Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a ja wierzę że nasze kropki są tam szczęśliwe u góry i patrzą na nas. Na bank razem się bawią. Ja jak poszłam 1 raz na cmentarz zapalić znicz dla kropeczka to lało dość mocno. Stanęłam przy grobie dziecka utraconego i dosłownie na 3 minuty wyszło słoneczko. Odebrałam ten znak, że jest maleństwu tam dobrze a poprzez słoneczko się do mnie uśmiechnęło. Odchodząc od grobu znowu zaczęło padać.
-
My z mezem czeto tez jezdzimy na grob dziecka utraconego i tam zapalamy swiatelka dla wszystkich malych aniolkow ktore nas pilnuja z gory;-)
-
kasika8303 wrote:Malinka bardzo mi przykro
Trzymam kciuki aby było ok!! A będzie na bank! Na weselu wszystkie tańce będą jego!
Mimi dzwoniłam do gina wczoraj, mam brać luteinę na wywołanie @. Biorę 2 dzień i umieram po niej
tylko nie komfortowo się czuję po włożeniu tabletki, na szczęście mam receptę na doustne -
Gosiu doustną. Zaczynam mocniej plamić, to dziś jeszcze wezmę i mam nadzieję, że jutro dostanę. Gin mówił mi że 10 dni należy brać, i po odstawieniu max 5 dni przyjdzie @. A może też przyjść po paru dniach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Dziewczyny przed poronieniem miałam regularne 32 dniowe cykle, po zabiegu dostałam @ po 60 dniach, teraz ovuf przerywaną linią pokazuje wczesną owulkę, a termin @ wyznacza już na 25 dc, czy którejś z Was też tak się cykle poprzestawiały? Na razie tym wykresem się nie sugeruję wyjaśni się za jakiś czas, ale też zastanawiam się czy temp nie zwariował przez to że od tygodnia intensywnie ćwiczę wieczorami i ogólnie to późno chodzę spać..
-
Cześć dziewczyny! Dawno się nie udzielałam bo za bardzo nie miałam czasu, ale podczytywałam Was jak tylko znalazłam chwilkę
Przykro mi, ze musiały dołączyć nowe dziewczynytrzymajcie się, z każdym dniem będzie coraz lepiej!!!
Wiem również, że niektóre z Was są ponownie w ciąży, gratulacje kochane!!
Ja również zrobiłam dziś test i wyszła mi baardzo delikatna- ale jednak- druga kreseczka:)
Także bardzo nieśmiało wysyłam Wam ciążowe wiruski :* Pamiętajcie, dla każdej z nas w końcu wyjdzie słońceUlka84, gosia86, czekolada, Lemurek27, Effcia28, Iza75, MartaAlvi, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimi86 wrote:hej kasika a luteina jest na recepte? ja poki co czekam na @ i sie doczekac nie moge
Tak ona jest na receptę, a ja dostałam @ i ledwo żyję. Kiedyś też musiałam wywoływać @ i też pamiętam że umierałam po niej
jutro dzwonię do szpitala zapisać się na oddział i tam porobią mi badania ( histroskopię czy jakoś tak) Trzymajcie kciuki aby nie było zaraz gadki- brak miejscgosia86 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje kolejnej fasolki
Ja mialamcykle co 30 dni przed ciaza po ciazy takmniej wiecej co 28-31 dni a teraz ostatni mialam 23 dni @ skonczyla mi sie w czwartek w piatek bylam na usg i bylo widac pecherzyk ovulacyjny a dzisij juz mnie bola znowu piersi jak na @. Hormony maja prawo troche warjowac ale wkoncu wroca do normy. Mi miesiaczke teraz tak skacze bo wchlania mi sie cysta na jajniku.ziolko lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:U mnie dzisiaj 6 dzień i nic się nie dzieje
poza tym że dostaję już szału
u Ciebie to pierwszy cykl czy już drugi?
jak wyglądały wcześniejsze po pierwszej stracie?
U mnie jest 11 dzień opóźnienia, ale po luteinie dostałam @ . Jest to mój 1 cykl po poronieniu. W poprzednim poronieniu dostałam @ normalnie po 28 dniach.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ulka84 wrote:witaj ziolko
Gratulacje!! Moge zapytać czy starałaś się już po 2 @ po zabiegu?
tak naprawdę to zaczęliśmy takie nieśmiałe starania już po 1 @, ale chyba były zbyt nieśmiałe bo nic z tego nie wyszło
a teraz jestem po 2 @, jutro powinnam dostać trzecią po zabiegu. Ale mam nadzieję, że jednak nie dostanęgosia86, Ulka84 lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla nowo-zafasolkowanych
tak się cieszę, że znów którejś się udało
jakie to budujące
trzymam mocno kciuki za resztę
Malinko - zobaczysz brat jeszcze nie raz zatańczytrzymam kciuki i przesyłam pozdrowienia dla Niego
na pewno jest tak dzielny jak jego siostra i da radę
ziolko lubi tę wiadomość