Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Doświadczenie ? Gosia proszę Cię po prostu wiem jak to działa... ja miałam wynik 2,1 moja gin mówi że to nie ciąża a ja w necie znalazłam historie kobiety gdzie miała 1,75 i okazało się że jest - nie ważne że to było grubo ponad 1,5 tyg przed jej @ , a mój wynik 2 dni przed ale ja już widziałam siebie w takiej histori- a niestety takich sytuacji jest bardzo mało. Każda impreza , wyjście na trzeźwo- ja nie mówię o piciu do nieprzytomności, ale piwko czy drink... Siedziałam i myślałam jak to bedzie ,kiedy pojawią się dwie kreski, a kiedy do lekarza - a tu ciąży nie było i picia też nie.Teraz byłam na imprezie i... wypiłam piwko- i dobrze się z tym czułam bo kurcze zwariować można. Im mniej uważam, dmuchamy i chuchamy tym szybciej się udaje.
eM, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Thali ja bym próbowała- bo możesz mieć tak jak ja pierwsze cykle bez owulacji- ale jakby co to za 3 miesiące będziesz je miała za sobą- a czekanie tylko wydłuza czas....
A poza tym jeśli Twój organizm nie będzi egotowy to nie zajdziesz- a nóż widelec teraz pykniePróbuj Kochana
eM lubi tę wiadomość
-
No właśnie dlatego pytam was o zdanie, bo inaczej się patrzy z boku a inaczej gdy gra się główną rolę
Ja naprawdę nie przejmuje się tym, że to negatyw, bo to nic strasznego. Tylko chcę wiedzieć czy uważacie, że rozsądne jest wypicie czegośbo wiadomo że nie upiję się jakoś strasznie, ale musiałabym się ukrywać z nie piciem, to w końcu wesele...
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
eM ja jak do tej pory odmawiałam to każdy patrzył już z podejrzeniem na mnie- i to było gorsze niż ten test negatywny.
A tak rozluźnisz się a nikt ci nie każd epić do neiprzytomnościeM lubi tę wiadomość
-
No właśnie
a jeszcze moi teściowie mówią co myślą i pewnie od razu by było 'a może ty w ciąży jesteś'. No więc dziewczyny dzięki, szczególnie Miru :* Coś tam delikatnie się napiję, ale przesadzać nie będę
A po okresie pójdę na saunę
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualny
-
Dziewczyny minął tydzień odkąd straciłam swoją dzidzie. Dzisiaj byłam u swojej gin. I na pytanie kiedy można się starać to odpowiedziała, że od razu. Faktycznie co lekarz to inna opinia. Mówiła mi także, że niektóre kobiety jeszcze nie dostają pierwszej miesiączki po poronieniu i zachodzą w ciążę.
-
Thalia ja w tym miesiącu miałąm @ a raczej jej namiastkę takie lekkie plamienie że wkładka wystrczyłą- raz było raz nie -myślę pewnie nawet pęcherzyk nie urośnie- a tu szok 2 razy większy niż w tamtym cyklu
Tak więc natura sama wie co zrobić a Ty działaj z mężem
eM cieszę się ze pomogłam- zawsze to wy pomagacie mnie w moich ciążach
ale teraz wyobraźcie sobie że 4 lipca mam dostać @ i jeszcze ani jednego testu ciążowego, a ni jednego słowa że chyba jestem - aż nie mogę w to uwierzyć - mój Ł mi to powiedziałeM, gosia86, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Miru każda z nas też jest trochę inna, mi negatywne testy pomagają się uspokoić i przestać świrować. Bo skoro mam objawy od kilku dni, a testy negatywne to znaczy placebo. I przyzwyczajam się powoli do tej myśli, mając jeszcze nadzieję że może jednak? Jak bym tak zrobiła tylko dziś betę to bym dużo gorzej to zniosła, a tak od 2 dni już powoli zaczęłam rozumieć, że ześwirowałam
Aczkolwiek docenię jeżeli ciężarne będą mnie omijać przez weekendAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eM wrote:Ja się nie lamię
nie teraz to następnym razem, ale czy ja mogę pić? Czy myślicie że to na pewno? Bo dziwna ta beta...
eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczyny:)
eM ja bym sie napiła, wczesniej tak robilam że przed @ ani łyka alkoholu "bo przeciez moge być w ciąży" a i tak dupa z tego byla, jak zaszlam tak poronilam a kropli alkoholu w ustach nie mialam. Do tego moja kolezanka tak sie opila na moim panienskim ze na nogach nie umiala stac hehe a w dniu mojego slubu dowiedziala sie ze jest w ciazy - dzidzi nic ie bylo moja bratowa tez ochlala sie na moich zareczynach ze zygala jak kot tez zaraz po tym dowiedziala sie ze jest w ciazy i tez dzidzius zdrowy :)po tym tez slyszalalm opinie ze do 6 tyg ciazy dziecko nie wchlania jeszcze od matki tego co ona je i pije takze jak na poczatku ciazy sie opijesz to nic sie nie stanie raczej - tak powiedzial lekarz tej kolezance ktora sie opila na panienskim bo wystrasozna pytala o to.
Dlatego ja teraz poki nie mam terminu @ tak normalnie fukncjonuje, cwicze i jak jest okazja to sie napije drinka czy winka.eM lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Gosiu będziesz już wtedy wiedziała kiedy była owu a ponoć najlepiej badać 7dpo tak więc może na tej podstawie rozstrzygniesz
Ja pracowałam wlaboratorium analiz środowiskowych a wiadomo ze tam dużo różnych syfów jest i lekarz też mi powiedział na początku, że mam max 1,5tyg do skończenia tam pracy a potem mam już tam nie włazićCzyli tak jak mówi Mimi do 6-7tc nie ma się wpływu jako tako na rozwój dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 19:26