Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też od poniedziałku idę do pracy. I wiem że ta praca mi pomoże. Powoli powoli wszystko się ułoży, mocno w to wierzę.
Moim zdaniem, też tylko dzieciątko ukoi mój ból. Tak bardzo bym chciała znów wrócić do starań. No ale nie chcę już ryzykować, jakoś wytrzymam do tego czerwca i spotkania z genetykiem.Melevis lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualnyDooti wrote:Ja też od poniedziałku idę do pracy. I wiem że ta praca mi pomoże. Powoli powoli wszystko się ułoży, mocno w to wierzę.
Moim zdaniem, też tylko dzieciątko ukoi mój ból. Tak bardzo bym chciała znów wrócić do starań. No ale nie chcę już ryzykować, jakoś wytrzymam do tego czerwca i spotkania z genetykiem. -
AnnaZ wrote:Ja od pon. i trochę się boję,że będę musiała wyjaśniać,że nie jestem w ciąży już,bo wszyscy w pracy wiedzieli.Trzymam kciuki Lilly_Ana i czekam na dobre wieści z pracy. Może i mi praca pomoże myśleć o czymś innym niż poronienie,kiedy pojawi się znowu @ i kiedy można będzie zacząć znów starania.Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Dooti wrote:Ja też od poniedziałku idę do pracy. I wiem że ta praca mi pomoże. Powoli powoli wszystko się ułoży, mocno w to wierzę.
Moim zdaniem, też tylko dzieciątko ukoi mój ból. Tak bardzo bym chciała znów wrócić do starań. No ale nie chcę już ryzykować, jakoś wytrzymam do tego czerwca i spotkania z genetykiem.Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
nick nieaktualny
-
Lilly_Ana wrote:Robiliście badania genetyczne?
W czerwcu mamy dopiero wizytę w poradni genetycznej, z tego co się zorientowałam to od razu pobierają też krew do badań. Już się tym wszystkim denerwuje. Na pewno do tego czasu odkładamy starania.Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
nick nieaktualnyDooti wrote:W czerwcu mamy dopiero wizytę w poradni genetycznej, z tego co się zorientowałam to od razu pobierają też krew do badań. Już się tym wszystkim denerwuje. Na pewno do tego czasu odkładamy starania.
-
SusannaDean wrote:Dlugo sie czeka,to na nfz? Ja juz zrobilam kariotypy
My akurat jedziemy do Łodzi i tam jest ok. 2,5 m-ca czekania na wizytę i wyniki do 6 tygodni. Do Kielc i Rzeszowa miałabym bliżej, ale tam dostałam termin dopiero na wrzesień.Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
nick nieaktualnyDooti wrote:My akurat jedziemy do Łodzi i tam jest ok. 2,5 m-ca czekania na wizytę i wyniki do 6 tygodni. Do Kielc i Rzeszowa miałabym bliżej, ale tam dostałam termin dopiero na wrzesień.
-
SusannaDean wrote:Ja zrobilam w klinice bocian w katowicach w zasadzie na drugi dzien byly terminy na oddanie krwi a na mutacje w laboratorium testdna,ale wszystko robilam prywatnie
W Kielcach prywatnie tez mogłabym od ręki zrobić. Mój lekarz zalecił nam wznowić starania nie wcześniej niż w czerwcu. Więc skoro i tak musimy się wstrzymać to możemy poczekać na te badania do czerwca.
Ale mam nadzieje ze wakacje będą naszeNasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDooti wrote:W Kielcach prywatnie tez mogłabym od ręki zrobić. Mój lekarz zalecił nam wznowić starania nie wcześniej niż w czerwcu. Więc skoro i tak musimy się wstrzymać to możemy poczekać na te badania do czerwca.
Ale mam nadzieje ze wakacje będą nasze -
SusannaDean wrote:Współczuję wam tego, że jednak te spojrzenia będą..ja zacznę wraz z nową pracę nowy rozdziałCóreczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Hejka dziewczyny , ja po zabiegu ponad 3-tyg , pierwsze dni byly bardzo ciezkie a z kazdym kolejnym jest troche lepiej.Wczoraj byla do kontroli I racji z tego ze plamilam prawie 19 dni lekarz nastraszyl mnie zasniadem .Wyniku histipatologicznego jeszcze nie ma , zrobilam bhcg I czekam na wynik do 16.Ja tak szybko do pracy wracac nie chce jeszcze mam tydz L4 .Lilly dobrze sie czujesz ? Jakos mocno wierzylam ze u Ciebie dobrze sie skonczy .Dooti mam nadzieje ze znajda przyczyne I kolejna ciaza bedzie ksiazkowa.Pozostalym dziewczyna zycze wymarzonych maluszkow .Anetta31
-
nick nieaktualnyJa dziś wzięłam dzięgiel chiński on reguluje hormony,pobiorę ze 4 dni, 10 dc albo 14 dc mam zależy jak liczyć... eh.
Anetta, powinnaś poczekać na wyniki bo gini lubią mówić o swoich przypuszczeniach bez badań robiąc tym samym nam krzywdę
Lilly, fajnie, że w pracy już spokój Ci dały koleżanki...
AnnaZ dasz radę :* -
AnnaZ wrote:Lilly_Ana, czyli ogólnie pierwszy dzień w pracy w porządku?Poczułaś się lepiej wracając do pracy? Jak się czujesz? Ja wracam w poniedziałek i trochę się boję.
Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017