Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:skąd ja to znam
-
Ewcia21 -jak dlugo jestescie z mezem na odległość ? Pewnie ci bardzo ciazko taka rozlaka pozwala zatesknic na dlugo sie rozstajecie czy co miesiąc np wraca?
-
Inessa piekny sen:) teraz czekamy na jego spelnienie.Ja wierze,ze czesto osoby zmarle chca nam cos powiedziec lub przekazac w snach-moze to glupie,ale ja tam wierze;)
Lamurek przykro mi,ze do nas dolaczylas.To straszne ,co uslyszalas od swojej mamy,czasami zal i emocje sa tak silne,ze ludzie mowia,rzeczy o ktorych nawet nie powinni pomyslec.
Moim tescia urodzil sie wnuk dwa tygodnie temu,i ciagle jak do nich dzwonie to zasypuje mnie wiadomosciami o nim,ciesze sie ,ze jest z nim dobrze i jest zdrowy,ale przykro mi to sluchac ,bo miesiac temu stracilam moje malenstwo...
Czuje sie jakbym zyla w jakims amoku...jakby to byl jakis straszny sen...mam nadzieje,ze to sie nie dlugo skonczy,bo chyba oszaleje-dzis ten gorszy dzien...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Za dwa tygodnie jade do Polski z jednej strony sie ciesze,a z drugiej smuce.Boje sie tych pelnych wspolczuc twarzy i wiecznych pytan:"jak sie czujesz" i pocieszen:"jestes mloda ,bedziesz jeszcze miala dzieci"-wrrrrr... najchetniej nigdzie bym nie jechala.
Myslimy z mezem o malenstwie ,dostalam miesiaczke takze zobaczymy ,co przyniesie los:)Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
nick nieaktualny
-
Musimy byc dobrej mysli i wrzucic bardziej na luz.Dobrze ,ze starania o dzidzie sa takie przyjemne,takze inessa do dziela ,oby sen jak najszybcjej sie spelnil:)
inessa, gosia86 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja ja czuje się tak samo...jakby jakiś sen ciągke to był...zły sen...
Wczoraj wróciliśmy ok północy i tak siedzieliśmy sobie z R, no i zaczęłam mówić o Karince. To było ciężkie, mówiłam jakby było gdyby ona była z nami, wracaliśmy wspomnieniami do dnia pogrzebu, do chwil gdy jechaliśmy do szpitala....z nadzieją, ze nic naszej Córeczce nie jest....
Nie lubię takich dni... -
Troche sie boje zaczac starac od teraz ,ale co tam organizm wie lepiej jak sie nie uda teraz to znaczy,ze jeszcze nie jestem gotowa.Chociaz czasami nachodza mnie takie straszne mysli,ze moze my nie mozemy miec dzieci,ah...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Wspomnienia i to co sie wydarzylo będzie do nas wracac bo nie da sie o tym zapomnieć. Ja tez czesto zastanawiam sie jak bym teraz wygladala czy duży brzuch bym miala u takie tam. Kitaja ma racje musimy wrzucic na luz. Skupić sie na tym co przyjemne a noż widelec wyjdzie z tego dzidzia. Dlatego Iness nie smuć sie zadna z was niech sie nie smuci. Korzystajcie z życia wtedy jak sie rozluznicie to wszystko się samo ulozy. Paulla glowa do góry nie smutaj się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 16:50
inessa, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Inessa moja teściowa nawet się nie przyznała ale przed śmiercią Karinki miała durne sny, które przepowiadały śmierć. Gdybym wiedziała, uważałabym bardziej, bo myślałabym, że ciś grozi mojej Księżniczce...teraz znowu ma takie sny ale jej facet martwy śni jej się. Ehhh
A mojej mamie jej mama się śniła i mówiła, że ma się nie martwić, bo ona się nami opiekuje. I o dziwo cioci, czyli drugiej córce babci też się to śniło i mama mi opowiedziała, potem widziałam się z ciocią i ona sen mi opowiedziała a potem się siostry spotkały i mówią co im się śniło i taki szok...a zauważyłyście jak czasami zwierzęta dziwnie się zachowują? Cioci pies stał kiedyś na środku pokoju i na korytarz patrzył i machał ogonem do ściany....znowu babcia? Ona bardzo tego pieska kochała....
Czemu moja Córeczka nie przyśniła mi się tak? Albo babcia, że troszczy się o nią.... -
Ja czuje sie jak w amoku,raz wydaje mi sie,ze jest dobrze usmiecham sie i jakos sobie radze,za chwile jest zle,siedze placze i zadreczam sie pytaniami:"dlaczego ja","co zlego zrobilam,ze dziecko obumarlo","czy ja moge miec dzieci"
Teraz jade na wakacje do Polski u tesciow bedziemy pewnie troche,a tam mojego T brata narzeczona urodzila dwa tygodnie temu,jakbylam w ciazy tyle przykrosci od niej uslyszalam"ze jej pozazdoscilam"i wiele innych,a tesciowie wpatrzeni w wnuka,ciesz sie ze jest okej z malenstwem,ale to uczucie bolu,ze moje malenstwo odeszlo...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja ja stracilam dziecko dzien po tobie wiem co czujesz tez mysle ze organizm wie co robi ale z drugiej str sie boje. Skoro raz zaszlas to mozesz mieć dzieci. To byl jednorazowy przypadek ze akurat ciaza sie nie utrzymala. Tak bynajmniej mi powiedział lekarz chcac mnie pocieszyć dlatego wierze ze tym razem nam wszystkim sie uda
Kitaja, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Do mnie w nocy zadzwonila babacia jak bylam w ciazy ok 05:00nad ranem,bo miala straszny sen,i pomyslala o mnie i chciala sie dowiedziec czy wszystko okej,po paru tygodniach nasza kruszynka odeszla...takze moze sny faktycznie cos zwiastuja i ostrzegajaCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Paulla moze twoja córcia wie ze nie jestes na to gotowa by ja zobaczyć. To normalne ze ja oplakujesz ale daj jej cieszyc sie niebem jej tam dobrze jak aniolki maja byc szczesliwe gdy widza jak mamy je opłakują uśmiechaj się do niej wiem latwo mowie a sama ryczę. Nie raz
Kitaja, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Kitaja wrote:Dziekuje anet:* mam nadzieje,ze sie uda...
-
Mi się śniło w dniu ostatecznej decyzji co z ciążą, że mój ojciec się powiesił i ja go znalazłam i razem z mężem go ściągaliśmy, to było okropne, wiedziałam wtedy że będzie źle:(
Mimi szkoda, uda się w kolejnym cyklu:* Mimi a to pierwsza próba po poronieniu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2014, 17:07