Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic wtedy też się leczyłam domowymi sposobami + paracetamol (niby w ciąży dopuszczalny) ale jednak gorączka okazała się być za wysoka i uszkodziła nasze maleństwo.
Nie martwcie się, jak wycudowaliśmy z D Maleństwo to będę Was zarażać ciążą tak długo, aż zarażę wszystkie!!!:D:D
eM, gosia86, anet525, ewcia21k, Lemurek27, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Kochane dzieci przychodzą kiedy chcą
nie popadajcie w domysły, że to był nie odpowiedni moment. U nas też pojawiła się fasolka, kiedy nie mieliśmy kasy, ale to nie jest tego wina, bo wiedziała, że damy radę
no stało się co się stało, ale to zasługa złych wyników badań.
eM, gosia86, Effcia28 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ja wiem, że cokolwiek się wydarzy to damy radę. Nie powinnam za bardzo narzekać, bo przynajmniej ja mam dobrą i stabilną pracę. A jak by się waliło to mogę w niej dorobić dodatkowo i do 2 etatów jak dam radę fizycznie i psychicznie, więc jakoś byśmy sobie poradzili, ale mam nadzieję że nie będzie trzeba.
gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Kochana jak nie dacie! Dacie! i to na bank
Ostatnio widziałam się ze znajomą, w ciąży chyba 5-6 miesiąc i tak sobie gadamy, jak ona sie czuje jak ja się czuję, czy się staramy.. i ona mi mówi, że jak to ją to irytuje, że jej nogi puchną i balerinek nosic nie może, tylko klapki-a lato tego roku jest do bani. Może źle jej powiedziała, ale wybuchłam, że powinna docenić ten cud, bo jest cały tłum kobiet, które dałyby sie pokroić za szansę noszenia w sobie dziecka... zamilkła. Ale przyznała mi rację i mnie przeprosiła z racji, że ja przeszłam przez stratę.ewcia21k, Lemurek27 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Gosiu ja to ciągle temu mojemu mośkowi przypominam, bo kiedyś mówiłam już o tym, że potem może być za późno i nie dość, że nie będę już mogła urodzić to będziemy mieć tylko Aniołka w niebie...dam jemu jeszcze czas na przemyślenia, ale gdyby chciał dzidziusia tak jak ja, to wiedziałabym na czym stoje....a teraz fiksuje, jednego dnia nie dołek a kanion mnie łapie, a drugiego raz się śmieje a raz płacze, przecież to nienormalne.
eM dobrze, ze masz prace w razie 'w', bo wiem jak to jest kiedy jedno nagle przestaje zarabiać a drugie wali nadgodziny. Moi rodzice mieli taki problem, bo mój tato jako hydraulik zimą pracy nie miał no i o jednej wypłacie żyliśmy, ale daliśmy radę, bo mama dużo nadgodzin brała. -
Magic pewnie mi strzeliłabyś w twarz gdybyś moje narzekanie w ciąży usłyszała, ale....to że jakiś butów nosić nie można to już lekka przesada, żeby na to narzekać, mi do żadnych butów stopy się nie mieściły i musiałam specjalnie kupić większe, które teraz na nic się nie zdają. Ale to nie powód zeby narzekać, raczej szkoda kasy troche
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 12:57
-
PauLLa wrote:Magic pewnie mi strzeliłabyś w twarz gdybyś moje narzekanie w ciąży usłyszała, ale....to że jakiś butów nosić nie można to już lekka przesada, żeby na to narzekać, mi do żadnych butów stopy się nie mieściły i musiałam specjalnie kupić większe, które teraz na nic się nie zdają. Ale to nie powód zeby narzekać, raczej szkoda kasy troche
gosia86, Lemurek27 lubią tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
Paulla widzisz, teraz jesteśmy bogatsze o jedno dość bolesne doświadczenie. Ja nawet jak będę całą ciążę rzygać jak kot nawet złego słowa nie powiem... nie strzeliłaby
sama wiele przeszłaś. Też myśle, że jeszcze Ci się przydadzą
ewcia21k, Lemurek27 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Jak ja się cieszę, że możemy sobie tu wszystkie razem panikować i bzikować i nie jesteśmy z tym same
Dzięki dziewczyny że jesteście!
ewcia21k, Magic, Lemurek27, anet525, gosia86 lubią tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
Dzień dobry dziewczynki,jak minęła niedziela? nadrukowałyście tyle,że szok,przeczytałam tylko pierwszą stronę,ale padam na twarz. Wydarzyło się coś ciekawego? Ja wczoraj dowiedziałam się,że 24 stycznia powiększy nam się rodzina
-
Anet-różnie to jest z tym widywaniem się u nas,teraz już miesiąc się nie widzieliśmy a od lutego najdłużej 2 tyg się nie wiedzieliśmy a ja prawie cały marzec byłam u męża i potem jeszcze w kwietniu a potem on 3 tyg.
-
ewcia ja wczoraj też miałam zajętą niedziele, ale nadrobiłam. gosia w końcu @ dostała
a tak to rozmawiały dziewczyny o objawach ciążowych
A kto? Jola???ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Przynajmniej jest nas tyle ze zarazamy sie optymizmem nawet jak jestemy w dołku zarazajcie tez nas ciążami hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 13:38
ewcia21k, eM, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Magic nie smucę się,obydwoje są odpowiedzialni i już długo są ze sobą
Tylko wczoraj mamunia moja dobrodziejka specjalnie po to zadzwoniła do mnie,żeby podzielić się tą radosną nowiną to łezka poleciała,ale jest już na prawdę ok.