X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aniołkowe Mamy [*]
Odpowiedz

Aniołkowe Mamy [*]

Oceń ten wątek:
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulla to na co on czeka jak prawie 5 late na karku? wez ty mu sie oswiadcz dla żartu:P

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak liczyłam gości na....ekhem...chrzciny Karinki to było ok 60-70 :/ i wszyscy najbliższa rodzina moja i R....no to wesele też na tylu gości. Ej dziewczyny my nie planujemy hucznej imprezy tylko wyjątkowej :)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie wyjątkowa, bo wasza!

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jedyna w swoim rodzaju:)

24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PauLLa wrote:
    Anet 4i poł...o rany...w lipcu już będzie kolejne pół roku a jeszcze pamiętam jak w styczniu szukałam dla niego jakiejś niespodzianki...czas płynie tak szybko....

Amy kurcze o jakim pogrzebie Ty myślisz? :O
    swoim ;) oczywiście, nie mówię poważnie ;)

• anet525 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY po serio kopniaka dostaniesz:P
    JA CHCE ZOBACZYC FOTKI TWOJEJ DZIDZI Z KTÓRĄ NIEDŁUGO ZAJDZIESZ!!!!!!!! rozumiemy sie???????

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 10:32

24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anet525 wrote:
    paulla to na co on czeka jak prawie 5 late na karku? wez ty mu sie oswiadcz dla żartu:P

Ok :D a wiesz, że jego siostra była z facetem 3lata, no i on postanowił jej się oświadczyć, a to taki świr trochę, więc R śmiał się z niego. No i ten koleś zabrał ją do restauracji, że niby z jej wujem się tam mają spotkac, no i z kelnerem(znajomy) koleś ustalił, że w kieliszku z szapanem na dnie ma być pierścio ek. Ona pije i pije i patrzy za tym wujem, a szwagier R woła do niej uważaj bo coś masz w kieliszku :D nie fortunnie ozdoba piercionka przekręciła się i zablokowała na dnie kieliszka no i ona biedna nie widziala :D bo on klęknął i myślał że zobaczyła co tam ma a ta się dziwnie na niego patrzyla :D jak spytał, czy za niego wyjdzie, to milczała i dopiero w domu odpowiedziała twierdzaco :D

Amy, eM, gosia86 lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja widzę że Amy ma podobny humor do mnie i mojego męża :P my sobie średnio raz ty tygodniu mówimy że jesteśmy ze sobą dla pieniędzy i jak by tak jedno kopnęło w kalendarz to przynajmniej pół domu będzie spłacone :D A jak się by tak zapytać mojego męża "co byś miał jak by mnie nie było" to odpowie "2 samochody i święty spokój" :D

Amy, gosia86, Iza75 lubią tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anet525 wrote:
    AMY po serio kopniaka dostaniesz:P
    JA CHCE ZOBACZYC FORKI TWOJEJ DZIDZI Z KTÓRĄ NIEDŁUGO ZAJDZIESZ!!!!!!!! rozumiemy sie???????
    jak tego dnia dożyję to wrzucę i zdjęcia ;) wiem, mam czarny humor..

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha jesteście zabawne :D o pogrzebie gadają. Zamknijcie ten temat bo mnie deprecha złapie...brrrr

Jeszcze wyjdzie, że którąś z Was w delegacji na weselu bedę miała albo wszystkie wpadniecie ze swoimi dzieciaczkami aj ale by było zaskoczenie :D sorka tak mi się marzy :P

inessa, Marlena lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    Ja widzę że Amy ma podobny humor do mnie i mojego męża :P my sobie średnio raz ty tygodniu mówimy że jesteśmy ze sobą dla pieniędzy i jak by tak jedno kopnęło w kalendarz to przynajmniej pół domu będzie spłacone :D A jak się by tak zapytać mojego męża "co byś miał jak by mnie nie było" to odpowie "2 samochody i święty spokój" :D

hhaah no dokladnie, ja mówie swojemu, że jak ci przyjdzie umierać, to ubierz mundur i jedź na służbę żebym dostała więcej pieniędzy z odszkodowania :P
    Albo mu mówię, że ty tylko czekasz aż się rozwale samochodem, nie dość że za samochód ci wrócą pieniądze, to jeszcze z mojego odszkodowania dostaniesz. Będziesz miał przynajmniej na dom :P

eM, gosia86, Lemurek27 lubią tę wiadomość

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:

Powiem tak kiedyś mojemu :D

Amy, eM lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojemu cały czas powtarzam, że jak umrę wcześniej to ma mnie spalić i żeby nie odwalał jakiegoś chowania po trumnach.. i żeby nie pozwolił by moja matka mnie wsadziła w ziemie w trumnie, bo mojej ostatniej woli nie wysłucha tylko zrobi po swojemu ;}

eM lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Dołączam do Aniołkowych mam.
    Mam już 2 takie aniołki i 23 lata na blacie.

Wczoraj się dowiedziałam, że moja ciąża się nie rozwineła.. i muszę czekać do czwartku na zabieg. Już wolałabym żeby było po bo nie daje sobie rady. :(

Pierwsza straciłam w lutym tego roku.
    Taki nieszczęśliwy dla mnie ten rok. Eh :(

Nie wiem co mam ze sobą zrobić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka wrote:
    Hejka

Wczoraj się dowiedziałam, że moja ciąża się nie rozwineła.. i muszę czekać do czwartku na zabieg. Już wolałabym żeby było po bo nie daje sobie rady. :(

:( :( tak strasznie mi przykro

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane moje :)
    eM mam podobne odczucia zaczełam znów głupia doszukiwać sie objawów a tu tempka od dzisiaj powoli w dół a wiec piekne zakonczenie miesiaca czerwca :P
    w lipcu ja bym nie chciała sie starać bo w sierpniu (07.08) mamy wizyte u genetyka ale mój maz nie jeste za tym aby przerywać starania ja niestety za tak.
    Co do bratanicy to bardzo skomplikowana sytuacja brart jest z inna kobietą a ona ma dziecko i to czesciowo tej kobiety jest wina,ze brat sie odciał od dziecka bo ona nie za bardzo pozwala na kontakt z córką :( dlatego my chcemy zajac sie nią :(
    a mój maż oswiadczył mi sie w parku w Poznaniu ale w parku w Browarze Poznanskim :P :P :P było bardzo wesoło acha i nie mam do dzisiaj pierscionka zareczynowego a wtedy oboje mieliśmy do ślubu obrączki ale srebrne.

• anet525 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo mi przykro co jest w tym roku że tyle przypadków nierozwiniętej ciazy. no masakra jakas. kochana trzymaj sie jetsesmy z tobą

24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • PauLLa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka wrote:
    Hejka

Bardzo mi przykro :( :* kochana pisz jak tylko będziesz miała potrzebę wygadać się a my będziemy się starały za każdym razem pomóc:* przytulam mocno :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 10:36

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buziulka przytulam <3 <3 <3

• anet525 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:

eM u nas jest podobnie tez sie kłócimy gadamy ze nas kasa trzyma i kredyt bo jak to mój maz powiada nic tak nie trzyma małźenstwa jak kredyt hipoteczny o auto swoje dba lepiej niz o mnie ja sie bransoletki doprosic nie moge by mi kupił a na auto tyle kasy wydaje ze szkoda gadac.
    Ale kto sie czubi ten się lubi. tez cisniemy sobie albo ze ja go ubezp na najwysza kwote bo jest większe pradopodobienstwo ze pierszy padnie i takie tam.

eM, inessa, Lemurek27, Marlena lubią tę wiadomość

24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
‹‹ 419 420 421 422 423 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ