Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
EM kochana,czasem nie ma czego zazdrościć bo czasem jest ciężko,ale też jest tak jak byśmy dopiero co zaczęli ze sobą być Nie ma nudy w każdym razie
eM, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo jutro zrobię :] baba w laboratorium będzie się ze mnie śmiała U mnie w szpitalu się tak wieści szybko rozchodzą, jak odbierałam wyniki z wysoką betą to pół szpitala szeptało że jestem w ciąży, jednak jak poroniłam to szybciej się ta wieść rozniosła niż sama ciąża :]
-
No i co sobota i niedziela pijemy "razem" kawkę przez skypa Rozmawiamy po 2-3 razy dziennie i umawiamy się jak jakieś nastolatki na randki Jak on ma przylecieć albo ja lecę
eM, inessa lubią tę wiadomość
-
Amy bo zawsze złe wiadomości rozchodzą się z prędkością światła,ale tak ten świat jest porąbany,że nie mamy na to wpływu.
Ja trzymam dalej kciuki i cichutko wierzę,że jutro ogłosisz nam radosną nowinęAmy lubi tę wiadomość
-
ewcia21k wrote:EM kochana,czasem nie ma czego zazdrościć bo czasem jest ciężko,ale też jest tak jak byśmy dopiero co zaczęli ze sobą być Nie ma nudy w każdym razie
ewcia21k lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Aha bo nie napisałam w końcu,GOSIA-cieszę się,że wizyta się udała i jesteś spokojniejsza,bardzo dobrze,że wybrałaś się do tej gin
No i MIMI witam po wypoczynku Mam nadzieję,że był stosunkowo-owocnyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 10:47
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Dziękuję że wczoraj na mnie nakrzyczałyście I powiem Wam, że ja wcale tak nie myślę, odpycham od siebie taką myśl ale ona przyszła sama- takie przeczucie. Nie umiem tego wytłumaczyć. Ale mimo wszystko wierzę że w końcu będzie dobrze
Co ja za sen miałam porypany, już mi się w głowie miesza tak mi ten szpital na psychę wjechał. Śniło mi się że poszłam do jakiejś ginki i znalazła u mnie torbiele. Ale nie zgadniecie gdzie.... w ŁOKCIACH!!! I mi je operowała. I zaśpiewała 1000 zł za wizytę.
Za to mojemu B śniło się ostatnio że byłam w ciąży i miałam wielki brzuch, a potem urodziłam bliźniaki
Amy trzymam kciuki za betęewcia21k, Amy, gosia86, Iza75, inessa lubią tę wiadomość
-
Te Wasze sny są zabójcze hehhehehe ja nie mam lepszych ale to przez te na kłębione myśli - mi się śniło ze byłam z synkiem na zakupach i kupił sobie siostrzyczkę w sklepie i sam sobie za nią zapłacił...
a co do rozweselenia Was to podam przykład z życia wzięty mój kuzyn wczoraj opowiadał, że robił sobie sam jajecznicę po raz może drugi w życiu więc stwierdził, że zrobi wypasioną na cebulce a co sobie będzie żałował - więc wziął z koszyczka ze stołu cebulki i pokroił wybił jajka i jak już była gotowa zaczął wcinać, smak coś nie za bardzo ale zła nie była stwierdził, że to pewnie wina tego że żadko gotuje a tu przychodzi jego mama i pyta gdzie są cebule tulipanów z koszyka ze stołu bo chciała sadzić !!!!!!! hehehhehe i smak się poprawił od razugosia86, Iza75, Czarnaa94, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
hahahaha
nawet mężowi przeczytałam śmiech
Czarna uważaj na łokcie
i jak coś to ja znów będę krzyczała jeśli będzie taka potrzeba
u mnie to zawsze było tak że 3 dni było bardzo obfite a później do 7 dnia już coraz mniej, wczraj bym nawet nie uznała tego za @ gdyby mi ginka nie powiedziała więc będę liczyć od dziś bo w 22 dc mam zrobić progesteron -
O matko, Was nadgonić.. dobre pół godzinki
Witaj Lemurku w naszym gronie, przykro mi z pododu Twojej straty.
Gosia ciesze się, że spotkałaś taką konkretną gin! Tylko nasze sierpniowe testowanie poszło w cholerę!
Mimi witaj po urlopie, ale zazdroszczę!
Amy czuję, że beta będzie piękna
My wczoraj byliśmy u znajomych na grilu i ognisku. Było super jak zwykle tylko ten cholerny wiatr No i chyba moje gardło podupadło na zdrowiu
Dzisiaj jedziemy do moich rodziców na obiad więc pewnie znów będę miała maseee nadrabiania
Miłego dnia Dziewczynki!gosia86, ewcia21k, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Torbiele w łokciu świetne .
Mi się śniło że poszłam gdzieś z moją mamą i był las a między drogą i lasem ogromna polana- nie chciałam iść dalej bo był mnóstwo niedźwiedzi tam.
Nagle patrze a one przegoniły jedną grupę niedźwiedzi i ...wstały i na dwóch łapach posżły dalej trzymając się za ręce
Patrzyłam na nie jak zaczarowna. Rano się obudziłąm i zachodziłam w głowę dlaczego one chodziły na dwóch łapach
Aż sie ogarnęłam że to tylko sen
To prawda zablokować się mozna szybko- znam to
Ostatnio jak byłam u mojej gin mói " widzimy się 30.06, spodziewana @ ma być 6.07 - patzry na kartotekę i mówi- a 10.,07 ma Pani urodziny,czyżby jakiś prezent się szykował "
Fajnie by było ale się nie nakręcam bo nei mam nawet czasu myśłeć czy się udało w tym cyklu czy nie.
Co do adhd seksualnego to mój Ł też ma , on by mógł cały dzień, codziennie po 3-4 razy.
I mimo tyle czasu razem nie przechodzi mu toewcia21k, inessa, Czarnaa94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
dobrej niedzieli Wam życze pamietam o Was
a nasze adhd seksualne mozecie zobaczyć w moim wykresie
Cudny sen wczoraj miałam: śniła mi sie moja ukochana babcia nie zyjaca już kilka lat. Miała ona gospodarstwo,które przejął jej syn a teraz ma on tam rózne zwierzeta lesne i babcia mnie po tym gospodarstwie oprowadzała była szczesliwa. Na koncu zaprowadziła mnie w miejsce do ktróego zawsze chodziłyśmy czyli przy lesie była aleja czeresniowa i tam miały poukrywane dobrze gniazda żurawie ( babcia mieszkała w parku wielkopolskim) i babcia mi je pokazywała były tam już młode żurawie ale i jajka jeszcze po czym babcia patrzy na mnie i sie usmiecha i mówi: Dziecko moje Ty też niedługo bedziesz miec takie Malenkie dziecko az sie poplakałm jak sie obudziłam.ewcia21k, Czarnaa94, Kitaja, gosia86, Lemurek27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inesa również życzę by sen był proroczy :*
Piękne macie sny, ja żadnegi nie pamiętam, wstaje z pustką w głowie....jakiś czas śni mi się zanim zasnę na dobre jak żegnałam Karinke...dobrze, że to rzadko się dzieje...
Lecę szamać kiełbaskę z grilla chociaż pada to grilla mamyy
Miłego popołudnia życze :*
P.s. mój R również adhd seksualne ma wystarczy, że leżymy na łyżeczkeinessa, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Inesko piękny ten Twój sen Może babcia chciała zaszczepić w Tobie na nowo nadzieję i siłę do walki Ona na pewno patrzy na Ciebie z góry i wie że w końcu przyjdzie Twoja kolej na dzidziusia
inessa, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Nie mogę was nadrobić. Hej dziewczyny. Lemurek dołączam się. Do dziewcząt. Przykro mi to co uslyszalas od mamy pi stracie taty. Moja mama po stracie dziecka tez nie okazala mi wsparcia. Jej słowa. Bardziej mnie dobiły dlatego wiem co czujesz.
Amy to jeszcze nic nie znaczy moze za wczesnie zrobilas test moze faktycznie zbadaj betę.
czarna nam nadzieje ze dzis humorek masz lepszy. Musze poczytac co jeszcze piszecie bo ciezko was nadgonić.
ja dzis mam kiepski dzien bo dostalam odmowę z firmy ubezp za odszkodowanie z tytulu śmierci dziecka wiec jak pisaliśmy z mezem odwolanie podając argumenty nie wytrzymałam i się rozpłakałam. Mężowi powiedziałam ze to ponad moje siły i nie dam rady tego pisać dokonczyl wiec za mnie. To jakiś koszmar a dzis w dodatku mijarowny miesiąc od zabiegu...