Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamo_Mai,
Z całego serca, z całych sił trzymam kciuki za jutro!
Razem z wszystkimi innymi mamami czekam tutaj na Wojtusia
Bądź dzielna! Niech piękne chwile nadejdą jak najszybciej!
* * *
Dziewczyny,
Bardzo mocno Was pozdrawiam.
Zaglądam tu do Was codziennie, nawet jeśli nie piszę. Szkoda, że jest nas coraz więcej... Ale dobrze, że mamy takie miejsce na ziemi jak to forum.
U mnie dziś mija rok od pierwszego testu, na którym zobaczyłam dwie kreski. Dzięki temu dowiedziałam się po wielu miesiącach starań, że w ogóle mogę zajść w ciążę. Nigdy nie zapomnę tego dnia i emocji, jakie wtedy przeżyłam. To jest nieporównywalne z niczym innym.
Bardzo tęsknię za tamtym uczucziem.Monika0906 lubi tę wiadomość
-
Kotowa cieszę się ze się odezwalas. Czasem myślałam żeby cię wywołać. Trzymam kciuki za waszą wizytę. My już tak będziemy miały zawsze ze stres u nas jest spotegowany. Ja przed wizytą u profesora miałam takiego doła ze szok a okazało się ze będzie dobrze. Życzę ci z całego serca abyś i spotkala kogoś kto ci pomoże i pokieruje.
Mamo Mai to już jutro:) trzymam kciuki. Sciskaam mocno mocno.Nikt nigdy mnie nie zrozumie... -
nick nieaktualnyMamo Mai powodzenia i trzymam mocno kciuki za Was
Mama4aniołków najważniejsze, że będziesz miała już tą operację i nic nie będzie stało na przeszkodzie. Zdecydujesz sama kiedy będziesz gotowa. Ale przynajmniej będziesz wiedziała, że zrobiłaś wszystko co mogłaś i myślę, że będziesz czuła się trochę bardziej bezpieczna po operacji.
Monika przykro mi że dołączyłaś do Naszego grona ściskam mocno
Nie mamy wpływu na to co Nas spotkało i co Nas jeszcze czeka ale nie można tracić nadziei i wiary. Po burzy zawsze wychodzi słońce i po paśmie nieszczęść spotyka Nas coś dobrego.Monika0906 lubi tę wiadomość
-
Pamiętam o Was
antoninina, Meg0809 lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualny
-
Kotowa, annak, Monikkk piszcie do nas to dla Was i dla nas jest to forum. Bez względu na to czy macie zły czy dobry humor. Rozmowa, nawet taka wirtualna, bardzo pomaga.
Kotowa, znalazłaś jakiegoś nowego psychologa, który mógłby Ci pomóc?
Monikk nie wien czy kiedy ostatnio tu zaglądałas bylas juz w ciąży i czy Ci gratulowałam. Jeśli nie, to teraz serdecznie gratuluję i życzę dużo spokojuNasza Zochulka 34 tc [*] 11.09.2015
slodkogorzkiswiat.blog.pl
Antoś nasza radość, ur. szczęśliwie 07-08-2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
antoninina wrote:Kotowa, annak, Monikkk piszcie do nas to dla Was i dla nas jest to forum. Bez względu na to czy macie zły czy dobry humor. Rozmowa, nawet taka wirtualna, bardzo pomaga.
Kotowa, znalazłaś jakiegoś nowego psychologa, który mógłby Ci pomóc?
Monikk nie wien czy kiedy ostatnio tu zaglądałas bylas juz w ciąży i czy Ci gratulowałam. Jeśli nie, to teraz serdecznie gratuluję i życzę dużo spokoju
Dziękuję
Czytam Was ciągle, ale nie do końca wiem co Wam napisać, bo nie chce żeby Wam było przykro że jestem teraz w ciąży. Przecież wiem jakie to straszne jak ktoś włąśnie stracił swoje dziecko, a ktoś inny nosi malucha pod sercem. Nie chce Was przygnębiać, szczególnie nowych dziewczyn.
Mimo wszystko....chciałabym Wam powiedzieć, że byłam w poniedziałek na wizycie i maluszek nadrobił w koncu zaległosci i tym razem jest wszystko w porządku. Oczywiście jestem ciągle na kupie leków podtrzymujących plus dodatkowe zelazo bo sie anemia przyplątała, ale to teraz nie jest ważne. Jem wszystkie te dziady jak należy i codziennie modle sie do moich Aniołków żeby opiekowały się swoim rodzeństwem (które ma już 6 cm:)Monika0906, Meg0809, antoninina lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Monikkk witaj ponownie Dawno Cię nie było!
Kochana cieszę się bardzo, że Kruszynka ma się dobrze! Oby tak dalej!
Nie chcę się wypowiadać za inne dziewczyny ale mi osobiście ciąże Aniołkowych Mam nie robią przykrości - wręcz przeciwnie dają duuuuuużo nadziei! Codziennie czekałam na wieści od Mamy Mai jak tam miewa się Wojtuś.
Myślę, że dużo dziewczyn ma podobne zdanie, więc zaglądaj do nas jak najczęściej bo my wszystkie mooooooocno trzymamy za Ciebie kciuki!!!!Meg0809, Monikkk lubią tę wiadomość
-
MAMO MAI MYŚLĘ O TOBIE I WOJTUSIU JAK TYLKO OTWORZYŁAM OCZY!!!!!!
Ściskam moooooocno kciuki!
Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie wyszło piękne słoneczko!
To chyba na powitanie Wojtusia na świecie
Trzymaj się dzielnie Kochana!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 11:15
-
Kas - bardzo mi przykro
Nie mas sił to zrozumiałe bo znów ktoś Ci podciął skrzydła.
Ale jak zerkniesz kilka stron do tyłu to zobaczysz, że dziewczyny mają po kilkoro Aniołków i walczą dalej.
-
MamaMikołajka wrote:Nie chcę się wypowiadać za inne dziewczyny ale mi osobiście ciąże Aniołkowych Mam nie robią przykrości - wręcz przeciwnie dają duuuuuużo nadziei!
Meg0809, Monikkk, antoninina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kilka dni temu dostałam od Angeliny taki artykuł do przeczytania...
A, że Ona zawsze wie jak mnie postawić na nogi to ten artykuł baaaaardzo mi pomógł, może którejś z Was też się zrobi cieplej na serduszku...
Angelinko jeszcze raz dziękuję
http://gosc.pl/doc/2808854.Dzieci-sa-na-zawszeantoninina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny