Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie leje strasznie! Wczoraj była koleżanka u mnie i siedziałyśmy do 2 w nocy Też jest po stratach niestety Miała bliźniaki,tyko chłopiec przeżył i teraz do 2 gimnazjum chodzi,4 lata temu w 5 miesiącu straciła dzidzię a 2 lata temu w 6,już się nie stara ma 37 lat.
-
ewcia21k to super witaj w klubie
mój synek urodził się w niedzielę i niby w tzw czepku co prawda miesiąc przed terminem i owinięty dwa razy pępowiną ale grunt, że jest zdrowy
życzę Wszystkim takich uroczych smyków powiązanych z tą datą
będzie dobrze
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
A co do libido to nie wyobrażam sobie, że ktoś może mieć większe niż mój mąż. On ma adhd seksualne, wystarczy że przytulimy się na łyżeczki to on już jest gotowy
gosia86, ewcia21k, Iza75, inessa, Kitaja lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia86 wrote:O dzięki Ewcia może spróbuję a konkretnie ile tego winka?
byłam na dłuższej wizycie w wc i teraz coś widać, ale teraz nie wiem od kiedy liczyć pierwszy dzień cyklu od wczoraj czy od dzisiaj? -
nick nieaktualnyewcia21k wrote:Dzien dobry,nie sposób Was nadrobić!
Lemurek-witaj,przykro mi
Ja też mam syna urodzonego 13.09 tylko,że 2004 roku
Amy dobrze,że termometr rozwalony :)Teraz zero stresu i jutro na betę
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeM wrote:Amy zrób tę betę, nasza Miru tak się ostatnio psychicznie zablokowała że jest w ciąży że miesiączka nie przychodziła. Dopiero jak uwierzyła, że nie jest w ciąży to się @ pojawiła. Ja nie rozumiem dlaczego nasze ciała mogą nam takie coś robić, ale może jest jeszcze jakaś mała szansa, że jednak się udało?
-
Nie wiem czy jest co zazdrościć czasem to bywa bardzo męczące bo ja mu nie dorównuje z moim libido
Gosiu to nie ma większego znaczenia czy zaczniesz liczyć od wczoraj czy od dziś, ważne że się pojawiaewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
Amy trochę się naczekałaś na ten cykl więc jeżeli faktycznie się zablokowałaś to jest to zrozumiałe. Ale jeszcze nic nie jest przesądzone może jeszcze ciut za wcześnie na testowanie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 10:37
ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
Gosia winka na ile będziesz miała ochotę-rozrzedza krew
Ja zaznaczam @ od pierwszej kropelki krwi,ostatnio gin mówiła żeby tak robić więc tak robię.
Lemurek ja syna urodziłam w poniedziałek o 5.30 ranogosia86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a jaki ja miałam dzisiaj sen! Może przez to piwko wczorajsze
Śniło mi się,że miałam córeczkę,taką malutką i trzymałam ją na rękach,nawet zapach czułam! Boże jaki człowiek jest głupi to szokAmy, Kitaja, anet525, Malinka32 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeM wrote:Amy trochę się naczekałaś na ten cykl więc jeżeli faktycznie się zablokowałaś to jest to zrozumiałe. Ale jeszcze nic nie jest przesądzone może jeszcze ciut za wcześnie na testowanie?
No mówie z Olą jak byłam to sprawdzałam chyba w 35 dniu cyklu i ledwo widoczna kreska była :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 10:34
-
Ja na libido też nie narzekam,ani swoje ani męża,ale u nas to co innego,bo nie mamy się na co dzień,więc jak już jesteśmy razem to się nadrabia i jeszcze na zaś się robi
eM, Iza75, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:Nie wiem już sama... :>
No mówie z Olą jak byłam to sprawdzałam chyba w 35 dniu cyklu i ledwo widoczna kreska była :]
Ważniejsze jest raczej ile to jest dni po owu. Nie mogę już wejść na twój wykres, ale tam były takie 3temp na początku które tak jakby nie pasowały. Jeżeli ovu było np po nich to masz jeszcze czas na testowanie.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualny
-
Amy nie ma co gdybać,mi też test z Madzią bardzo późno wyszedł,pójdziesz na betę i wszystko będzie jasne,jeśli się nie udało to lutka i jak najszybciej niech @ przychodzi bo nowy cykl trzeba zacząć i nowe starania
Chociaż tempkę masz ładnąeM lubi tę wiadomość