X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Aniołkowe Mamy [*]
Odpowiedz

Aniołkowe Mamy [*]

Oceń ten wątek:
  • MamaMikołajka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika wszystko zależy od czułości testu. Te z czułością 25 mogą na początku faktycznie nie wykryć HCG.
    A masz jakieś objawy zbliżającej się @???
    Ja bym pewnie zrobiła kolejny, bo cierpliwość nie jest moją mocną stroną :-)
    Ale to Ty już najlepiej znasz swoje ciało :-)

Mikołajek 37tc +25.02.2015
    Jesteś Naszą Cząstką w Niebie
    p19uk0s3pwl33l3g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam, zawsze na kilka dni przed @ boli mnie brzuch. Porównuje to do burzy.;) A teraz nic, kilka dni temu bolało mnie podbrzusze, ale to byl raczej inny bol niż na okres. Cały czas czuję jakbym miała mokro w majtkach, i latam do lazienki sprawdzać czy @ nie przyszla. rano moja temperatura waha się miedzy 36,48 a 36,76, a już po kilku godzinach jest ponad 37 st. i tak utrzymuje się do wieczora..

• kasiulkaa Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdzam co 10 min czy nie ma wiadomości od MamyMai, ale nawet jak Wojtus jest już na świecie to przecież ona z rąk go nie wypuści, więc jakby miała do nas napisać ;)
    Witam nowe mamy ;( przytulam Was mocno i piszcie do nas to naprawdę pomaga.
    Każda ciąża Aniołkowej mamy niesie taka nadzieje. Każda wiadomość jest wyczekiwana. To właśnie Aniołkowym mamom noszącym pod sercem nowe życie kibicuję najbardziej, więc kochana pisz do nas! :)
    Angelina i MamoMikiego dziękuję za linka do art! To niesamowite! Mąż powiedział, że za każdym razem jak mnie przytula to tak jakby synka przytulał :)

moje serduszko kochane, mój syneczek [*] 7 maja 2015 r. (30 tc)
  • kasiulkaa Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika może to był ból implantacyjny? Trzymam kciuki ;)

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Mai po cesarce nie za bardzo może się ruszać przez pierwsze 12 godzin więc musimy jej wybaczyć brak wieści. Zresztą kasiulkaa tak jak napisałaś - kto by wypuścił w takiej chwili Dzieciątko z ramion, żeby napisać post! :)
    Musimy uzbroić się w cierpliwość, na pewno jak tylko będzie mogła to się odezwie do Cioć Wojtusia ;-)

Kasiulkaa i wygląda na to, że mąż ma rację :)

p19uk0s3pwl33l3g.png

Wysłany: 19 listopada 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika pozostaje tylko trzymać kciuki!!! :) :) :)

p19uk0s3pwl33l3g.png
  • kasiulkaa Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamoMikołajka a napisała coś wiecej? Ona nie może wstawać-zrozumiałe, a jak maluszek? Czy wszystko ok z nimi? Ale emocje to są dla mnie, a jakie muszą być dla nich! ;) <3

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulkaa Mama Mai się do mnie nie odezwała - tylko tak sobie myślę, że pewnie nie może się ruszać bo cesarce i dlatego nic nam jeszcze nie napisała.
    Na pewno wszystko z Nimi w porządku! :)
    Też nie mogę się doczekać wieści :)

p19uk0s3pwl33l3g.png
  • Karo85 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, smutne że nas przybywa. : (
    Cały czas czekam na wieści od Mamy Mai. Trzymam kciuki i jestem pewna ze wtula się teraz w swoje maleństwo.

Ja mam chyba teraz jakieś załamanie..brak mi chęci do życia. Tylko bym leżała. To chyba jakiś nawrót:(

06.2010- córeczka :)
    5.06.2014- Aniołek [8 tc]
    21.06.2015- córeczka[24 tc] :(
    niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
    02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
    16.02- transfer 2 x 8A. - :(
    CRIO 28.04.- :( 3 BA
    II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
    4 sniezynki na zimowisku
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiście uważam, że każda ciąża Aniołkowej mamy jest dla Nas nadzieją i powodem do radości, że się jednak udaje. Mi zawsze sprawia ogromną radość wiadomość, że któraś z Nas jest w ciąży. To daje mi nadzieję, że mi też się uda. Nasze cierpienia będę wynagrodzone i to podwójnie. Żadna z kobiet, która nie straciła swojego dziecka nie ma pojęcia jaki to skarb i jakie ogromne szczęście i cud trzyma w ramionach. My niestety to wiemy. Ale nie ma się co poddawać o szczęście trzeba walczyć aż do utraty tchu.
    Ja niedługo będę miała zabieg hsg bo nikt nie wie dlaczego po półtora roku nie mogę zajść w ciążę wiec trzeba zrobić wszystko żeby się udało. Życzę Wam i sobie widoku dwóch pięknych kresek w odpowiednim czasie dla każdej z Nas. Ściskam Was mocno :*
    Przykro mi że kolejna mama do Nas dołączyła ale nie poddawaj się dla każdego z Nas jest jakiś plan.

• kasiulkaa Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamoMikołajka człowiek widzi co chce ;-) Ręce zajęte, głowa też, a serce pewnie aż wyskakuje z tych emocji. Musimy czekać...
    Karo dzisiaj czytałam art na dlaczego na głównej stronie o przeżywaniu żałoby. Znalazlam w nim wiele swoich zachowań i myśli. Może zajrzyj tam? Trzeba znaleźć siłę, żeby się podnieść. Tylko najpierw trzeba znaleźć chęć żeby szukać siły...

• annak Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zaglądam tu co chwilę i sprawdzam, czy nie ma wieści od Mamy_Mai.
    Od rana myślę o niej i Wojtusiu.

Mamo_Mai,
    Jesteśmy z Tobą!!

Dziewczyny,
    Ja również ogromnie cieszę się z każdej ciąży, w szczególności z ciąż aniołkowych mam. Wtedy zaczynam wierzyć, że walka ma sens. Nigdy nie czułam żalu, że komuś się udało, a mi (jeszcze) nie. Wręcz przeciwnie. Odczuwam radość, że się da. Czuję, że walka ma sens.
    To daje nadzieję, jest światełkiem w tunelu.
    Poza tym, to zawsze więcej życia i miłości we wszechświecie...

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wyczytałam na innym wątku Wojtuś jest na świecie. Jak Mama Mai dojdzie do siebie to na pewno da znać :)

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • mama4aniołków Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale u Nas dziś tu poruszenie:)
    Ja tez co chwilę zaglądam i czekam na wieści od mamy Mai :)

Nikt nigdy mnie nie zrozumie...

Wysłany: 19 listopada 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe dziewczyny, bardzo mi przykro ze dolaczyltscie do nas.

Co do ciąż aniolkowych mam, przyznaje się ze uwielbiam o nich czytać, dają mi nadzieję:) także oby byli ich najwięcej:)

• Monikkk Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za takie miłe przyjęcie mojej ciąży. To skoro tak, to obiecuję meldowac się częściej:)

pati87, kehlana_miyu, Meg0809, antoninina lubią tę wiadomość

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze łzami w oczach dołączam do Was...
    mam nadzieje ze dzięki Wam nauczę sie zyc z bólem i pustka która jest we mnie...

Wczoraj wróciłam do domu z szpitala, myślałam ze w domu będzie łatwiej ale myliłam sie, nigdzie nie jest...

Chciałabym tutaj z Wami pomagać sobie nawzajem, mam wsparcie w mężu ale niechce by widział jak cierpię bo wtedy wiem ze i on cierpi...

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Wojtuś jest juz nami :) przyszedł na świat o 9.59 :) wazy 2820g i ma 54cm <3
    Dziekuje za wasze wsparcie :*:*:* jak dojdziemy ze sobą do ladu to wstawie zdjęciem :)

pati87, Kamila ;), blondyna5555, Kotowa, Angelina, kasiulkaa, MamaMikołajka, inessa, kkkaaarrr, enines, Meg0809, lena89, magdzia26, Mama Krystianka, tomania2806, 230515, Rudzik39, antoninina, Selena lubią tę wiadomość

• pati87 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai wrote:
    Kochane Wojtuś jest juz nami :) przyszedł na świat o 9.59 :) wazy 2820g i ma 54cm <3
    Dziekuje za wasze wsparcie :*:*:* jak dojdziemy ze sobą do ladu to wstawie zdjęciem :)
    jestes szczęściarą
    ciesz się teraz swoim szczesciem, nie mysl o nas

normalnie mam łzy w oczach, ciesze sie z twojego szczescia!!!

ucałuj Wojtusia od wirtualnej cioci Patrycji!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 18:11

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Mai serdeczne gratulacje życzę dużo dużo zdrówka dla całej rodzinki.
    Jejku jak ja się cieszę :) kochana buziaki dla bardzo dzielnej mamusi i oczywiście Wojtusia.

‹‹ 803 804 805 806 807 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ