Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Miru wrote:Czarna u mnie też negatywny. Dzisiaj 27 dc do 31 dc jeszcze zostało trochę ale nadzieje juz nie mam. To co walczymy dalej ?
Dziewczyny nie poddawajcie sie walczcie do skutku. Trzymam mocno kciuki za was kochane!!!!!!Miru, Kitaja, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inesska, Boże, nie wierzę! Tak Ci kibicowałam, popłakałam się
Niewyobrażalnie mi przykro.. Przytulam z całej siły i płaczę razem z Tobą...Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
;-( inessko bede sie za Ciebie modlic...jestesmy z Toba .Dla Twoich Aniolkow kochana [*][*][*][*][*][*].Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Iness.... tak bardzo mi przykro .... tak bardzo się modliłam o to żeby w końcu wam się udało... będę się modlić za was i wasze maleństwa. Kochana przytulam Cię mocno z całego serca i myślami jestem z tobą. Strasznie mi przykro ;-(
-
nick nieaktualny
-
Obiecałam sobie że w ciąży nie będę wchodzić już na forum aniołkowych mam bo płaczę z Waszą każdą nieudaną ciążą... ale życie bywa przewrotne i jestem tu dzisiaj dla Inessy. Kurewsko niesprawiedliwe!
Inessa ma dzisiaj zabieg, być może jest już po... złączmy się choć na chwilę z nią myślami... tak wszystkie na raz... musimy dać jej siłę, której pewnie teraz jej brakuje!Miru, Kitaja, anet525, Zemraa, Kajaoli, Tosia 1981, szpilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane jestescie
niestety mam przełozony zabieg
szkoda mi wczoraj było wyrzucic jedzenie kilkudniowe i je zjadłamno i od nocy sa tego skutki ble
rozmawiałam z lekarzem i nic zlego sie nie stanie i mam zgłosic sie do szpitala po niedzieli!!!!
Kochane Wasza pamiec,miłosc mojego meza i nadzieja na adopcje daje mi wiele sił dzisiaj mimo,ze płacze jeszcze mam wiecej spokoju wiem,że powinnam skontaktowac sie z psychologiem bo inaczej jak bedzie juz dla nas Maluch z adopcji to mam go pokochac jak własne całym sercem nie chce na niego przelac złych emocji po tragediach jakie nas spotkały. Wiem tez,ze musze przeżyc załobe a nie jest to łatwe po tylu stratach.
Życze kazdej z Was abyscie nie doswiadczyły wiecej straty i abyscie jak najszybciej doswiadczyły radosci z Macierzynstwa
"Nie ma już gniewu
Wyczerpał się
Nie ma już strachu
Oswoił się.
Nie ma już łez
Zabrakło ich
Nie ma już cierpienia
Zatracił się w marzeniach
Nie ma już melodii
Ugrzęzła w gardle.
Nie ma już słów
Zapadły się w przepaść.
Nie ma już słońca
Wyblakło na niebie.
Nie ma już Was
Reszta nie ma znaczenia..."Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
innessa..... jest mi tak strasznie przykro
Nie wiem co mam powiedzieć, bo żadne słowa nie będą tu odpowiednie.
Jesteś wspaniałą, silną Kobietą. Z całego serca przytulam .
Światełka dla Twoich Aniołków, dla każdego z osobna. Niech bawią się razem i patrzą z góry na swoich rodziców.[*]
I pamiętaj my tu jesteśmy , jakbyś potrzebowała pogadać ,popłakać...