Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
MIRU nawet nie wiesz jak sie cieszę to cuuuuudowna wiadomosc pisz odrazu jak dostaniesz wynik bety!!!
Mimi nie martw sie jeszcze @ przyjdzie każda z nas wraca do tego w róznym tempie. ile dokładnie czekasz? -
Spojrzałam przed chwilą na datę i uświadomiłam sobie że właśnie mija 3 miesiące od odejścia naszego Aniołka. A czuję jakby minęła wieczność... Ostatnio mam niezbyt dobry czas, jakoś nic się nie układa, nie jest tak jak bym chciała.
Malinka czytałam o Twoim bracie, mocno trzymam za niego kciuki. Wierzę że jest dzielny i da radę. Dobrze że ma w was wielkie wsparcie. Trzymajcie sięMalinka32 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Czarna, jest juz lepiej, bedzie dobrze. Niedlugo przeniosa go do szpitala w ktorym On pracuje, tam bedzie mial jeszcze lepsza opieke i rehabilitacje.
Iza75 lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Hej dziewczyny, Od niedzieli przeżywam katusze - rośnie mi czwarta z kolei ósemka i ledwo żyję, a w nocy spać nie mogę...
Zadzwoniłam dziś do szpitala, bo od łyżeczkowania minęło 21 dni i okazało się, że jest wynik badania histopatologicznego. Odebrałam go w te pędy i zasiadłam do komputera żeby coś wyczytać. Niestety nic nie znalazłam.
Wynik badania: utkanie doczesnej i jaja płodowego (łożyska).
Czy któraś z Was miała podobny wynik lub jest w stanie pomóc w interpretacji???
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja nie zamartwiaj się
Mi się wydaję, że ten wynik stwierdza, że ciąża była i badanie to potwierdza, i tyle. Oni stwierdzają że ciąża był i nic poza tym. I tak masz szczęście, ze pisane po polsku a nie po łacinie
Będzie dobrze!Anastazja85 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie Aniołkowe Mamy i dołączam do Was. Naszą córeczkę straciliśmy w 16 tc w maju. Zielone światełko dostałam od razu po pierwszej @ ale niestety dwa pierwsze cykle się nie udało. Teraz z nowymi nadziejami wchodzę w sierpniowy cykl. Jestem pod wrażeniem jak wielu z Was szybko udało się zajść w kolejną ciążę. Może to forum ma jakieś dobre fluidy? Trzymam kciuki za wszystkie zaciążone Aniołkowe Mamy i wszystkie które z nadzieją czekają na kolejny cud
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
ja również utraciłam mojego Aniołka w 11 tygodniu ciąży... od straty maleństwa minęło już 4 miesiące i nadal nic. Dostaliśmy zielone światło zaraz po pierwszym okresie. Wiemy, że nic na siłę, ale biorę witaminki od tamtej pory i wspomagam się mleczkiem pszczelim. Tak chciałabym, żeby i do mnie uśmiechnęło się szczęście
-
Miru wrote:Beta pozytywna co prawda około 4 tydzień ale JEST!!!!
Moja Kropka poczęła się między moimi a Mojego Ł urodzinami- najwspanialszy prezent
Fantastyczny prezencik dostaliście!
To jaka ta beta? Chwal no się nam tu ile wlezie -
nick nieaktualnyWitam Was kochane. Wlasnie odebralam wyniki sekcji zwlok mojego malenstwa... i jestem kompletnie w szoku... nie wiem co mam myslec i powiedziec... na wyniku opisane bylo moje dziecko. Wymiary, waga itp. Oraz nie stwierdzono wad wrodzonych. Wczesniactwo. Maceracja.
I tyle... nie wiem co z lozyskiem... musze w przyszlym tygodniu przejsc sie do lekarza bo nie wiem co mam myslec...
Dzieciatko umarlo i co dalej? Jak nic sekcja nie wykazala to jakie ja mam zrobic badania... kochane jak mozecie doradzcie...
W tygodniu mam umowiona wizyte u lekarki rodzinnej... podobno ma mnie skierowac na jakies badania, ale juz wczesniej robilam i wyszlo ze jestem zdrowa...
Podobno takie przypadki sie zdarzaja, ze dziecko po prostu umiera, ale ja w takieprzypadki nie wierze... cos musialo byc nie tak;/ -
nick nieaktualny