Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, nie dam rady nadrabiać, co tam słychać?
U mnie po weselny nastój, mega zmęczona i dziś dostałam @, aaaaale boli brzucho ... ale dobrze, bo przyszła w spodziewanym terminie więc się cieszę, że regularność wróciłaAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
eM super, że się udało wesele ja wróciłam właśnie ze sklepu bo okna brałam z rodzicami, ale do jutra muszę czekać bo tak długo weryfikują mój dowód osobisty... zawsze mam jakis problem albo z peselem, bo kilka lat byłam jako chłopiec (????) to teraz jakieś inne problemy mają
Zrobiłam połowę obiadu i zaraz mam klientkęeM lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
cześć dziewczyny
Witam nowo przybyłe i strasznie mi przykro z Waszej straty ;( ściskam mocno
Paulla Kochana - Miru ma 100% racji trzymaj się tego a zobaczysz będzie lepiej
eM super że impreza się udała
Marta co do piffka i popcornu to strasznie narobiłaś mi smaku
a tak przy okazji to ja w łóżku leżę bo mnie francowata angina dopadła i na antybiotyku jadę i nici z moich starań ...eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie od 3 tygodni boli gardło, a właściwie raz boli a raz nie. Nie chce to pójść ani w jedną ani w drugą stronę Do lekarza nie pójdę, bo nie mam żadnej gorączki ani innych objawów więc pewnie nie dostane nic porządniejszego Wkurza mnie to już nieziemsko.
eM super, że weselicho udane i się wybawiłaśeM lubi tę wiadomość
-
ja jak wczoraj padłam o 22giej to dopiero o czwartej nad ranem wstałam z bolącym gardłem wzięłam tabletkę i troszkę pomogło bo ze środkiem przeciwbólowym i jak usnęłam to dopiero o 7rano na telefon się zmogłam żeby kuzynka zabrała Olinka do przedszkola bo podnieść się nie mogłam i tak do 15stej przespałam dzień... dopiero po antybiotyku troszkę mi ulżyło ale gardło mam w ropniach więc masakra teraz przez 3 dni będzie bo ledwo przełykam ślinę a o jedzeniu nie wspomnę..
-
Marta kup sobie witaminę A+E w kapsułkach i 2-3 razy dziennie przegryź tak, żeby ten płyn z środka kapsułki spłynął do gardła. Nie jedz i nie pij przez godzinę. Do tego możesz raz dziennie ssać rutinacea max. Czyni cuda, kiedyś mi to lekarka zaleciła .
Tak, wiem troszkę alternatywna medycynaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 17:49
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Marta a najgorsze jest to że nic zimnego nie można - mnie tak pobolewało i wczoraj zjadłam loda i popiłam napojem z lodówki i dziś zdycham a lato jest!!! no masakra jakaś i załatwiłam się na ten cykl...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurka wodna nie potrafie nadrobić wszystkich waszych wiadomości ale wspieram wszystkie które (niestety) do nas dołączyły!
Ja teraz mam dużo gorszy czas niż jeszcze pare tygodni temu... Mój cykl rozjechał się całkowicie, ciągle są jakieś plamienia - dziś idę do gina A do tego w sobotę usłyszałam od mojej mamy że mam się otrząsnąć bo to właściwie nie była ciąża (poroniłam z powodu pustego jaja) Nie mam już siły czasem...
na ból gardła najczęściej biorę tymianek z podbiałem (tyle że w ciąży go nie wolno brać) - pomaga[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
ampoule witaj
przykro mi z powodu Twojej straty i nikt nawet mama nie powinna Ci takich rzeczy mówić!!! bo wiem z własnego doświadczenia, że to strasznie bolesne.. przytulam Cię mocno - głowa do góryampoule lubi tę wiadomość
-
Niby od lutego minęło już trochę czasu i myślałam że z czasem będzie lepiej ale są chwile że nie mam już na to wszystko siły... mam nadzieję że dzisiejsza wizyta chociaż poprawi mi humor[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip