Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
kiti wrote:Karola przykro mi z powodu teściowej straszne to jest patrzec jak odchodzi bliska osoba. Dobrze że powiedzieliście córce o babci, smutne to ale lepiej że ma okazję pożegnać się z nią w jakiś sposób. czasem dzieci potrafia lepiej przyjać niektóre rzeczy niż sobie wyobrażamy.
a tak wogóle to mi sie chyba owu przesyneła i bedzie szybciej w poprzednim cyklu testy zaczynały cos tam pokazywac od 12 dc i najbardziej widoczna była w 15dc a teraz mam 7dc i już zaczyna mi sie pokazywac 2 kreseczka i to widoczna gołym pkiem najbardziej jest widoczna z wieczornego testowania zobaczymy jak bedzie dzis i co też dziwne bola mnie jajniki oba a zawsze bola tylko prawy może coś bedzie z lewego może jak przestaniemy myslec o dziecku i w tych problemach i zmartwieniach co teraz mamy uda nam się zmajstrowac maluszka teściowa ustapi miejsca mojemu maluszkowi ? jak na razie czuje tam bardzo mokro jakbym miała okres ale śluz nie jest rozciągliwy ale taki wodnisty lepki -
Widzę pati87 że mamy te same mutacje. Uspokoiłaś mnie trochę z tym endo. Dziękuję.
pati87 wrote:Przy tak zaawansowanej ciąży to normalne ze endo jeszcze cienkie. Ale pewnie w 3 misiace organizm się wyreguluje.
Przy wcześnej ciąży organizm szybciej wraca do normy.Ruda1985
08.04.2011 moje największe szczęścia. Bliźniaki - chłopcy
[*] 15.06.2016 Mój Aniołek - córeczka Alicja 18tc -
nick nieaktualny
-
Denerwujące jest to znikanie postów
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
wszamanka wrote:Denerwujące jest to znikanie postów
-
Nie zdążyłam
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
2 ❄❄ -
wszamanka wrote:Nie zdążyłam
-
nick nieaktualny
-
Mayes wrote:Dziewczynki od dzis starania wszystko ładnie zagojone i jest pęcherzyk czyli do srody przytulanko
Super trzymam kciuki ,
ja u siebie ten cykl daję na stratę jakoś tak wszystko jest u mnie pomieszane , hmm może następny cykl będzie lepszy ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Hej dziewczynki, pisałam tu jakiś czas temu. 6 lipca w 11 dc miałam łyżeczkowanie, pierwsza ciąża, rozwój zarodka zatrzymał się w 6 tc. Byłam u lekarza ale akurat trafiłam w pierwszy dzień okresu, więc mnie nie oglądał, tylko mówił żeby ponowne starania zacząć po 3 miesiączce. Też miałyście takie zalecenia? Mayes widzę że Ty już masz zielone światło, mam mętlik w głowie, nie wiem czy faktycznie czekać tyle czasu, jak kolejne miesiączki będą takie regularne to w październiku byśmy mogli działać, czy jednak zacząć wcześniej działania
-
nick nieaktualny
-
mama4raz wrote:Ja mam zacząć po pierwszej @ po zabiegu.
Starania od 10.2015.
7.08 crio blastki😢
2 ❄❄ -
Ruda to super .Życze nam udanych serduszkowan
Myszka w szpitalu mowili mi ze po drugim cyklu ale ja nie bede czekać zreszta jesli ginekolog zaleca teraz to zaczynamy na luzie :)miesiaczke dostalam tylko cztery dni pozniej jak zwykle wiec wszystko ok powinno byc a pecherzyk czeka
Mama4raz to niedlugo i dostaniesz okres jesli wszystko ok bedzie. Melduj namAniołeczek [*] 29.06.2016