Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
tak mała w miare to przyjęła pytała mi się czy zabierzemy ja na pogrzeb powiedziałam ze jak babcia umrze i bedzie chciała iśc z nami to ja zabierzemy a jak nie bedzie chciała to nie stwierdziła że se zastanowi .kiti wrote:Karola przykro mi z powodu teściowej
straszne to jest patrzec jak odchodzi bliska osoba. Dobrze że powiedzieliście córce o babci, smutne to ale lepiej że ma okazję pożegnać się z nią w jakiś sposób. czasem dzieci potrafia lepiej przyjać niektóre rzeczy niż sobie wyobrażamy.
a tak wogóle to mi sie chyba owu przesyneła i bedzie szybciej w poprzednim cyklu testy zaczynały cos tam pokazywac od 12 dc i najbardziej widoczna była w 15dc a teraz mam 7dc i już zaczyna mi sie pokazywac 2 kreseczka i to widoczna gołym pkiem najbardziej jest widoczna z wieczornego testowania zobaczymy jak bedzie dzis i co też dziwne bola mnie jajniki oba a zawsze bola tylko prawy może coś bedzie z lewego może jak przestaniemy myslec o dziecku i w tych problemach i zmartwieniach co teraz mamy uda nam się zmajstrowac maluszka
teściowa ustapi miejsca mojemu maluszkowi ? jak na razie czuje tam bardzo mokro jakbym miała okres ale śluz nie jest rozciągliwy ale taki wodnisty lepki
-
Widzę pati87 że mamy te same mutacje. Uspokoiłaś mnie trochę z tym endo. Dziękuję.
pati87 wrote:Przy tak zaawansowanej ciąży to normalne ze endo jeszcze cienkie. Ale pewnie w 3 misiace organizm się wyreguluje.
Przy wcześnej ciąży organizm szybciej wraca do normy.Ruda1985
08.04.2011 moje największe szczęścia. Bliźniaki - chłopcy
[*] 15.06.2016 Mój Aniołek - córeczka Alicja 18tc -
nick nieaktualny
-
Denerwujące jest to znikanie postów

Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
dokładnie buuu... wszamanka odp ci na posta ale nie wiem czy zdazylas odczytacwszamanka wrote:Denerwujące jest to znikanie postów

-
Nie zdążyłam

Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
2 ❄❄ -
ehh... nie odstawiaj duphstonu bo ewidentnie jest coś na rzeczy, 9dpo to bardzo wcześnie, progesteron tez nie spadł drastycznie wiec może właśnie sie coś tam kluje. trzymam mocno za to kciukiwszamanka wrote:Nie zdążyłam

-
nick nieaktualny
-
Mayes wrote:Dziewczynki od dzis starania
wszystko ładnie zagojone i jest pęcherzyk czyli do srody przytulanko 
Super
trzymam kciuki ,
ja u siebie ten cykl daję na stratę jakoś tak wszystko jest u mnie pomieszane , hmm może następny cykl będzie lepszy ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Hej dziewczynki, pisałam tu jakiś czas temu. 6 lipca w 11 dc miałam łyżeczkowanie, pierwsza ciąża, rozwój zarodka zatrzymał się w 6 tc. Byłam u lekarza ale akurat trafiłam w pierwszy dzień okresu, więc mnie nie oglądał, tylko mówił żeby ponowne starania zacząć po 3 miesiączce. Też miałyście takie zalecenia? Mayes widzę że Ty już masz zielone światło, mam mętlik w głowie, nie wiem czy faktycznie czekać tyle czasu, jak kolejne miesiączki będą takie regularne to w październiku byśmy mogli działać, czy jednak zacząć wcześniej działania
-
nick nieaktualny
-
Ja teżmama4raz wrote:Ja mam zacząć po pierwszej @ po zabiegu.

Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄ -
Ruda to super .Życze nam udanych serduszkowan

Myszka w szpitalu mowili mi ze po drugim cyklu ale ja nie bede czekać zreszta jesli ginekolog zaleca teraz to zaczynamy na luzie :)miesiaczke dostalam tylko cztery dni pozniej jak zwykle wiec wszystko ok powinno byc a pecherzyk czeka
Mama4raz to niedlugo i dostaniesz okres jesli wszystko ok bedzie. Melduj nam
Aniołeczek [*] 29.06.2016