Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
moja mama ma żal do całego świata za tatę i wydaje mi się, że odgrywa się na mnie bo Go przypominam no i musi na kim się wyładować... ja jej takie rzeczy mówię, o tacie o snach żeby się też lepiej poczuła ale ona zawsze interpretuje sobie wszystko po swojemu więc co bym nie zrobiła jest źle wiec przestałam się starać... dla tego tak trudno mi jest jej powiedzieć o poronieniu, a jakby ona wiedziała, to cała rodzina by wiedziała jak jej jest z tym źle, a ja nie potrzebuję szeptów za plecami...
-
gosia86 wrote:Pytanie do dziewczyn które mają tutaj wykresy, czy jest sens abym już w tym cyklu wykupiła dostęp Premium? Czy dopiero od września jak zaczniemy starania?
Czy wy macie Premium?inessa lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Lemurek kurcze to ty jej nic nie mówiłaś. Wiesz twoja mama wyrzywa sie na tobie bo stracila męża choć to ją nie usprawiedliwia nie powinna tak sie zachowywać ha gdybym wiedziala jak moja się zachowa na wiadomość straty mojego dziecka w życiu bym jej nie powiedziala. Dlatego dowie się. Ostatnia o ciąży. O ile w nią. Jeszcze zajdę.
mimi podziwiam twoja sile po tylu poronieniach oby tym razem sie udało. Zycie jest niesprawiedliwe. -
Gosia ja mam podobne zdanie jak eM na Twoim miejscu bym wykupila juz teraz by zobaczyc czy wystepuje u Ciebie ovu.
Mimi teraz lato takze zobaczysz,ze bedzie latwiej zajsc w ciaze:)przykro mi,ze sie nie udalo teraz,ale w koncu sie uda***
gosia86 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
anet525 relacje międzyludzkie są skomplikowane - trzeba się z tym pogodzić!!!
ja życzę Wszystkim tu zgromadzonym na forum, żeby się w końcu udało i worek z dzidziami rozerwał się i każdej dał po dzieciątku
oj jakie życie byłoby pięknegosia86 lubi tę wiadomość
-
Lemurek oby twoje życzenie sie spełniło. Szkoda ze mój czarny kot nie spelnia 7 życzeń jak kiedyś w filmie byl taki. Ehh pozostaje nam tylko brać sie do pracy hehe
gosia86, Lemurek27 lubią tę wiadomość
-
Ja chciałam zobaczyć czy mi w tym cyklu owulkę wyznaczy i ch*j bombki strzelił bo mniej więcej jak miała być owulka to miałam temperaturę i wylądowałam w tym szpitalu ;/ Ale na USG jak byłam to lekarz coś mówił że pęcherzyk 16mm jest więc chyba była.
Dziewczynki moje kochane główki do góry ;* Nasze maleństwa są tam razem i na pewno dobrze się bawią, a jak wszystkie mamusie są szczęśliwe to jeszcze lepiej się czują Więc uśmiechamy się teraz dla Naszych Maluszków, no już!gosia86, Lemurek27, inessa lubią tę wiadomość
-
Czarna sprobuj sie serduszkowac co drugi dzien to będzie pewniak jak masz zatrybic to zatrybisz bo oczekiwanie na owulacje jest mega stresujące i nie zawsze dobrze ją wyznaczymy ale oczywiscie wypatrywać ją. Wypatruj tyle ze latwiej będzie nad tym zapanować przy częstym serduszkowaniu. Ja zastanawiam sie czy wrocic do wykresu bo bardzo glupialam na tym punkcie i sie spinałam a jak odpuscilam wykres to odrazu wyluzowalam i zaszlam. Nie wiem czy to poskutkowalo czy po prostu przypadek.
-
Hej dziewczyny widzę, że nastroje mieszane...
Mimi, mam nadzieje,że ten test to był po prostu falstart i za 2-3 dni bedzie pozytyw
Gosiu widzę, że zabierasz sie ostro do roboty i tak trzymaj. Wykup sobie to premium, mam nadzieje że pomoże.
Ja jakos wczesniej nigdy nie prowadziłam obserwacji i teraz tez raczej nie bede. No chyba, że nie uda sie w ciagu 2 cykli
Paula bardzo trafne to porównanie Cejrowskiego. Ja zreszta bardzo go lubie, za jego program, choc niekoniecznie zgadzam sie z jego poglądami politycznymi...Chyba tez to mężowi przeczytam, może trafi to do jego łba...
Niestety mimo w miare dobrego nastroju rano mam doła...czuje jak życie przecieka mi między palcami. Tesknie za dzidzia która miałam w brzuchu, Pokłóciłam sie z B o dzien ojca...dziwny powód nie...gosia86, Mimi86, inessa lubią tę wiadomość
-
Iza nie smuć się jutro będzie lepiej. Pokłóciliście sie o bzdurę ale do jutra się dogadacie macie po prostu gorszy dzień. Twój aniolek jest razem z naszymi i na pewno swietnie sie bawi. Tez sie do nich usmiechnij poczujesz sie lepiej tak jak my
-
Ja nie jestem gotowa pisać jeszcze pamiętnik. Jak tylko sobie wszystko przypominam rozbijam się na drobne kawałki a potem ciezko mi się uspokoić
-
Wiem Anet, spodobało mi sie to ze wspólna zabawa naszych Aniołków
Co do pamiętnika to skasowałam wszystko bo miałam taki mętlik w głowie, tyle rzeczy które chciałabym wyrzuciac...niekoniecznie związnych ze staraniem o dzidzie...że sobie darowałam na razie -
Nie wiem, mam dzis w sobie taka tesknote, że mamnon stop łzy w oczach...i za dzieckiem i jeszcze ten dzien ojca,którego nie wiem czy bede mogła odwiedzic na cmentarzu bo mój jasnie pan nagle musi pracowac od rana do wieczora...a nie chce prosic tesciowej żeby posiedziała z małym...nie wiem do niej tez mam jakas awersje i w sumie nie wiem dlaczego...wkurwia mnie sama mysl o niej