Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiu ratuj mnie z luteiną
coś się u mnie pojawilo, delikatne krwawienie a dokładnie to śluz z krwią
nie wiem czy nie po stosunku, ale wcześniej się to nie zdarzało
brać lutke teraz czy już odpuści?
trzymam kciuki za szpital
ziolko gratki :*ziolko lubi tę wiadomość
-
Gosiu ja brałam lutkę aż @ konkretnie się nie rozkręciła. Plamiłam 2 tyg. gin kazał brać aż się rozkręci. Bierz, ona nie zaszkodzi, jedyna jej wada że się po niej bardzo źle czujesz.
A może poczekaj do jutra? Jak z tych plamień nic się nie zacznie to ją weź?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 09:05
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
wpadłam na chwilke napisać ze wszystko jest ok moja fasolka ma juz rączki ale jest jeszcze ogonek i bicie serduszka wyraźne na usg:)
badania wyszły wszystkie dobrze.
całuje was mocno!!!!Mimi86, MartaAlvi, Anastazja85, Miru, Czarnaa94, gosia86, Lemurek27, Ewelcia, Ulka84, Czarna_88, Effcia28, martusia1986, ziolko, ewcia21k, Iza75, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ziolko gratulacje! Spokojnej ciąży
Anet tak się cieszę, że wszystko jest super :* oby tak dalej!
Serce mi skacze z radości, jak czytam że kolejnej Aniolkowej Mamie się powiodłoTrzymam za nas wszystkie kciuki, aby teraz było już tylko dobrze i szczęśliwie
Tak będzie!
anet525, ziolko, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Anetko jak dobrze , że wszystko ok
Ja w 10 i 13 dni po podaniu pregnylu robiłam test kontrolny czy pregnyl nadal jest- testy negatywne...
w dniu spodziewanej @ test o czułości 10ml wyszła szybciutko druga kreseczka i to całkiem dobrze widoczna. Dzisiaj rano po dwóch dniach zrobiłąm kolejny test o czułości 25 ml i widać chociaż słabiej również dwie kreseczki, a że każdy z innej firmy i po moich przebojach z ostatnimi to i trzeci teraz zrobiłam o czułości 25 ml i wyszła kreseczka słaba ale nie trzeba jej szukać ani się wpatrywać jest widocznaCzyli się udało ...Mam taką nadzieję,ale wciąż nie wierzę. Teraz kiedy odpuściliśmy i tak na prawdę
było może z 5 razy to się udało
MartaAlvi, Czarnaa94, gosia86, Lemurek27, Ewelcia, Ulka84, Anastazja85, Mimi86, anet525, ziolko, ewcia21k, Iza75, liloe, Malinka32 lubią tę wiadomość
-
Ostatnio na innym temacie jedna kobitka wkleiła taką statystykę ( bez pomocy medycyny)
"Średnia statystyka zajścia w ciążę przez pary:
30 procent zachodzi w ciążę w pierwszym cyklu (1 miesiąc)
59 procent zachodzi w ciążę w trzecim cyklu (3 miesiące)
80 procent zachodzi w ciążę w szóstym cyklu (6 miesięcy)
85 procent zachodzi w ciążę w dwunastym cyklu (jeden rok)
91 procent zachodzi w ciążę w 36 cyklu (3 lata)
Od 93 do 95 procent zachodzi w ciążę w 48 cyklu (4 lata).
Oto wyniki par, które uprawiały seks w trakcie owulacji:
38 procent zachodzi w ciążę w pierwszym cyklu.
68 procent zachodzi w ciążę w trzecim cyklu.
81 procent zachodzi w ciążę w szóstym cyklu.
92 procent zachodzi w ciążę w dwunastym cyklu"
Ja byłam w obu przypadkach w 80%
Mam nadzieję ,że większość z Was będzie w pierwszej 30
Ja jutro około 19 będę miała dopiero wynik hcg ale mam nadzieję ,ze tym razem testy są zbyt wyraźne i nie kłamią -
Mimi86 wrote:dziewczyny tą luteine bierze sie caly czas dopoki nie przyjdzie @ tak? a nie ze np 10 dni i sie odstawia i powinna przyjsc @
10 dni jak nie przyjdzie @ i po 3 powinna przyjść. Jak pojawi się w ciągu brania Luteiny to ją odstawiasz. -
A mowilam ze sierpien bedzie owocnym miesiacem
gratulacje dziewczyny trzymam zawas mocno kciuki
i za nas probujace rowniez
gosia86, Lemurek27, ziolko lubią tę wiadomość
-
mi się za pierwszym razem udało w pierwszym cyklu a teraz za to trochę pod górkę i już 8 cykl za mną
ale wierze że w końcu się uda
Anastazja85 lubi tę wiadomość
-
gratuluje dziewczyny. Ja nadal nie mam @
jutro ide na saune to moze cos sie ruszy a jak do srody nie dostane to ide do gina niech da jakies tabletki
ziolko lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi kochanie przykro mi że nadal czekasz
ja wyluzowałam w piątek, zmieniłam tok myślenia, plus luteina plus nospa rozkurczowo plus seks i jakoś przyszła @
sama nie wiem co zadziałało ale najważniejsze że jest
dobrze że umówiłaś się na wizytę
idź nawet jeśli przyjdzie okres