Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja poszłam dziś na betę, trzymajcie kciuki! Albo będzie dzidzia, albo picie w sobotę na weselu!
MartaAlvi, gosia86, inessa, Mimi86 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A tak z innej beczki...Anet wczoraj pisałam, że ostatnio nie mamy problemów z mężem to właśnie nastały ciche dni...tak mnie wkurwił w nocy, że szok...
Jak wyjechał o 9 zarabiac "miliony" na taksówce to wrócił po 3 rano. A ja do niego dzwonie o 23.30 i nie odbiera...no pewnie ma klienta to napisałam smsa...o 24 mały mnie obudził z płaczem, kurde normalnie cierpiał na bezsenność, zasnął mi o 3...a do małża dzwoniłam jeszcze o 1 bo nic sie nie odzywał, no i wreszcie po kilku próbach raczył odezwac i jeszcze mnie opierdzielił, że mam nie krzyczec bo ma klienta...nie no super, że klienci są najważniejsi, kurwa nawet sie nie zapytał czy cos sie stało, bo przecież mogło skoro wydzwaniam i wydzwaniam...
no i super, a po jutrze wyjeżdżamy na urlop -
nick nieaktualnyIza75 wrote:A tak z innej beczki...Anet wczoraj pisałam, że ostatnio nie mamy problemów z mężem to właśnie nastały ciche dni...tak mnie wkurwił w nocy, że szok...
Jak wyjechał o 9 zarabiac "miliony" na taksówce to wrócił po 3 rano. A ja do niego dzwonie o 23.30 i nie odbiera...no pewnie ma klienta to napisałam smsa...o 24 mały mnie obudził z płaczem, kurde normalnie cierpiał na bezsenność, zasnął mi o 3...a do małża dzwoniłam jeszcze o 1 bo nic sie nie odzywał, no i wreszcie po kilku próbach raczył odezwac i jeszcze mnie opierdzielił, że mam nie krzyczec bo ma klienta...nie no super, że klienci są najważniejsi, kurwa nawet sie nie zapytał czy cos sie stało, bo przecież mogło skoro wydzwaniam i wydzwaniam...
no i super, a po jutrze wyjeżdżamy na urlop
-
Mój ma znowu odwrotnie, potrafi dzwonić po 5 razy pod rząd żeby mi powiedzieć że do pracy dojechał
niby fajnie, ale jak tak dzwoni w przeciągu godziny 4 razy i nic konkretnego nie chce to się wkurzam że mnie odrywa od roboty
Amy lubi tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualnyeM wrote:Mój ma znowu odwrotnie, potrafi dzwonić po 5 razy pod rząd żeby mi powiedzieć że do pracy dojechał
niby fajnie, ale jak tak dzwoni w przeciągu godziny 4 razy i nic konkretnego nie chce to się wkurzam że mnie odrywa od roboty
mój też dzwoni że dojechał jak jedzie ;P
ale najgorsze są te milczące noce jak ma w ciul pracy :)Albo jak mu się służba przedłuża o 8 godzin, to wariuje -
Moj tez sie melduje.. a jak zapomni to przeprasza, ze zapomnial, przeciez wie , ze sie martwie... kiedys go zalatwilam, ja nie odbieralam telefonow... on z japa, ze dzwonil z 15 razy, od zmyslow odchodzil.... ja no .... wiesz to dziala w dwie strony... od tamtej pory sie pilnuje..9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
No ja się ogólnie cieszę że dzwoni, ale jak np zmywam i on dzwoni:
17:00 - dojechałem
17:15 - co robisz
17:30 - jestem w komorze
18:00 - idę na zjazd
Iza75, Mimi86 lubią tę wiadomość
Maks - ur 08.09.2015
CZEŚĆ KOCHANE!
Mój często dzwoni, ale najcześciej pisze smsy. Często bardzo miłe, aż sama się do siebie uśmiecham
Niestety muszę uciekać do pracy
Miłego dnia!
eM, Amy, Mimi86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018