Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
KkasienkaA wrote:Cześć dziewczyny...
Chciałam się przywitać i dołączyć do Waszego grona Aniołkowych Mam...
Właśnie wróciłam ze szpitala po zabiegu. Ból w sercu i pustka jest nie do opisania...
Dzieciątko poroniłam po tabletkach w łazience tuż przed zbiegiem, Pani która wynosiła Okruszka nie zakryła dobrze pojemnika... Widok tej maleńkiej główki będę miała przed oczami chyba do końca życia. Przepraszam, że piszę tak po prostu, ale bardzo chciałam się wygadać...
Mam do Was pytanie, czy któraś z Was decydowała się na pochówek Maluszka? My skontaktowaliśmy się ze znajomym księdzem i powiedział, żebyśmy zabrali Maluszka i dokonamy pochówku... Jak to zniosłyście? Ja nie wiem czy dam radę, nie wiem jak to przeżyć... Strasznie się boję, że nie dam rady...
Kasienka kochana przykro mi bardzo. Wszystkie tutaj przeszłyśmy to samo i wiemy, jak to boli...
Ja też pochowałam, razem z dziadkiem mojego Męża. Łatwo nie było, ale myślę, że jeśli masz taką możliwość to warto.
Pozdrawiam i trzymaj się kochana :* -
nick nieaktualny
-
Marta mnie tez brzuch teraz troche bolal przez jakies 2 dni.
Kasienko bardzo mi przykro, ja nie wypowiem sie na temat pochowku, bo chyba bym nie dala rady. Trzymaj sie i pamietaj ze zawsze mozesz sie tu wygadac.1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny musze was sie spytac,co o tym sadzicie,nie chce robic sobie nadzieji,ale z drugiej strony tak bardzo pragne by to byla prawda.We wtorek poznym popoludniem dostalam dziwnych zawrotow glowy,czulam sie jakbym byla pijana poczulam sie tez bardzo senna zmeczona,w srode w ciagu dnia wszystko bylo okej a podwieczor zawroty glowy i straszne mdlosci,dzis rano wymioty i zawroty glowy ,zwolnilam sie z pracy i polecialam po test ciazowy jestem 2dni przed @,zrobilam nie z porannego moczu na poczatku nic nie widzialam pozatym tak sie zle czulam,ze poszlam spac jak wstalam dostrzeglam,ze na tescie pojawila sie bardzo bladziutka lekko rozmazana kreska.Zrobie test ponownie w sobote,tylko nie wiem czy dam rade wytrzymac,staram sie nie nakrecac...niestety nie pojde na bete,bo mieszkam w Norwegii,a tu sie nie wykonuje...a moze to jakis wadliwy test...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja -ja tak miałam z moim pierwszym testem. Zrobiłam go wcześnie rano zaczekałam chwile i nic, wyrzuciłam do kosza przekazałam mężowi smutną wiadomość i poszłam dalej spać. Jak wstałam po dwóch godzinach zerkam do kosza a na teście były dwie kreski:) Po dwóch dniach powtórzyłam i było pozytywnie:) Trzymam kciuki, tylko daj znać. Pozdrawiam
Kitaja, Blondik lubią tę wiadomość
-
Chyba mi juz odbilo
nie wytrzymalam i zrobilam dzis drugi test i jest negatywny,takze grype zoladkowa zinterpretowalam jako objawy ciazy,glupol ze mnie
tak to jest jak sie czegos zbyt bardzo pragnie ...
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja wrote:Chyba mi juz odbilo
nie wytrzymalam i zrobilam dzis drugi test i jest negatywny,takze grype zoladkowa zinterpretowalam jako objawy ciazy,glupol ze mnie
tak to jest jak sie czegos zbyt bardzo pragnie ...
Mimo wszystko nadal trzymam kciuki:) ja mogę dopiero starać się za 5 miesięcy ale nie poddaję się i Ty też się nie poddawaj! -
Staram się nie poddawac,ale czasami jest bardzo ciężko .Robilam już wszystkie badania pp i lekarz stwierdził,ze wszystko okej ze mna, w grudniu zabieram meza na badanie jego zolnierzykow ,może trzeba je wzmocnić i może akurat się uda .Wierze ,ze w końcu każdej z nas się uda,bo kto inny jak "ANIOLKOWE MAMY" ma tak wiele milosci, i sily by walczyc o swoje male szczęścieCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
nick nieaktualny
-
Ja dziś mam wolne ,grypa zoladkowa...także nadrobię trochę zalegloscina ovu...
Dziewczyny swieta tuz tuz, jakie macie pomysły na prezenty swiateczne?Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
nick nieaktualny
-
Dzisiaj Mikołajki I cóż Wam Aniołki mogę dać
Tylko kolejnego Aniołka, kolejne kwiaty i kolejne znicze....
Jak zazdroszczę moim dziadkom że przytulić Was mogą...
Jak dużo jeszcze tych kwiatów i zniczy do spotkania z Wami?
Jak dużo łez wypłakanych?
Jak dużo nocy nie przespanych?
Jak dużo dni pełnych tęsknoty?
Za chwilę z Wami oddałabym wszystkie Ziemi klejnoty ...Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna smutne to co piszesz..zastanawiam sie czy ja za malo nie tesknie?..że chce zapomnieć ale nie moge..bo zrozumiec sie nie da.. Choćbym milion razy pytała,dlaczego? bo akurat tak sie stało,coś poszło nie tak,ale nie można oszaleć,zwariować!
Trzeba zacząć myśleć dobrze, a Bóg jesli w ogole jest wysłucha, lub dobry los, da dzieci tym którym je zabrał....