Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Zemraa przytulam
Dla każdej święta są smutne. Nie chce udzielać rad - bo pomyślcie fajnie się gada bo Ci się udało.
Ale mogę powiedzieć że udało się dopiero kiedy urodzenia.
Ale to prawda kiedy opuściłam przestań chciećzzdarzył się cud. I Wam tego życzę - choć to wcale nie takie radosne - pełne strachu ciążę będą dla każdej z Nas. -
Dziekuje za to ,za to ze bylyscie wtedy kiedy inni nie rozumieli tego,co czuje i za to ,ze jestescie.Dzis w pracy znowu mialam zawroty glowy i mdlosci,a pod koniec wymiotowalam,po powrocie do domu zrobilam znowu test wyszedl pozytywny
przed nami 8mscy walki.Kruszynko prosze Cie bys zostala teraz z nami ....
Miru, Zemraa, lauda., Czarna_88, anet525, ol, szpilka, Lemurek27, agnb6 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
Wow widze ze same dobre wiesci przed swietami :)Jeszcze raz wielkie gratulacje Kitaja i Miru no i dbajcie o siebie dziewczyny.
Zemra coz moge powiedziec, zeby cie pocieszyc? Jedna z moich kruszynek miala termin na same swieta w dodatku moja sasiadka z naprzeciwka byla w ciazy razem ze mna, jej Maksiu w te swieta konczy 2latka, a moj aniolek hula w niebie z reszta rodzenstwa.
Milego wieczoru zyccze1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
nick nieaktualny
-
Miru bede sie za nas modlila
teraz musi nam sie udac
anet525, kiniusia00 lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
Miru, kitaja moje serdeczne gratulacje !!!! Troche nie zaglądałam a tu takie cudne wieść cóż za prezent na mikołajki!!!!! Dziewczyny dbajcie o siebie i bądźcie dobrej myśli. Wiem ze czujecie lek bo ja wciąż go tez mam ale musi byc dobrze!!!!!
-
nick nieaktualnyKochane gratuluję Wam bardzo serdecznie
Aż serducho się raduje jak się czyta takie wiadomości
Rośnijcie zdrowo i dbajcie o siebie
Ja na kolejne podejście muszę poczekać chcę odpocząć i fizycznie i psychicznie..
Tym bardziej że ja naturalnie zajść nie mam szans więc u nas kolejne podejście do ivf.. -
Miłe wiadomości, gratuluję bobasków:)
Dziewczyny dbajcie o siebie i bądźcie dzielne, powiem wam, że u mnie połowa ciąży, a prawie codziennie mam jakieś obawy i chyba tak będzie puki nie urodzę i nie dotknę dzieci, może dopiero wtedy uwierzę, że będzie na pewno już dobrze skoro pojawiły się na świecie:) -
Super, ze gosia dolaczasz do szczesliwych mam, pamietajcie dziewczyny- wiara czyni cuda.
gosia.b lubi tę wiadomość
1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
witam po dlugiej nieobecnosci,tez podziele sie dobra nowina choc nie powiem jestem w wielkim strachu 30 sierpnia stracilam mojeo aniolka a 1 grudnia na wizycie moja ginka mi powiedziala ze niespodzianka jestem w 8tc
Kaśka, skabarka, Zemraa, Lemurek27, Natka88, agnb6, Blondik, czekolada, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
Mikołaj [*]30.08.2014....19tc
https://www.maluchy.pl/ci-70874.png
-
To prawda grudzien to miesiac cudow
czekamy teraz na wiecej dobrych nowim<3 dominisia gratuluje :-*
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼