Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
dokładnie ja tez tak myslę ale za to mam 2 Anioły które mnie chronia i moja rodzinke jak poroniłam pierwsza ciąże w 6btyg termin miałam na 15 sierpnia a w ciąże z Julką zaszłam najprawdopodomniej własnie 15 sierpnia jakos tak podswiadomie licze na to że maluszek nam pomógł może i tym razem pomoże i zajdę w ciąze w listopadzie własnie wtedy gdy miałabym rodzic ja nie wiem jak można wpadke zaliczyć a my tu sie wszystkie staramy liczymy ogladamy sie z kazdej strony i nic ;( ale wierze że jeszcze bedziemy tulic nasze maluszki
Ja tez pocieszam sie tym że dobrze że tak sie stało że lepiej teraz tzn w tym tyg 14 niż jakbym miała urodzc martwe teraz w 25 czy pod koniec ciazy nie podniosłabym się z tego strata dziecka pierwszego w 6 tc była zupełnie inna niż teraz w 14 teraz już widziałąm pikające serduszko słyszałam jak bije wtedy było mi łatwiejKim87 lubi tę wiadomość
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:dokładnie ja tez tak myslę ale za to mam 2 Anioły które mnie chronia i moja rodzinke jak poroniłam pierwsza ciąże w 6btyg termin miałam na 15 sierpnia a w ciąże z Julką zaszłam najprawdopodomniej własnie 15 sierpnia jakos tak podswiadomie licze na to że maluszek nam pomógł może i tym razem pomoże i zajdę w ciąze w listopadzie własnie wtedy gdy miałabym rodzic ja nie wiem jak można wpadke zaliczyć a my tu sie wszystkie staramy liczymy ogladamy sie z kazdej strony i nic ;( ale wierze że jeszcze bedziemy tulic nasze maluszki
Ja tez pocieszam sie tym że dobrze że tak sie stało że lepiej teraz tzn w tym tyg 14 niż jakbym miała urodzc martwe teraz w 25 czy pod koniec ciazy nie podniosłabym się z tego strata dziecka pierwszego w 6 tc była zupełnie inna niż teraz w 14 teraz już widziałąm pikające serduszko słyszałam jak bije wtedy było mi łatwiejMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Mayes wrote:Ja miałam temin na styczeń a teraz chciałabym jak najszybciej zajsc w ciążę ale boje sie po pierwszym cyklu chyba ze ginekolog da nam zielone swiatlo.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Mayes wrote:Kim to jiz po okresie jesteś ze dostałaś zielone swiatlo? Cos szybko dali to światło.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Mayes wrote:Aha, jesli samoistnie to tak. Życzę powodzenia i trzymam kciuki za wasMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Z pomocą tabletek ale uniknelam zabiegu. Moja koleżanka miała zabieg też w 9tc i też kazali jej o ile jest gotowa się starać po pierwszej miesiaczce i zaszła.od razu. Teraz ma.3 letnia córeczkę.
Widzisz Kim co lekarz to inna opinia.My tez nie bedziemy sie zabezpieczac. Co bedzie to bedzie. Ja i tak juz całkiem dostałam po dupie w życiu. Moze wyczerpalo sie to moje nieszczecie.Po burzy wychodzi słońce i liczę na nieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 23:42
Kim87 lubi tę wiadomość
Aniołeczek [*] 29.06.2016
-
nick nieaktualnyHej tu karola mam julki i ... Jestem na tableci i nie moglam sie na stary login zalogowac i dlayego mam inny login na kompoe bede pisala z tamtego a na tableci z tego hee co do owulki po zaboegu to jak ja bylam na kontroli w 22 dniu cyklu to gin mowila ze jestem przed owu bo na prawym jajniku sa jajeczka ale ile ich bylo i jkie duze to mi juz nie powiedziala ja cykle przed ciaza mialam co 32 dni poerwszy okres dostalam po 39 i juz mialam owu ale czy po zabiegu jest odrazu to nie wiem. Nam pozwolila sie starac po 3 miesiacach od sierpnia dopiero ale lekarz ktory rpbil mi zabieg powiedzial ze moge po pierwszej miesiaczce no yo dzialalismy ale nic z yego nie wyszlo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny