Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
MARYSIA wrote:Marlena ja jestem w podobnej sytuacji, to mój 7 cykl starań (8 od poronienia) i nic. Troche jestem zaskoczona ze chcesz robić HSG - ja będę miała histeroskopie i słyszałam, że najpierw histeroskopia - sparwdzi czy nie ma jakiś blizn/zrostów po zabiegach. CLO próbowałam 3 m-ce i efektem była tylko 4,5 cm torbiel
. Tylko że ja mam owulacje co miesiąc/nawet naturalnie więc nie tu problem. tak strasznie zazdroszcze Wam dziewczyny, które zaszły w ciąże szybko po poronieniach/zabiegach... oddałabym wszystko aby być na Waszym miejscu
Ja nie wiem czy chce robić HSG, po prostu zalecił mi to mój lekarz więc robię. Tego CLO trochę się boję ale jakie mam inne wyjście? Czekać kolejny rok zanim zdecyduje się na leczenie? Jutro odbieramy wyniki nasienia to będę o krok do przodu. HSG 20 marca.Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marlena wrote:Ja nie wiem czy chce robić HSG, po prostu zalecił mi to mój lekarz więc robię. Tego CLO trochę się boję ale jakie mam inne wyjście? Czekać kolejny rok zanim zdecyduje się na leczenie? Jutro odbieramy wyniki nasienia to będę o krok do przodu. HSG 20 marca.
Marlena, jeśli zdecydujesz się na CLo pilnuj proasze aby robić przy tym monitoring w każdym cyklu! A stwierdzono u Ciebie brak owulacji zanim zapisano CLO? ja mam histeroskopie 17 marca wiec w podobnym terminie.Bree lubi tę wiadomość
MARYSIA
2 straty
-
Jestem po wizycie u gin. To byla trudna wizyta-piersza po porodzie. Przytulila mnie a mi lecialy grochy. Wszystko ladnie sie goi. Dala mi nadzieje na zdrowego dzidziusia. przy kolejnej ciazy bedziemy wspolparowac z oddzialem patologi ciazy w krakowie i wiecej badan. Czekan na okres i bedziemy sprawdzac czy peknie mi torbiel na jajniku a jak nie to cos mos mowila o tabletkach anty na 3 miesiace. Wolalabym tego uniknaac bo tabsach czekalam 3 cykle na owulacje. Mam nadzieje ze wraz z czerwcem przyjdzie nadzieja na lepsze dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 17:10
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnymarzusiax - torbiele to kolejna nasza zmora
Ja największą to miałam o średnicy 5,5 cm - nie wiem gdzie mi się ona zmieściła, na szczęście 3 miesięczna kuracja tabletkami pomogła. Zobaczysz, jakoś to wszystko się poukłada, tylko trzeba czasu. Dla mnie jesteś siłaczką i wiem że tej siły Ci nie braknie w staraniach.
-
marzuiax podziwiam Cie naprawde, ja nie wiem kiedy i jak oraz czy dalabym rade gdybym stracila dzidziolka w tak zaawansowanej ciazy...dzielna z Cebie kobietka
duzo zdrowia, szczescia, i spokojnej zdrowej ciazy Ci zycze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2015, 17:39
-
Dziekuje wam za mile slowa. A torbiele przeszkadzaja w zajsciu w ciaze?? Przed ciaza juz mi mowila ze mam torbiel i w ciazy tez (caly czad ten sam jajnik) chyba ze to jakas kolejna?
Bree lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ja mialam usuwane 2 torbiele przed zajsciem w ciaze z Maksem laparoskopowo.byly to torbiele ebdometrialne pozniej diagnoza endonetrioza 3 stopnia czego bad histop nie potwierdzilo i 2 m pozniej bylam w ciazy z Maksem.
Bree lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Marzusiax Zadne slowa nie ukoja Twojego bolu.Dzielna z Ciebie Kobieta.Zycze Wam jak najlepiej
Moje dwie kolezanki stracily ciaze w 38 tygodniu ciazy.Jedna ma juz coreczkeTakze glowa do gory
musi byc lepiej !
Ja dostalam wyniki ze szpitala beta spadla to juz koniec.W koncu koniec.Bree lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Ja w ciazy mialam torbiel ale na ciaze ona nie wplynela-chyba nie-nie byla badana za kazdym razem to nie wiem ale i tak.byl konflikt pepowinowy. A te torbiele przeszkadzaja w zajsciu w ciaze?
Stwierdzilysmy z gin ze limit nieszczesc juz wyczerpany musi byc juz tylko lepiej. Ale po takim zdarzeniu zycie juz nie jest takie samo...Bree lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...