Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czasami chciała bym zapomnieć o tym wszystkim ..... ale nie potrawie... codziennie myślę o moim syneczku Michasiu i o mojej Bratanicy Igusi... Codziennie widzę Cierpienie moich rodziców którzy stracili oboje wnuków jeden po drugim...
Grudzień to taki specjalny czas....
Ale nie poddajemy się i walczymy dalej o mały cud dla naspeppapig lubi tę wiadomość
-
Troche tu smutno dzisiaj
, no coz.
Czarna zycze Ci z calego serca zeby w koncu sie udalo, na pewno ktores swieta spedzicie w wiekszym gronie, czego Ci z calego serca zycze.
Wyobrazam sobie Twoje cierpienie, przykro mi.
Boze jeszcze raz dziekuje Ci za moja coreczke, bez niej swiat bylby szary.Czarna_88 lubi tę wiadomość
1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Kazda z nas toczy swoja bitwe o to by kiedys uslyszec slowo"mamo" i nie wolno nam sie poddac.Swieta to smutny czas dla kazdej z nas,musimy byc silne dla naszych Aniolkow,ktore napewno nie chca by ich mamy sie smucily,zawsze bedziemy za nimi tesknily nawet jak juz bedziemy mialy przy nas nasze naziemne kruszynki,ja wiem ze kiedys spotkam mojego Aniolka i wtedy go przytule,powiem jak bardzo go kocham i opowiem jak bardzo tesknilam i ta mysl dodaje mi sily
Czarna_88, Mirabelka30, agnb6, Blondik, Marlena, czekolada lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyWiecie co? A ja zaczęłam się przestawiać na akcję "święta" - sprzątam, myję okna, robie bombki... i zabijam w ten sposób czas... i nie myślę o tym, co mnie boli najbardziej
skupiam całą uwagę na mężu i synu, dogadzam im jak mogę w kuchni, dużo na długie spacery chodzimy i jakoś tak mi lepiej
tulę Was mocno kochane i idę wieszać firankiKitaja, Czarna_88, kiniusia00 lubią tę wiadomość
-
Czarna nie smucic się.
Ja nie potrafię i nie chce zapomnieć -to daje mi dużo siły.
Dokładnie rok temu 23 listopada zaszłam w ciążę z Natanem. To byłam ciaza wyczekiwana zaplanowana i..stracona. kolejne próby zakończyły się fatalnie.
Wierzyłam ze 23 listopad tego roku będzie wyjątkowy ze nie będę płakać z rozpaczy... i stało się dokładnie 23.11 ovu i ♡ i od pt mamy 2 kreseczki.
Myślę że nasze aniołki nam pomagają i zrobią wszystko abyśmy miały maluszki ale w odpowiednim momencie.Czarna_88, Rotenkopf, Mirabelka30, Kitaja, Marlena, agnb6, Zemraa, Blondik, anet525, Lemurek27, czekolada, liloe, Buziulka lubią tę wiadomość
-
miru kochana gratulacje
aż mi humor poprawiłaś hehe kochana trzymam kciuki za was musi się teraz udać nie ma innego wyjścia ja w to wierze
-
Będzie dobrze zobaczysz
trzymam kciuki za was z całego serca
Ja powoli tracę nadzieje .... od roku się staramy... i nie umiemy zajść w ciąże .... w styczniu będzie już rok jak próbujemy ....
Łapie jakiegoś dołka ostatnio... próbuje zająć się czymś w domu ale jakoś nie pomaga ... -
Miru po cichutku gratuluje i zycze Tobie spokojnych i nudnych 9mscy
trzymam mocno kciuki,i wierze ,ze nic nie dzieje się bez przyczyny...
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
nick nieaktualny
-
Ja co miesiąc mowie,ze sobie odpuszczam,ale przed kazda @ warjuje,bo może tym razem w końcu się udało,potem @ lzy,zal i rozpacz i tak ciagle w kolko. W tym cyklu @ się spoznia mam wszystkie z możliwych objawów ciąży i 3 testy negatywne(choć na jednym cien cienia widziałam)-chyba już w ogole warjuje...ah,pragnienie posiadania dziecka jest tak silne pp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2014, 20:44
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Miru super mikolajkowe wiesci, trzymam kciuki1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
nick nieaktualnyKitaja - a wiesz... mi się wydaje, że przychodzi taki moment, kiedy ogarnia człowiek taki spokój, nie ma już nerwów, łez i złości... a przynajmniej ja tak teraz mam.... te ostatnie miesiące to jakiś obłęd był, a im bliżej @ tym gorzej ;-/ bałagan i chaos w głowie. A teraz po ostatniej @ czuje spokój
i tego spokoju życzę Wam wszystkim, bo naszym skołatanym serduszkom jest on bardzo potrzebny
Miru lubi tę wiadomość
-
hej ,dziewczynki mało mnie tu ostatnio .
ale pamiętam o was i mocno wszystkie wspieram .
Ja mam jakiś ciężki czas ostatnio, wszystko mnie dołuje ...
ten grudzień jest dla mnie bardzo ciężki ...na jutro miałam termin z Szymkiem.
nie mogę znaleźć sobie miejsca....Smutno mi i czuje ogromny żal ..sama nie wiem do kogo.
Ile ja muszę jeszcze znieść? nie mam już sił.