Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KOLCZU20 wrote:Mysia15
tak, tak to wyszło z badania histo...
lekarz powiedział ze miałam duzo szczescia bo w 80 % przypadków nic w badanicach nie wychodzi...
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Mnie w badaniach histo wyszły ropnie, wylewy i zakrzepy więc może to przez to spotkała mnie ta tragedia. Szukam cały czas przyczyny, ponieważ przecież zdrowe dziecko nie może tak po prostu umrzeć!!
Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. -
nick nieaktualnyMysia 15
dziękuje i ślę wiruski...
łożysko nie wytrzymało, maleństwo się udusiło;/
mam nadzieje że acard pomoże MUSI, nie ma innej opcji... cały czas drzę o moje drugie dzieciątko :*
jakby któraś z Was słyszała podobną sytuację proszę o porady:) -
Inesko cudownie
mały jest szczesciarzem ze będzie miał takich rodziców.
Dziewczyny tak mi przykro z powodu Waszych strat. Życzę wam szybkiego uporania się z bólem i ponownego zajścia w ciążę.
Anetko u Nas dobrze. Każda wizyta to stres ale idziemy do przodu.*Kejt*, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiru wrote:Inesko cudownie
mały jest szczesciarzem ze będzie miał takich rodziców.
Dziewczyny tak mi przykro z powodu Waszych strat. Życzę wam szybkiego uporania się z bólem i ponownego zajścia w ciążę.
Anetko u Nas dobrze. Każda wizyta to stres ale idziemy do przodu.
Miru dajesz nam wszystkim nadziejętrzymam kciuki żeby wszystko szło dobrze
-
Lucy trzeba wierzyć. Gdybyśmy przestali dzisiaj nie byłoby naszej fasolki.
tez mamy nadzieję że będzie dobrze chociaż codziennie powracają myśli ze bezpiecznie bell dzień jak juz się urodzi.meeegi1771, Anastazja85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podczytuję was i pamiętam
co wieczór modlę się by żadna aniołkowa mama nie musiała przez to ponownie przechodzić, trzymajcie się dziewczyny :*
*Kejt* lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Cześć kochane. Dawno tu nie zaglądałam.
Bardzo proszę Was o informację po jakim czasie od poronienia samoistnego dostałyście @. Mam dziś 35 dc. Dokładnie 34 dc. odkąd straciliśmy swoje czwarte dzieciątko. Niestety nie pojawił się zarodek i było samo jajo płodowe.
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja85 wrote:Cześć kochane. Dawno tu nie zaglądałam.
Bardzo proszę Was o informację po jakim czasie od poronienia samoistnego dostałyście @. Mam dziś 35 dc. Dokładnie 34 dc. odkąd straciliśmy swoje czwarte dzieciątko. Niestety nie pojawił się zarodek i było samo jajo płodowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 22:27
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Cześć dziewczyny długo mnie tu nie było...
nie wszystkie będziecie mnie pamiętać...
już się poddałam,
a tu nagle taka niespodzianka - wczoraj zrobiłam test i są dwie grube krech... normalnie jak to piszę - to ręce mi się trzęsąRotenkopf, kehlana_miyu, Czarnaa94, Marlena, Mysia 15, inessa, Miru, Blondik, gosia.b, agnb6, maja35, Zemraa, lucy1983, gosiunia, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eM wrote:38 dni od rozpoczęcia krwawienia. Strasznie mi przykro
eM zamierzamy walczyć dalej. W kwietniu mamy badanie kariotypów. Chociaż wg. mojej ginekolog nie to jest problemem, ale wirusy. Podczas ostatniej wizyty miałam wymrażaną brodawkę. Mi ona nie przeszkadzała, mąż jej właściciele nie widział i był w szoku "Jaka brodawka?", ale dla mnie ona nie jest szkodliwa a dla dzieciaczków może być. A Wy rośnijcie zdrowo :*. Trzymam kciuki!!!
eM lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Lemurek a raczej Lemurka GRATULACJE!!!!!!!
Lemurek27 lubi tę wiadomość
29.10.2014 biochemiczna
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia