Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czekam na druga @ teraz
za lekko ponad tydzień ma być
jeśli przyjdzie ładnie w terminie to będę mogła wyliczać sobie znowu kolejny termin no i ovu
a ostatniego lipca do gin, a potem po @ jeszcze zobaczyć czy pęcherzyk jest
się marzy ale to dużooooo czasu jeszcze....
eM świetna ta garderobaaż zazdrość się obudziła
eM lubi tę wiadomość
-
EM ja na 17.12 balam sie ze na swieta nie zdaze
do domu wrocic.. bo cala moja 3 miala zoltaczke i pod lampami lezaly...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 14:49
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Świętami bym się aż tak nie przejmowała, po prostu urodzić się w święto zmarłych, gdy cała polska chodzi po grobach... chyba nie ma gorszego dnia na urodziny.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
cześć Dziewczyny - właśnie nadrabiam Was ale tych stron przybywa i przybywa
Iness super, że starasz się o adopcję trzymam kciuki i podziwiam, życzę tylko wytrwałości i cierpliwości
Marta trzymaj się dziewczyno przetrwasz ten ciężki czas i spróbuj nie wchodzić na takie fora bo niestety wiem z doświadczenia, że to tylko pogarsza sprawę...
eM świetny kot i garderoba cudeńko ...
Paulla nie dawaj się facetowi! a zobaczysz będą takie dobre dni jak dziś, że sam przyjdzie i zrozumie błądBędzie dobrze a co do pracy w domu, ogrodzie czy na początku ciąży czy już później to lekka przesada - moja mam też wyszła z założenia, że ciąża to nie choroba i można wszystko robią ale jak moja siostra dostała przepukliny ciążowej po jakimś głupim plewieniu w ogrodzie, czy zbieraniu ziemniaków to skończyła z wywodami na ten temat! niestety teraz są inne czasy kobiety nie rodzą na polu w sianie i nie idą dalej pracować... inny klimat, środowisko, choroby cywilizacyjne, żywność modyfikowana genetycznie... teraz trzeba chuchać na zimne i niestety dbać o siebie i "plaszczyć dupsko" żeby było ok i tak będzie
Gosia przeczekasz ten czas i już niedługo będziesz zafasolkowana
Malinka podziwiam 3 dzieci i dajesz radę - szacun
a tak przy okazji to ja dziś doła złapałam...
eM, Malinka32, inessa, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny