Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj brat rodzony, ten co sie zareczyl... mial wczoraj wypadek samochodowy... ma zlamany kregoslup.....
( czekamy na operacje... qwa pech... a zlamas ktory spowodowal wypadek poprostu uciekl.... nie udzielajac im pomocy...
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Malinka bardzo mi przykro, a jednocześnie złość we mnie szleje na tego drugiego. Mam nadzieję, że wszystko będzie miało szczęśliwy finał.Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
cześć, niestety i mnie się nie udało 30 czerwca miałam zabieg do dnia dzisiejszego nie mam @, minął już miesiąc a ja nadal nie mogę tego przetrawić. Ogarnia mnie taki ból że nie umiem go nawet opisać. To co przeżyłam w szpitalu nie do opisania...nie rozumiem dlaczego tak się stało. Staraliśmy się Trochę a jak się "udało" to znowu się nie udało...
Nie mogę tego przeżyć
-
Dzieki dziewczyny. Brat juz po operacji w miejsce zmiazdzonego kregu ma wstawiony implant i stabilizator ze srubami.. ma czucie w nogach. Musi z tego wyjsc..
Iza75 lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Malinka bardzo mi przykro
Trzymam kciuki aby było ok!! A będzie na bank! Na weselu wszystkie tańce będą jego!
Mimi dzwoniłam do gina wczoraj, mam brać luteinę na wywołanie @. Biorę 2 dzień i umieram po niej -
Malinka trzeba być dobrej myśli
Najgorsze za wami..
Czekolada bardzo mi przykro. Wszystkie tutaj dobrze rozumiemy co czujeszTrzymaj się kochana
Co do okresu to ja dostałam w 31 dniu po zabiegu, ale wiem że inne dziewczyny czekają o wiele dłużej.[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
czekolada a byłaś u ginekologa po zabiegu? Ja byłam 2 tygodnie po łyżeczkowaniu i gin sprawdzał czy wszystko ok. Na wizycie dowiedziałam się też, że wszystko ładnie się goi i pani doktor pokazała mi na ekaranie pęcherzyk
powiedziała ze do 3 tygodni dostane @ i też się tak stało.
Wiem, że w pon idziesz do gina także cierpliwości - wszystkiego się dowiesz[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
czekolada bardzo mi przykro że tu dołączyłaś, ja czekałam 40 dni na miesiączkę po zabiegu ale każdy organizm jest inny i potrzebuje innego czasu spokojnie na pewno przyjedzie .
-
nick nieaktualnyDZiewczyny, poniższy tekst znalazłam na innym forum ... czytając go popłakałam się i postanowiłam podzielić się nim z Wami
"Nikt nie potrafi powiedzieć DLACZEGO?...
Do bram niebieskich zapukało dziecię, wiedząc że nie ma go już na świecie.
Po jego twarzy łezki spływały i szeptał przy tym...."Ja chce do mamy".
Czy tak naprawdę stać się musiało?- w główce zadawał sobie pytanie.
Nagle bramę otworzył Stróż Anioł Jego i głośno powiedział..."Nie płacz kolego.
Troszkę pobędziesz tu z nami i wkrótce spotkasz się z rodzicami.
Dziecię spojrzało na Stróża swego wciąż nie mogąc pojąc Dlaczego...
Bardzo chciało wrócić do mamy i nie przechodzić przez próg tej bramy.
Anioł wziął wtedy dziecię na ręce pokiwał głową jakby w podzięce,
coś mu tłumaczył wyjaśniał Dlaczego
,mówił tak cicho by nikt nie słyszał tego.
Po krótkiej chwili dziecię na niego spojrzało, przetarło oczka, płakać przestało.
Wtuliło się mocno w Anioła ramiona szepcząc do ucha...."Chodźmy do Boga"....
Gdy przechodzili przez wielką bramę dziecię spojrzało jeszcze przez ramię.
Pomachało rączką na pożegnanie swojej jedynej, najdroższej mamie.
Gdy się wrota za nim zamknęły synek wyszeptał jeszcze te słowa.....
" Każdego dnia przychodził tu będę, by was powitać kochani rodzice.
Będę się modlił za Wami do Boga by nigdy więcej nie spotkała was trwoga.
Za mnie kochajcie moje rodzeństwo i pielęgnujcie swoje małżeństwo.
Chociaż Wam nigdy nie powiedziałem- Kocham Was Bardzo- (a tak bardzo chciałem).
I zanim Anioł się zorientował, dziecię zasnęło w jego ramionach ze smutną minka, słonymi łzami, bo będzie tęsknić za rodzicami.........."czekolada, Ulka84, Anastazja85, gosia86, Tosia 1981, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny