Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
A propos foszków:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7a426ade49d.jpgIza75, anet525, inessa, Amy, Malinka32, Magic, Lemurek27, gosia86 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyHej kochane u nas cudna pogoda słoneczko i robi sie coraz cieplej
a my jesteśmy umówienie na rozmowe w osrodku adopcyjnym na poniedziałek do tego w nastepnym tygodniu mamy rozmowe w zwiazku z załozeniem firmy również z psychologiem czy nadaje sie do załozenia firmy a potem dowiemy sie kiedy bedziemy mieć szkolenie.
Dobrego dnia Wam życzepamietam o Was
Czarnaa94, Amy, Lemurek27, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Hihi ale sie uśmiałam z rana z tych naszych męzów
Anet, mój z tymi zakupami to ma dokładnie tak samo jak Twój, także jak tylko wychodzi do sklepu to ja szukam gdzie jest telefon bo zapewne zaraz będzie dzwonił
Nas również była trójeczka. Brat 28l. Ja 25 i siostra 18. Oboje rodzice zawsze pracowali z tym, ze jak siostra była mała, zanim poszła do przedszkola to babcie się nie opiekowały, a że ja akurat wtedy zaczynałam szkołę to jakoś nigdy nie musiałam zostawać w świetlicy
eM kochany ten kotek, mój K pewnie by się uśmiał bo jestem mistrzem obrażania się, od zawsze zresztąZamiast awantur to ja wolę się obrazić i już. Niestety gromadzenie w sobie negatywnych emocji czasami jest beznadziejne ale tak już mam niestety...
Inesso moja kochana, trzymam za Was kciuki! Oby wszystko poszło po Waszej myśli!inessa lubi tę wiadomość
-
Kochana iness to super wiadomość. Trzymam kciuki za adopcje. A lekarze nie dają ci nadzieji na dalsze próby czy już masz dosyć. Znasz przyczynę czemu ciąza się nie utrzymuje za każdym razem? sorki że pytam nie musisz odpowidac jesli nie chcesz
u nas też wyszło słonko:)inessa lubi tę wiadomość
-
martaAlvi- no ja tez musze miec tel jak on robi zakupy i najlepiej jak bym znała na pamiec kazdy regal gdzie co jest by mu dyktowac jak ma co znalesc w kazdym markecie o mamo...
nas tez jest trójka ja (31) i dwóch starszych braci. ( 35l, 39 )
wiec mama nie pracowała. tez nie zostawałam, na swietlicy dlatego szkoda mi tak mojego szkraba. -
MartaAlvi wrote:eM kochany ten kotek
To jest miś fochateki jest ich cała seria:
https://www.facebook.com/fochatki?fref=nfanet525 lubi tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
Kurcze dziewczyny co do facetów to też to znam
Jak do sklepu pójdzie to zawsze kupi coś nie tak jak trzeba, pomimo że mu powtarzam 5 razy
Ale nie powiem bo w domu mi pomaga w sprzątaniu, tak go nauczyłam od początku. On pracuje głównie na nocki więc dnie jest w domu w większości. A ja stwierdziłam że od samego początku go nauczę mi pomagać pomimo że nie jest mi przecież ciężko, ale potem przy dzieciach nie chce być sama ze wszystkim, a wtedy to już by było za późno na zmianę przyzwyczajeń.
A co do opieki nad dziećmi to przypomniała mi się moja bratowa. Jak Kinga się urodziła to Maja miała 2 latka. Bratowa nie pracuje, a zaczęła wymyślać że wynajmie opiekunkę bo nie daje sobie rady samaTo normalnie śmiechłam z niej bo ona i tak w tym domu nic nie robi, obiadu u niej nie zobaczycie a ona jeszcze krzyczy że nie daje sobie rady, wtedy to wszyscy z niej ubaw mieliśmy. Ale paznokcie ma zawsze zrobione, zawsze wymalowana i wyfryzowana. A brat pracuje jak głupi wół za granicą. Jakoś moi rodzice mieli gospodarkę, do tego tata pracował od 4 rano do 18-19 i dwójkę małych dzieci rok różnicy, potem jeszcze ja się urodziłam i dawali radę. Pomagała im babcia ale też niewiele mogła tyle co dzieci czasem przypilnować bo chorą nogę miała. I jakoś wszystko zawsze było zrobione: dzieci ogarnięte, obiad zrobiony i gospodarka też ogarnięta. Owszem, było ciężko i nie raz razem z nimi na polu siedzieliśmy ale jak się chce to się wszystko da.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 11:31
inessa, Iza75, Lemurek27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnetko nie wiadomo dlaczego nie utrzymuje ciaz
prawdopodobnie to wina immunologi u mnie a na to nie ma lekarstwa tzn są porady - tyle razy zachodzić wciąże aż organizm sie przyzwyczai i w koncu donosze ciaze tylko ja jestem już teraz wykonczona tym wszystkim mimo,ze bardzo chce mieć dziecko spod serca. Jestem ostatnio masakrycznie zmeczona psychicznie poprostu nie daje sobie rady z wszystkim co nas ostatnio ( a raczej od roku) niedobrego spotkało. Duzo by pisać o naszych staraniach zreszta jak wielu z Was.
A adopcja bardzo sie ciesze raczej cieszymy mimo róznych obaw.,ze po roku starań powoli sie coś rusza - przynajmniej mam taką nadziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 11:48
-
Miałam wam pokazać garderobę:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/43b0aaadf901.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2731b397211b.jpginessa, Amy, Iza75, Lemurek27, gosia86 lubią tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
Em ale ci zazdroszcze takiej garderoby ja mieszkam w bloku ale wiecie cos naszła mniemysl mam sporą łazienke i osobno wc jak by połączyc wc razem to z kibelka zrobiłabym mini garderobe tylko mojąąąąąąąąąąąą hehehe
iness rozumiem przykro mi i trzymam kciuki za adocje i za interes:)eM, inessa, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Inessko ja też trzymam kciuki. Adopcja to naprawdę wspaniała rzecz, którą możesz zrobić
a a nóż gdy już jedno dziecko będziesz miała w domu drugie jakoś tak samo przyjdzie?
Lemurek27, inessa lubią tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
Też mam 100m2
u góry były 4 pokoiki, ale że ja nie planuje więcej dzieci niż 2, więc jeden poszedł na garderobę
Malinka32 lubi tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
eM ja mam troje... na gorze 3 pokoje... dziewczyny maja razem, Łuki sam... ale pragniemy jeszcze braciszka... wiec bedzie nas 6 osob w 5 pokojowym domku
garderobe zrobie sobie na starosc
eM lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie...