Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie psychicznie zle...
poszłam dziś na dyżur do tej lekarki co robiła mi zabieg,no i mówię,że chyba coś nie tak jest,że tego okresu nie mam już 2 miesiące,a ona robiąc usg mówi ot tak,że cykl się zablokował bo endo dalej cienkie i nie ma co się złuszczać..a k..wa do cholery czemu tak się dzieje??/?? nie umiała wytłumaczyć,dała jakieś tabletki na wzrost endo,hahaha napewno mi pomogą,jak teraz wiem na 100% że zabieg niedokladnie zrobiła,tak jak Ludwin z Krakowa to opisał,gdy byłam jednorazowo u niego na usg 3d,podpatrzeć jak moja macica wygląda,..,chyba już do niej nie pójdę,nie mam pojęcia co dalej mnie czeka jeszcze naczytałam się o zrostach,że prowadzą do niepłodności straciłam mój optymizm:(
w poniedziałek Malina w Łodzi,przedstawię mu problem i zobaczę jaka reakcja będzie...
kurde sorry dziewczyny ale mam takiego doła że chyba tracę nadzieję w pozytywne zakończenie mojej historii będzie komedia jak sprawy immunologii wyleczę a takie fizyczne dot.macicy bedą unicestwiać zajście w ciążę ,m.in przez lekarkę..
życie jest jedno,musimy walczyć o szczęście,ja walczę cały czas ale nikt mi nie pomaga w tym,szczególnie lekarze:( -
Arleta współczuję ale trzeba wierzyc że jeszcze bedzie dobrze zobaczysz mi pierwsza gin powiedziałą ze mamy wieksza szanse trafić 6 w totka niż zajśc w ciążę no i po 6 latach walki moja 6 w totka lezy teraz w moim łózku i smacznie spi trzeba wierzyć
Arleta lubi tę wiadomość
-
Arleta trzymam kciuki żeby Malina coś Ci odpowiedział..też mam już uprzedzenie do lekarzy..a mówiła ile masz endo? moze wcale nie jest tak źle , po prostu nie wiedziała co powiedzieć...gdzie robiłaś immunologię?Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Arleta moze skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem skoro ta lekarka spartolila sprawe:/ a moze hormony jeszcze nie doszly do siebie, nie wiem...
Ps. Doczytalam ze idziesz w poniedzialek. Moze nie bedzie tak zleWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 22:55
-
Midnight u każdego z lekarzy moje endo jest inne..np mam u jednego 8mm,a u pozostałych 2 takie cienkie że się nie złuszczy..masakra owulki brak,cykl zatrzymany prawdopodobnie przez niedokładnie zrobiony zabieg...ciekawe co mnie jeszcze czeka..
Od miesiąca leczę się u Malinowskiego w Łodzi -
A ja z kolei jestem zaskoczona ze rodzinka co chwile wypytuje jak sie czuje i wogole... ale dla mnie sa bolesne te pytania ;( bo nie wiem co mam odp
Mayas tez chetnie sie dowiem jaki cud zobaczylas -
Mayes wrote:Kiti wysłałam Ci wiadomość
-
Arleta wrote:Midnight u każdego z lekarzy moje endo jest inne..np mam u jednego 8mm,a u pozostałych 2 takie cienkie że się nie złuszczy..masakra owulki brak,cykl zatrzymany prawdopodobnie przez niedokładnie zrobiony zabieg...ciekawe co mnie jeszcze czeka..
Od miesiąca leczę się u Malinowskiego w Łodzi
współczuję bardzo ;( mam tą sama sytuację praktycznie 50 dc a okresu brak ;( ja mam o tyle źle że obecnie jestem za granica i przez najbliższy miesiąc lub 2 nie mam szansy do kraju wrócić a w tym kraju gdzie jestem to na zwykłe usg ponad miesiąc trzeba czekać ;( mam nadzieję że okres za niedługo dostane w sumie jajniki pracują bo ostatnio mnie bolały jak była owulacja to do 12 dni powinnam okres dostać no ale wszystko się okaże bo śluzu prawie brak ,,
a można wiedzieć na co się immulogicznie leczysz ?? u mnie wykryto przeciwciała przeciw jądrowe czyli tez mam coś nie tak z immulogiąWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 13:25
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
ja mialam problemy po #, ale ja nie mialam lyzeczkowania dostałam tylko tabletki po ktorych poroniłam... potem mialam ciagle plamienia i tak to trwalo jakies 3 ms, co miesiac usg i ciagle inne wiadomosci, a to ze miesniak- juz mialam sie zapisywac nawet na histeroskopie, a to ze nieregularne endometrium, potem dostałam endometril i jest ok.
ps. na poprawe cienkiego nedometrium podobno dobre jest czerwone wino i orzechy- tak gdzies wyczytalam
ps2. co do acardu- mi neurolog powiedziala ze przy braniu lekow hormonalnych tez powinno się brac acard na rozrzedzenie krwi."Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
hej dziewczynki co taka cisza wchodze myślę poczytam sobie a tu takie coś cisza szok
my zaczynamy staranka cholera już wie kiedy mam te dni płodne a że mezus ma urlop 3 tyg to musze go wydusic na maksa hehe mam nadzieję ze w poniedziaek dostane te testy owu bo mnie szlak trafi 5 lipca dostałam meila że towar wysłany i nadal cisza chciałam List polecony ekonomiczny niby jest ze dostaczony w ciągu 4 dni więc czekam do poniedziałku -
Hej dziewczyny jestem tu nowa . Z wiadomego powodu. Poroniłam dwa tygodnie temu w 9 tyg ciąży. Serce malucha staneło w 8 tyg. Od 6-7 tyg zaczęłam plamić i tak przesiedziałam w domu 4 tyg. Nic to nie dało niestety. Zabiegu nie miałam, mieszkam za granicą a tutaj zabieg jest ostatecznością, zresztą go nie chciałam. Wybrałam cytotec jako metodę poronienia. W ciągu dwóch dni wszytko ze mnie zeszło potem plamiłam kilka dni i teraz już czysto.
Mam pytanie czy wy też po poronieniu miałyście mega produkcję śluzu płodnego ?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim witaj i bardzo mi przykro że kolejny Aniołek trafił do nieba współczuję wiem co czujesz ja am 2 Aniołków w niebie pierwszego straciąłm w 6tc potem urodziąłm zdrowac córeczkę ma już 4 latka i w kwietniu straciąłm kolejne dziecko w 14 tc ale ja miałąm zabieg więc nie zauważyłam u sebie śluzu płodnego za to wyciekanie mleka zpiersi tak Na poczatu jakos sie trzymałam teraz z kazdym tyg jest gorzej w czoraj minęło 11 tyg po zabiegu a ból jest jeszcze większy niż na poczatku