Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej:)
inessa cos mi sie wlasnie przypomnialo, jak bylam teraz na wakacjach to sie zgadalam ze znajoma o poronieniach i ona mi powiedziala ze jakas jej znajoma poronila 7 razy i wreszcie zdecydowala sie isc do ginekologa ktory slynie z jakis dziwnych pogladow( ale duzo ludzi do niego jezdzi) i wiecie co on jej powiedzial? ..... że skoro jest ok a tyle razy poronila to znaczy ze organizm jej odrzuca ciaze wiec poda jej leki ktore daje sie ludziom po PRZESZCZEPACH i tak sie stalo zaszla w ciaze brala te leki i organizm nie odrzucil dziecka i urodzila zdrowiutkiego dzidziusia. niezle nie?gosia86, eM, inessa, Magic, Czarnaa94, Iza75, Lemurek27 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyA jeszcze mi sie przypomniala jedna historia ktora opowidala mi taka pani Marysia ode mnie z pracy. Historia sie tyczy takiej chyba salowej od nas ze szpitala.. ona pozno wyszla za maz..dlugo starali sie o dziecko ale sie zablokowala bo ich ktos kiedys przylapal jak sie kochala z mezem... i seks zawsze byl owiany nutka strachu.. nie mogla dlugo zajsc w ciaze.. nie wiem ile lat i w tym czasie jej siostra zginela z mezem w wypadku. Osierocili 3 dzieci i ona wzielam te dzieci do siebie..po paru latach Bog dal im dziecko swoje..pozniej drugie... i teraz tworza piekna duza rodzine, moze i pieniedzy duzych nie maja ale sa na prawde szczesliwi.. ja wiem ze moze i nie miala ona problemow z utrzymaniem ciazy czy poronieniem ale trudnosci byly w ogole w poczeciu malucha
) jak los potrafi zadoscuczynic..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 19:05
gosia86, inessa, Czarnaa94, Lemurek27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inessa jak juz adoptujesz... na bank.zaciazysz.... odetchniesz bedziesz spelniac sie jako mama i bach.. beda figle pod serduchem...
inessa, Iza75, Lemurek27 lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualnyOj jestescie niesamowite
niestety do samej adopcji jeszcze duuuuuuuuzzzzzzzo czasu, trzeba troche czekac na dziecko bo dzieci musza miec unormowana sytuacje prawna. No ale pożyjemy zobaczymy
dzieki,że jestescieMalinka32, Magic, Thalia, Lemurek27, gosia86, eM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinko
łobuziaku kochany !!!!!!!!!!!
no my juz czekamy na adopcje ponad rok a jeszcze szkolenie nie wiadomo kiedy a po szkoleniu jakies Cudne dziecko musi byc przywiezione przez bocianaa to troche równiez trwa nawet 3 lata czasami.
a te 9 miesiecy no ciekawe musze przemyslecWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 20:34
Malinka32 lubi tę wiadomość
-
I ani waz sie poddawac,.bo Cie znajde i dupsko Ci skopie...
zycze Ci z calego serducha , zeby sie spelnilo i zebys byla w koncu mama przez duze M... odrazu bierz rodzenstwo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2014, 20:36
inessa, gosia86 lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Ojej troche musiałam nadrobić
Tak na chwile zajrzałam bo musze jeszcze isc trawe podlac..ale wróce i znowu bede miała co nadrabiac
Anet, tak mieszkam w domu ale dom nie jest nasz tylko teściowej dom po rodzicach. Akurat tak sie składa, że ostatnio znów poruszyłam z mężem kwestie własności tego domu i ma porozmawiac wreszcie z rodzicami (ja wole sie nie wtracac bezpośrednio). Chciałabym tylko, żeby sie jakos okreslili, bo wkurza mnie ta niepewnosc co do przyszłości. Poza tym chciałabym żebysmy zrobili tu pare rzeczy na które nie wydam kupy forsy jeśli dom ma nie byc nasz...
Inessa z całego serca życzę Ci powodzeniaale tak jak dziewczyny pisały - zaglądaj do nas koniecznie
Lemurek straszna tragedia z Twoim sąsiadem, taki młody facet. Biedne dzieci i żona...inessa lubi tę wiadomość