Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimi przykro mi ale sie nie poddawaj. Paulla kochanie ona przy was jest bez przerwy. My czasami z córką szukamy najladniejszej chmurki i udajemy ze tam wlasnie jest nasza jula. Machamy rękoma do góry i przesyłamy buziaki. Czuje wtedy ulgę bie da sie tego opisac. Podobnie jak Gosia chyba każda dzidzia dala nam w jakiś sposób znak ze nas opuszcza ale w sercu pozostanie z nami na zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 17:12
Kitaja lubi tę wiadomość
-
Paula,Karinka czuwa nad swoja mama i z nieba patrzy na Ciebie razem z naszymi Aniolkami:) juz nie dlugo beda tez czuwaly nie tylko nad nami,ale i nad swoim rodzenstwem<3
Mimi szkoda,ze negatywny,moze to jeszcze za wczesnie?sprobuj jutro,moze akuratgosia86 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mimi nic straconego kochana :*
Niestety dzisiejszy dzień dla mojej duszy jest dniem ciężkim...myślę o moim Aniołku, że napewno jest tam szczęśliwa i czeka na swoich rodziców ale jakoś, źle mi kurcze no jest mi źle....Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 17:20
-
Niunia rozchmurz sie nie jestes sama masz kochającego. Męża nas wariatki z forum. Doskonale cię rozumiemy poplacz sobie jak ci to pomoże ja dzis tez plakalam. Wkurza mnie czasem to ze mam ochote z kims o tym pogadać a nie mogę wśród przyjaciol gdy zaczynam temat oni zaraz zmieniają go maz tez daje mi znac ze ma juz dosyc i tym mówienia. Wrocil do życia a ja tylko robię dobre miny wyjac po kryjomu z żalu. Jeszcze troszke i znów zaczniesz się uśmiechać przytulam cię mocno
-
Mimi szkoda, ale w końcu się uda przytulam ;*
Anet dzisiaj lepiej, dziękuję
Ja właśnie sobie pomyślałam że Nasze Aniołki siedzą sobie wszystkie razem na chmurce i bawią się ze sobąKitaja, gosia86, anet525, Thalia, inessa lubią tę wiadomość
-
Moj maz tez ma juz dosc ciaglego mojego gadania na ten temat,chociaz ostatnio powiedzial mi,ze nic go juz nie cieszy.Kurcze czemu to wszytsko takie trudne i ciezkie...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
A mi wczoraj R powiedział, że oglądał Cejrowskiego i on mówił, że jesli coś się stanie w życiu złego to facet znajdzie jakieś zajęcie i daje sobie radę, bo mężczyzna jest jak witraż, jeden kawałek pęknie ale reszta zostaje nienaruszoa. U kobiety jest natomiast tak, że po jakiejś tragedii nie można zająć jej czymś bo jej dusza jest jak lustro i jak pęka to cała...chyba dobrze wyjaśniłam jeśli któraś nie słyszała...napewno jutro będzie lepiej...
Iza75, Malinka32, Kitaja, Lemurek27, Czarnaa94, inessa lubią tę wiadomość
-
Kitaja ja prosiłam faceta wczoraj żeby powiedział dlaczego płacze, czy przez to co mówiłam, czy jemucoś po glówce chodzi...ale niewiele powiedział i nic konkretnego...
Gosiu ja mam twn program co Amy-ovuwiew. I na t-time.pl/dni-plodne dobrze wyznaczylo mi początek ovu na środe a gin potwierdziła ją. No ale przed ciążą miałam cykl co 28dni i teraz po porodzie też po 28dniach dostałam @, więc tak regularnie wyjdzie, ze mam. Zobaczymy kiedy kolejna @ przyjdzie... -
Paulla lepiej tego wytlumaczyc nie moglas super trafienie. Musze to przeczytać mojemu mężowi może w końcu zrozumie ze ja nie ogarnę sie tak szybko jak on.
Gosia ja wykupilam pakiet na trzy miesiące to myślę wystarczy narazie. Ty tez tak moze zrób.
czarna ciesze sie ze u ciebie dzus lepiej bo my jakoś mamy dola dzis wiec pozarazaj nas optymizmem chociaz juz mi humor piprawilas piszac o naszych aniolkach wspólnie się bawiącychCzarnaa94 lubi tę wiadomość
-
Czarna mi rowniez buzia sie usmiechnela na mysl o naszych Aniolkach razem bawiacych sie.
Paula super wytlumaczenie,ja sie posypalam na milion kawalkow,mam nadzieje,ze jakos uda mi sie to posklejacCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Może jeśli Wasi faceci to usłyszą to zrozumieją, no i mój nie dość, ze rozumie to jeszcze wie, że tylko dzidziuś pozwoli choć w odrobinie posklejać to pęknięte serce...
Gosiu ja rozważam zainstalowanie wersji pro ale dopiero na początku sierpnia oj jak ja czekam niecierpliwie na koniec lipca, bo pójde po skierowanko na badanka i w końcu zacznie się coś dziać
Po swoich postach sugeruje, że mam huśtawki nastroju...heh -
Gosia wydaje mi sie ze wez wlasnie na te 3 m-ce a potem zobaczysz. Paulla usmiech poprosze.
kurcze nie wiem jak u was ale u mnie leje raz slonce raz deszcz. W dodatku musialam dzis odmrozić zamrazalnik w lodówce bo oczywiscie lodówka ktora ma juz 8 lat nie ma funkcji no frost szlak mnie juz trafia od rana ją odmrażam. Dobrze ze góry nie muszę. -
witam Wszystkie Dziewczyny i dzięki za słowa otuchy
przytulam Wszystkie podłamane
jak czytam o Tych Waszych snach to aż mi się cieplutko w sercu robi - Nasze dzieci razem się teraz bawią, Nasi bliscy na pewno się nimi opiekują
a propos snów ja nie pożegnałam się z moim tatą przed śmiercią, trzy dni wcześniej z nim rozmawiałam i to On mnie pocieszał, że wszystko będzie dobrze...
przeżyłam to strasznie szczególnie, że nie mogłam się z tym pogodzić - nie powiedziałam mu, że go kocham!!! 2 tyg później zmarł mój sąsiad i strasznie mi się przykro zrobiło, szłam powiedzieć na dół mamie, że mi przykro ale nie dam rady iść na pogrzeb sąsiada - przechodząc obok łazienki zobaczyłam że się światło świeci uchylam drzwi a tam stoi mój TATO!!! taki jak przed chorobą, zdrowy, wesoły, chodzące 90kg na 182cm!!! i u uśmiecha się do mnie i woła mnie do siebie - wchodzę i pytam "tato! co ty tu robisz??" a on do mnie "Maleńka ja wiem i też cię kocham" od razu podbiegłam do niego i zaczęłam się przytulać a on był taki jak żywy ciepły, normalnie dotyk czułam!!! i tak się przez chwilę przytulaliśmy powiedziałam, że Go kocham i obudziłam się w salonie... normalnie wstałam i pobiegłam do łazienki a tam nikogo nie było a mama woła do mnie z kuchni,że co mówiłam odnośnie pogrzebu sąsiada - czy idę, czy nie!!!!!!!! od tego czasu strasznie mi ulżyło
życzę żeby Wszyscy mieli takie dobre sny a te negatywne z przeczuciami traktowali troszkę ostrożnie...
gosia86, anet525, Czarnaa94, Iza75, inessa lubią tę wiadomość
-
Lemurek wiec powiedzialas tacie ze go kochasz mimo że to przez sen bylo. Moim zdaniem bliscy gdy wyczuwają w nas niepokój odwiedzają nas we snach by móc nas wesprzeć i pokazać ze wszystko jest w porządku. Mam nadzieję że już nie masz wyrzutów sumienia.
Lemurek27, gosia86, inessa lubią tę wiadomość
-
anet525 przeszło jak ręką odjął, a dwa tygodnie się tak męczyłam, że wydawało się, że sama tego nie przeżyję - a takie to realistyczne było...
teraz też Tato mi się śni ale rzadko i też wspiera mnie w moich decyzjach albo opiernicza mnie jak robię coś nie tak strasznie to pomaga -
Bardzo dobrze ze tato wspiera cię nawet po śmierci. A mówiłaś o tym mamie? Rozmawialas z nią o tym zdarzeniu co ci tak pocisnela wtedy gdy tato zmarl?