś życie. Nie chciałam wiele, jakiś drobiazg i żeby tam była... Po tym jak odmówiła stwierdziłam, że do niej więcej nie pojadę, jeżeli ona choć raz nie przyjedzie do mnie. A że ma rodziców osiedle obok, to chyba nie jest jakaś straszna fatyga. Miała zadzwonić w kwietniu, jak jej mama wróci bo wtedy będzie u nich. W kwietniu 2 lata temu...
Mi już trochę dół przeszedł. Wypłakałam swoje i jest lżej. Dzięki dziewczyny za pomoc i wsparcie :*ewcia21k, gosia86, Magic lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Wiecie ja na wsi mieszkam juz prawie 7 lat i jak ktos mnie pyta to mowie ze we wiosce mieszkam lub z wiochy jestem... nie majac nic zlego na mysli... taki zart
ewcia21k lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
U nas nie ma nazw ulic tylko nr domow no i kiedys zazartowalam odpowiadajac na pytanie o ulice, mowie ze zuzlowa... no i tak jelop wpisal...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 22:27
ewcia21k lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie...