Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
ggonia
to faktyczne długo nie masz @, może sprawdź czy to nie niespdzianka
oczywiście nie nakręcam Cię, bo nie warto robić sobie zbędnej nadzieji, wiem po sobie już około 50 cykli z nadzieją patrzę na test...
pozdrawiam.ggonia, Malina15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTruskaweczka83 wrote:ggonia
oczywiście nie nakręcam Cię, bo nie warto robić sobie zbędnej nadzieji, wiem po sobie już około 50 cykli z nadzieją patrzę na test...
pozdrawiam.
Nie sądze bym była w ciaży , bo jeszcze 6 dni temu na Usg nic nie wskazywało bym w niej była. Dlatego czekam na @ jeszcze 4 dni a jak się nie pojawi w co wątpie będe mogła myśleć że to ciąża.
Ja przed poprzednią ciaża starałam się 2 lata więc wiem co możesz czuć. Życzę dużo wytrwałościAleksandra1988, TheBaja, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTruskaweczka83 wrote:ggonia
pozdrawiam. -
nick nieaktualnyAleksandra
Powiem Ci tak , po 3 tyg od zabiegu miałam 2 dni krwawienia. Moja doktor powiedziała że to mogła być @ ale nie musiała nią być , hm okazało by się jutro bo według tego minoł by 29 dc od tego krwawienia , jakie to strasznie pogmatwane wiem...
A 21.02 minie te 10 dni od poczatku brania luteiny i ma przyjsc @ .. jak coś zrozumiesz to dobrze bo czasem ja sama się gubieAleksandra1988, TheBaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyggonia wrote:Aleksandra
Powiem Ci tak , po 3 tyg od zabiegu miałam 2 dni krwawienia. Moja doktor powiedziała że to mogła być @ ale nie musiała nią być , hm okazało by się jutro bo według tego minoł by 29 dc od tego krwawienia , jakie to strasznie pogmatwane wiem...
A 21.02 minie te 10 dni od poczatku brania luteiny i ma przyjsc @ .. jak coś zrozumiesz to dobrze bo czasem ja sama się gubieggonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandra1988 wrote:Jesteś dzielna. To już około 4 miesiące bezskutecznej walki aby zajść w ciążę?
Tak. Obecnie jest 2 cykl w ktorym staramy się o fasolke z moja pania gin. Ale owocne serduszkowanie w tym cyklu chyba przyniesie dobre wiadomosci. Tempka nie spada jednak wszystko się okaże w przyszłym tyg bo chce zrobić bete by już wiedzieć -
nick nieaktualnyTheBaja wrote:gggonia ja znam przypadki że dziewczyny dzieki luteinie zaszły w ciaże w pierwszym cyklu jej brania takze wszystko jest możliwe
Z moją doktor rozmawiałyśmy jeżeli nie dostane kolejnej @ to znaczy że jestem w ciąży. Ale nie koniecznie na tą chwile poczekam .. jeszcze 4 dni "wspomagania" i powinna się pojawić, o ile nie bedzie jej jutroTheBaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyggonia wrote:Z moją doktor rozmawiałyśmy jeżeli nie dostane kolejnej @ to znaczy że jestem w ciąży. Ale nie koniecznie na tą chwile poczekam .. jeszcze 4 dni "wspomagania" i powinna się pojawić, o ile nie bedzie jej jutro
Życie pisze różne scenariusze. A może będziesz w ciazy szybciej niż myślisz, Trzymam kciuki -
Im mniej będziemy myśleć o pewnych rzeczach tym lepiej dla nas. Wiem, że to nie jest proste tez każdego dnia staram się jak mogę. Też dostałam od lekarza zielone światło. Czekam na 3@ i może Bóg pozwoli, aby się udało. Tak bardzo bym chciała byc w ciąży po raz kolejny i urodzić zdrowe dzieciątko. Każdy dzień ciąży będzie pieknym przez całe 9 miesięcy. Juz wiem że inaczej bym podchodziła do ciazy. Pierwsza mnie bardzo wymęczyła .... schudłam w 3 miesiące 8 kg bo takie mdłości miałam. Ale teraz choćby nie wiem co będe przeszczęśliwa !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyggonia wrote:Ja właśnie dziś równo 29 dzien cyklu przyszła moja @. Jednak tamte skąpe krwawienie to była pierwsza @ po poronieniu. Cieszę się jak cholera z tej mojej wyczekiwanej @
A zwykle jakiej długości miałaś cykle?
Czuję, że pod koniec marca będziemy obie testowałyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:53
-
nick nieaktualnyAleksandra1988 wrote:Teraz czekaj aż się skończy i do dzieła!!!
A zwykle jakiej długości miałaś cykle?
Czuję, że pod koniec marca będziemy obie testowały
Przed samym zajściem miałam cykle 32 . Teraz równo 29 ..
I mam nadzieje że obie zobaczymy || -
nick nieaktualnyggonia wrote:Przed samym zajściem miałam cykle 32 . Teraz równo 29 ..
I mam nadzieje że obie zobaczymy ||