Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, niestety ja również chciałam do Was dołączyć
Straciłam ciążę w grudniu, to był 6tc.
Zrobiłam sobie badania z krwi na bakterie bo nikt mi nie chciał zlecić badań więc zrobiłam na własną rekę. Czy myślicie, że mycoplasma PNEUMONIAE może być powodem poronienia? wynik w klasie IgM wyszedł mi dodatni. Tylko nie wiem czy to ta odmiana mycoplasmy powoduje poronienie ale tylko ta była dostępna w badaniu krwi. -
nick nieaktualny
-
Hej. Ja właśnie dziś dostałam pierwszą @ po stracie. Troszkę spokojniejsza się zrobiłam, bo już się niecierpliwiłam, że może coś z moim "nabroiliśmy".
Teraz mamy przerwę w staraniach. W kwietniu pobranie krwi na badanie kariotypów. I zobaczymy co czas przyniesie... Oby dobre wyniki i małe dzieciątko...tu na ziemi!
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Blondik - gratulacje!!!!
Trzymam kciuki - teraz musi być dobrze
ola25@ - słyszałam, że to raczej mycoplazma hominis jest odpowiedzialna za poronienia - tylko robi się wymaz z pochwy, żeby to zbadać.
Kasia lis, kaanaa - na pewno uda się już niedługotrzymam kciuki
Anastazja - życzę Ci tego dzieciątka z całego serca
Blondik, Anastazja85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:mam nadzieję
beta 73,21;)
Blondik modlę się za Ciebie i za wszystkie aniołkowe mamy...
i trzymam kciuki i życzę Tobie żeby kruszynka zdrowo i spokojnie się rozwijała... A Tobie dużo dużo siły i spokoju...
Dobrze słyszeć że kolejnej aniolkowej mamie się udało -
nick nieaktualnyWitam wszystkie Aniolkowe mamy , i ja do was dolacze. Jestem "swieza mama Aniolka ktory odszedl w 19tc. Byla naszym "CUDEM" lecz niestety nie dane jej bylo ziemskie zycie. Powodu jej straty nie znam, wyniki his-pato nie wykazaly nic. W przyszlym tyg wizyta u gin, i ciagle czekanie na pierwsza @.
Gratuluje tym ktorym sie udalo zafasolkowac ciesze sie razem z wamii trzymam kciuki za te ktore sa w trakcie staran i zycze dwoch kresek na tescie.
Tule was wszystkie wirtualnie -
ggonia wrote:Witam wszystkie Aniolkowe mamy , i ja do was dolacze. Jestem "swieza mama Aniolka ktory odszedl w 19tc. Byla naszym "CUDEM" lecz niestety nie dane jej bylo ziemskie zycie. Powodu jej straty nie znam, wyniki his-pato nie wykazaly nic. W przyszlym tyg wizyta u gin, i ciagle czekanie na pierwsza @.
Gratuluje tym ktorym sie udalo zafasolkowac ciesze sie razem z wamii trzymam kciuki za te ktore sa w trakcie staran i zycze dwoch kresek na tescie.
Tule was wszystkie wirtualnie
Witam Cię bardzo serdecznie i mocno przytulam! Moja Maja odeszła w 20tc i jak na razie nie wiem dlaczego. Wszystko przebiegało książkowo. Jutro mam wizytę u gina i zobaczę co on powie.
Wiem jak ciężko jest teraz żyć. -
Kochane moje bliźniaki miały wczoraj przyjść na świat... Ciężki okres. Do tego zimno i ciemno...
05.11.2015 Mój mały chłopczyk ❤
15.07.2014 DWA ANIOŁKI [*] [*] - 11 tc.
29.10.2014 biochemiczna
31.12.2014 pusty pęcherzyk
Jeśli masz zamiar w coś wątpić, to zacznij wątpić w swoje ograniczenia -
Anastazja85 wrote:Kochane moje bliźniaki miały wczoraj przyjść na świat... Ciężki okres. Do tego zimno i ciemno...
Anastazja, przykro mi bardzoTwoje aniołki na pewno patrzą na ciebie z góry i beda czuwać nad twoim szczesciem i zdrowiem kiedy znow bedziesz w ciązy!
Anastazja85 lubi tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014