Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja tak polubilam to mierzenie temperatury ze strasznie mi go brakowalo Moze to dziwne ale nie moglam sie doczekac kiedy znowu zaczne Nigdy tego w zyciu nie robilam a teraz "na stare lata" mi sie spodobalo no i mierze... ze sluzem u mnie jest roznie wiec na tym nie polegam... tylko temp i testy jak cos...
Owulacja tez u mnie przebiega bez objawowo znaczy sie nie bola mnie jajniki itd, musze byc bardziej wnikliwa zeby cos zauwazyc
Nie mam pojecia ile dni po poronieniu powina mi sie unormowac temp bo narazie mam podwyzszona chyba ze juz mialam owulacje i stad jest wyzsza? Juz chcialabym dzialac bo to czekanie mnie dobija....wiem wiem co nagle to po diable no ale lekarz sam powiedzial "jak bedzie sie pani czula na silach" no to sie czuje na silach
A co do lotu do PL to mi sie nie oplaca... Bilety na samolot + cena prywatnych badan w PL + hotel dla psa ktorego mam w UK bo nie mialby sie nim kto zajac.... nie kalkuluje sie...
Trudno odzaluje te kase tylko ze caly czas sie zastanawiam na jakie badania powinnam sie zglosic... -
nick nieaktualnyBree - 10 marca doktor expert odpowiada na pytania, może spróbuj go podpytać...
A tak zupełnie z innej beczki, co myślicie o chińskim kalendarzu płci dzieci? Sprawdzałam go na przykładzie mojej mamy i 3 na 3... Mam nadzieje że na swoim przykładzie też będzie mi dane sprawdzić.Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Bree - 10 marca doktor expert odpowiada na pytania, może spróbuj go podpytać...
A tak zupełnie z innej beczki, co myślicie o chińskim kalendarzu płci dzieci? Sprawdzałam go na przykładzie mojej mamy i 3 na 3... Mam nadzieje że na swoim przykładzie też będzie mi dane sprawdzić.unadarcy, Bree lubią tę wiadomość
-
Wracam ze szpitala zrobili bete oby nastepna wizyta byla juz z brzuchem
Pogoda fajna mysle ze moge powoli po miesiacu koszmaru zamkykac drzwi.
Chyba wiosna przyszlaBree, unadarcy, kasiuleks lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
undarcy - masz racje, to dobry pomysl zeby zapytac!
A co do plci dziecka to mi 16 lat temu robiono usg (prywatnie) 10 dni przed porodem...robil je sam ordynator... powiedzial ze bedzie na bank dziewczynka, ze ma dlugie paznokcie i pelny pecherz ze pewnie zaraz sie posika jak sie urodzi...
Urodzilam syna 3500g!!!
unadarcy, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Lilka co mam zrobic aby w UK ktos mi zrobil bete z NHSu? lekarz wciaz mi powtarza ze wystarczy zrobic sikacza i jak wyjdzie negatywny to wystarczy.... szlag mnie trafia... tez chcialabym zamknac ten koszmarny rozdzial i zaczac nowy tym bardziej ze pogoda przyszla na wyspy!
-
beda dzwonic z wynikami pozniej.Mi teZ nic by nie robili gdyby nie infekcja i to ze nie wyczyscili mnie dokladnie.ale gp powiniem dac ci skierowanie.gdybys miala jakies symptomy typu bol itp goraczke to jedz ma emergemcy
Bree lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Nie mam zadnych symptomow o jakich piszesz a GP nie chce dac skierowania bo ma moje papiery ze szpitala ze oni niczego mi nie zlecili...zadnych badan wiec ona nie widzi potrzeby... powiedziala ze mam sie zglosic dopiero jak bym dostala 39 goraczki albo miala (przepraszam za opis ale tak powiedziala) cuchnace uplawy...
Troche sie niepokoje i uspokolila by mnie kontrolna wizyta... nawet zwykle USG ale zapomnij...musze sie uzbroic w cierpliwosc i czekac do 14 marca do prywatnej wizyty...
BTW dzisiaj rejestrowalam sie do GP i wizyte mam na.....18 marca bo wczeniej nie ma wolnych miejsc...
Chyba kupie sobie whisky dzisiaj i sie napije z tej bezsilnosci... -
unadarcy wrote:Bree - 10 marca doktor expert odpowiada na pytania, może spróbuj go podpytać...
A tak zupełnie z innej beczki, co myślicie o chińskim kalendarzu płci dzieci? Sprawdzałam go na przykładzie mojej mamy i 3 na 3... Mam nadzieje że na swoim przykładzie też będzie mi dane sprawdzić.Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja znalazłam taki kalendarz chyba w grudniu i sobie sprawdziłam a potem po poronieniu okazało sie że był chłopak tak jak miałam w tym klendarzu zawsze jest możliwość że kalendarz trafi bo ma szanse 50/50b;)
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a jak u Was było z metalicznym posmakiem w ustach? Ja będę testować dopiero za jakieś 10 dni, ale już zaczęłam mlaskać i badać piersi... czy oby czasem nie urosły Mnie ten metaliczny smak od samego początku męczył, nie wiedziałam co to jest, dopiero po pozytywnym teście połączyłam fakty...no i piersi... pamelcia byłam przez chwile...
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyunadarcy wrote:Dziewczyny a jak u Was było z metalicznym posmakiem w ustach? Ja będę testować dopiero za jakieś 10 dni, ale już zaczęłam mlaskać i badać piersi... czy oby czasem nie urosły Mnie ten metaliczny smak od samego początku męczył, nie wiedziałam co to jest, dopiero po pozytywnym teście połączyłam fakty...no i piersi... pamelcia byłam przez chwile...
Bree lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny